• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben dayanamiyorum, hamileyken boşanan var mı ?

Bilen bilir eski konularımdan. Bir sürü sorun yasiyorum. En son esimin zorla beni k.validemin evine goturmesi ile sonuclanan; k.validemin laf sokmalari, k.pederin yuzume bakmamasi vs. Bugun de tutturdu ara telefonla diye. Surekli ben ezilen tarafim. Benden baska kimsenin adim attigi yok. Zorla kahvaltiya cagirdi esim gelmediler. Esim sadece kendini dusunen bi varlik. Benim uykum var, hamileyim dert degil. Hamileyim, her dakika hizmet edemem dert degil. Ne bogazi duracak ne cinsel organi. Mantarim var, iltihabim var. Ama yine de zorlar. Bogazi bes dakika bos durmayacak. Hanimlar bilir bir sey yap kirk is ciksin mutfakta muhabbetini. Bes dakika oturamiyorum. Ya dustayim ya mutfakta ya iş pesinde. Bana gina geldi. Parayla beni kandirmaya calismasindan da biktim. Ben bu evliligi devam ettirmek istemiyorum. Ama hamileyim, hormonlarim ust seviyede, gecer mi bu hissettiklerim diye dusunuyorum. Asla gecmeyecekmis gibi geliyor. Esim simdi balik tutma hevesine kapildi. Hergun gidecekmis. Bi bilgisayar basinda, bi olta basinda. Evlendigimizden beri kac senelik evli insanlarin yaninda utaniyorum gezerken. Herkes el ele. Benim kocam onumden kostur kostur gider. Her sey gucume gidiyor. Ben artik yapamiyorum. Bana surekli para vermesi, istedigimi alip eve getirmesi zerre umrumda degil. Babamin evini istiyorum ben. Annemin sicak kucagini. Yatağımı. Kitaplarimi. Hayallerimi istiyorum. Ben evlendigim gunden beri aglamaktan cok yoruldum.
Sakın sakın zorla istemediğin hiç bir şeyi yapma. Sınırlarında sorun var eşinin. Ebeveyn kaynaklı duracağı yeri bilmiyor ama bunlar zorla dediklerini yaptıkça azıyor bilgin olsun. Belli bir zaman sonra kendini kaybediyorsun sürekli sınırlı tahammülü olmayan birisi olacaksınız muhtemelen. Çocuk da bundan payını fazlasıyla alacak. Yani boşanın diyemem sizin kararınız ama siz esir değilsiniz köle de değilsiniz unutmayın. Değişin, zaten işine gelmezse boşanırsiniz.

Bazen insanlar empati yapmaksızın olayı taraflı anlatır, tam olarak bu konuda da empatisiz taraflı anlatım olduğunu düşünüyorum. :) Yorumları okudum ve sizin söylemek istediğiniz şeyin çarpıtıldığı gibi yaşanılan şeylerinde çarpıtıldığını düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum 🙏🙏

Bilen bilir eski konularımdan. Bir sürü sorun yasiyorum. En son esimin zorla beni k.validemin evine goturmesi ile sonuclanan; k.validemin laf sokmalari, k.pederin yuzume bakmamasi vs. Bugun de tutturdu ara telefonla diye. Surekli ben ezilen tarafim. Benden baska kimsenin adim attigi yok. Zorla kahvaltiya cagirdi esim gelmediler. Esim sadece kendini dusunen bi varlik. Benim uykum var, hamileyim dert degil. Hamileyim, her dakika hizmet edemem dert degil. Ne bogazi duracak ne cinsel organi. Mantarim var, iltihabim var. Ama yine de zorlar. Bogazi bes dakika bos durmayacak. Hanimlar bilir bir sey yap kirk is ciksin mutfakta muhabbetini. Bes dakika oturamiyorum. Ya dustayim ya mutfakta ya iş pesinde. Bana gina geldi. Parayla beni kandirmaya calismasindan da biktim. Ben bu evliligi devam ettirmek istemiyorum. Ama hamileyim, hormonlarim ust seviyede, gecer mi bu hissettiklerim diye dusunuyorum. Asla gecmeyecekmis gibi geliyor. Esim simdi balik tutma hevesine kapildi. Hergun gidecekmis. Bi bilgisayar basinda, bi olta basinda. Evlendigimizden beri kac senelik evli insanlarin yaninda utaniyorum gezerken. Herkes el ele. Benim kocam onumden kostur kostur gider. Her sey gucume gidiyor. Ben artik yapamiyorum. Bana surekli para vermesi, istedigimi alip eve getirmesi zerre umrumda degil. Babamin evini istiyorum ben. Annemin sicak kucagini. Yatağımı. Kitaplarimi. Hayallerimi istiyorum. Ben evlendigim gunden beri aglamaktan cok yoruldum.
ben de hamileyim belki de her seyi abartiyorum ama siz yine de sanslisiniz aileniz var, benim annem var sadece ydisinda ona da kocamdan daha cok sinirleniyorum, yani bir gun ayrilirsam bile asla onun yanina gitmem. beni de zaten rahmetli anaannem buyutmustu. gidecek bir yerinizin olmamasi daha kotu, kuserken bile gidecek yerim yok. oyuzden benim gibilerden durumunuz daha iyi cok sukur

Zorla beraber olması bir nevi tecavüz hanımefendi kendi degerinizin farkına varın madem boğazı boş durmucak kendi kalksın hazırlasın . Sizi köle olarak almış her ihtiyacıni karşılayan bir birey olarak görüyor bir cinnet geçirmen belki halleder bazı şeyleri bilemiyorum
Bir nevi değil dümdüz tecavüz

Aha geldi kürtaj karşıtları Allah'ım ya yaşam hakkı falan hikayelerini geçiniz istenmeyen çocuk,mutsuz evde büyüyen çocuk en büyük cehennemi yaşayacaktır sacmasapan yorumlar yapmayın kürtaj gerekliyse yapılmalı böyle bir babadan baba bozuntusundan değil bebek,sinek bile dogurulmaz
Mecburi olan kürtaja karşı değilim ama bir anneye çocuğunu aldır demek te çok acımazsızca geliyor. Belliki kendiside istemiş bu bebeği istemeseydi ne yapar ne eder aldırırdı.

Ailenizin yanina gidin kole degilsiniz bunun farkina varin. Karsinizdaki siz cinnet gecirsenizde anlayacak biri degil siddete bile basvurur gibi geldi bana sonucta bu adam size tecavuz ediyor. Zaten sevmiyormussunuzda neyini zorluyorsunuz ailenizde arkanizda bunun kiymetini bilin.

Back