• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimi yaktım:(

MaLiBu

....mucize.....
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
4.241
12
158
35
Ankara
çok süslü ben saçımı saraken maşayla elimi 200 derecelik maşaya çarptım ve yaktımm :(
yanık zi gecer mi?ne yapsam ne sürsem gecer?

öncelikle gecmis olsun diyoum canim benim, bepanthen kremi cok iyi geliyor hem yanma sizlamasini aliyo hemde izide kalmiyor, hemen kullan

gecer insallah merak etme, yara ve yanmalarra cok iyi geliyor
tekra gecmis olsun

elinin dışındaysa iz kalabilir ama içiyse 1 haftaya kalmaz geçer. bepanthene iyi geliyor.koyu mavi olanı.geçmiş olsun canım.
eğer iz kalcak biyerdeyse bitkisel ilaçlar var kendin hazırlayabilirsin.yara izini yok etmek için.

canlarım az bi yer kaldıı
ya ben soymustum biyerini az bi kısmını ora kötü oldu
dierleri ii gibi ama tam gecmedii

canlarım az bi yer kaldıı
ya ben soymustum biyerini az bi kısmını ora kötü oldu
dierleri ii gibi ama tam gecmedii

sende benim gibisin soymadan yolamadan koparmadan duramiyorsun :oklava:

tamamen iyilesir yakinda insallah tekrar gecmis olsun

canım geçmiş olsun :teselli:
benim de başıma geldi 2 kere, yaktım, su topladı o bölgeler, ve ben o su toplamış yerleri patlattım.hiç krem falanda sürmedim umursamadım.
sonuç, üzerinden yıl geçti 2sinin de izi hala duruyor, kolumun iç kısımında olduğundan ve küçücük olduğundan beni çok rahatsız etmiyor gerçi.
yani sakın onları patlatma + arkadaşların dediği gibi bepanthene sürmeyi ihmal etme. a.s.

çok süslü ben saçımı saraken maşayla elimi 200 derecelik maşaya çarptım ve yaktımm :(
yanık zi gecer mi?ne yapsam ne sürsem gecer?

çok geçmiş olsun canım....

ayrıca burdaki arkadaşlarım herhangi bir yanıkta yanığa hiç bir müdahale yapmadan zeytinyağı sürerseniz ne izi kalıyor nede acısı nede su topluyor...aklınızda olsun...denenmiştir.....

madecassol sür canım soyduğun yerlere özellikle hücre yeniler ve iz kalmaz.geçmiş olsun.

Silverdin brnim kolumun içini yaktığımda sürekli sürdüm üzerini kapacatacak şekilde çok iyi geldi, hep yeniledi ve 1 ay içinde kapandı iz...allah acil şifalar versin.

saolun kızlarr az bişi kaldı soydugum kısım sölediğiniz kremleride alıcam bulunsun :)

kızlarrrrrrr elimde coooook aaz bi iz kaldıı bepanthene sürdüm hepp o soydugum kısımdan kaldı biraz diğer yerleri geçtii bayaa yanmıstı aslındaa demekk kiii neymişşş elimiz yanarsa soymicazz bepanthene sürcezz :hooray:

geçmiş olsun cnm :çok üzgünüm: yolma sakınömür boyu iz kalmasını mı istiyosun :mymeka: ..dikkat et bitanem

tatlımm ama tam yolmalıktıı napiim inş o azcık yerde geçcek halaa sürüom bepanthenii :asigim:

ben de elimin üstünü ütüyle hem de buharlı ütüyle yakmıştım nasıl kıpkırmızı ciğer gibiydi anlatamam yara merhemi kullandım açık yara kapanınca iz kalıcak diye korkmuştum baya bir büyüktü çünkü ve arkadaşım bişey önerdi elma kabuğu ize iyi gelir dedi. ben de her akşam tv falan izlerken elma kabuğu koydum (zaten iz de sol elimdeydi o yönden rahattım) hiçbir iz kalmadı tavsiye ederim

Back