'elimin kirisin yikadim gecti ' dedi ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
4 yildi birlikte oldugum nisanlimla ayrilmistik bilen vardir belki dün konustuk ve bana aynen su cumleyi kullandi 'elimin kirisin yikadik gecti gitti ' konustugu kizlari anlatti sevgilisi olmamasina ragmen o kiza ihant edemem dedi oyle agir konustuki o an ordan ölmek istedim simdi ben bu lafı nasil kaldiriyim gecmiyo bu icimin acisi ?

4 yildi birlikte oldugum nisanlimla ayrilmistik bilen vardir belki dün konustuk ve bana aynen su cumleyi kullandi 'elimin kirisin yikadik gecti gitti ' konustugu kizlari anlatti sevgilisi olmamasina ragmen o kiza ihant edemem dedi oyle agir konustuki o an ordan ölmek istedim simdi ben bu lafı nasil kaldiriyim gecmiyo bu icimin acisi ?
ayrıldığınız nişanlınızla ne konuşuyordunuz ki konu buraya geldi?

Her ne olmuşsa olmuş canım :(((
Allah var ya okadar büyük okadar yüce ki, O'na havale et
Anlıyorum insan hazmedemiyor 4 yıl dile kolay
cok ağır sözler Allahhh sorsun sen de görrr duyyy bil

Yoluna bak kardeşim hayatını ziyan etme bir kendini bilmezin arkasından.
Gelmiş geçmiş olsun inşallah.
Ennn kısa zamanda bu olayları unutturacak gönlünü çalacak feraklatacak biri çıksın karşına inşallahhh

Bu mantelitedeki bir adamdan kurtulduğunuz için sevinin derim.
Bir daha da ayrılıp bitmiş ilişkinin ardından iletişim kurmayın. Tatlı hoş şeyler duyulmuyor işte. Kuyruk acısından ne diyeceklerini şaşırıyorlar.

neyse ki nişanlıymışsınız. kabalıktanda öte kullandığı cümle. ay..k

Sanırım artık peşini bırakın kendi hayatınıza bakın diye sizinle kaba ve hatta aşağılayıcı konuşmuş.
Zor olacak belki ama artık kendi hayatınıza baksanız?

Allaha havale et terbiyesizi şükret böyle iğrenç insandan kurtulduğun için cnm bnce Allah sence senin ahını aldı bi kere onu mutlu bırakır mı sen rahat ol :KK39:

hala niye peşini bırakmadiniz adamın
yani bu kaçıncı konu kendinizi bu konuma siz dusuruyorsunuz
ayrilanla tekrar konuşulduğu da bu forumda gördüm
bu kadar muhtaç göstermeyin kendinizi
işte bende bunu sormuştum ama cevap alamadım.
sorma sebebim bu yüzdendi.
eski konularını bilmiyorum çünkü

A Aeprenses Arkadaşım 19 yaşında ne ara nişanlandınız da nişan attınız. Üzerine bir sürü konu açtınız. Kızınız peşimi bıraksın denilen bir konunuz bile var. Yeter artık şu insanla iletişime geçmeyin. Sizin aileniz ne diyor bu durumlara? Kızım aklını başına al önüne bak falan demiyor mu?
Lütfen okulunuza, kariyerinize ve biraz daha büyümenize odaklanın 2-3 sene.

Back
X