• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti terörü 😒

Yok pompalıyla beni kovaladı. Ne sinir krizi.
Kıskançlık krizi?? Ben mi yazıyorum bunları? Çok bir farkı olmuyor da. Alaya alacaktınız madem niye soruyorsunuz? Neyse ya siz şunu duymak istiyorsunuz '' ay eltiniz ne şırfıntıymış haklısınız tabi ki kadın resmen sizin aranızı bozmak istemiş, kocanızda haklı tabi erkekkkk sonuçta kıskanır gönlünü hoş tutun adamın '' böyle yapın siz.

Her insanın bir kusuru olur eşimin kusuru da kıskançlık ne yapıyım kıskanıyor diye ayrılayım mı?
Madem eşinizi böyle kıskanç kabullendiniz o zaman ona göre davranın. Bu kadar kıskançsa ne diye videonuzu çektiriyorsunuz? Üstelik kuaför daha önce de paylaşmış. Elti görmese başkası görür, başkası söyler elbet bir gün.

Eşinizi böyle kabullendiyseniz eltinize kızmaya hakkınız yok. Paylaşmaya müsaade eden sizsiniz, eşinize göre davranmak zorunda olan sizsiniz. Eltiniz eşinizin kıskançlığına göre hassasiyet göstermek zorunda değil o sizin probleminiz.

Eşin sıkıntılı bir davranış sergilemiş bu 1.

Eltine kocası söyleme dediğine göre daha önce kocasına söylemiş, nasıl içine dert olduysa iş güç edip söylemee denmesine rağmen bir de orada söylemiş. Evet aramızda çok büyük sorun oldu de de rahatlasın.

Tekrar söylüyorum eşin senin arkanda durmamış bir de olay olmuş, eşinin normalde sanki üstsüz güneşlenirken magazine yakalanmış ünlüymüşsün gibi tepki vermek yerine; eltini bozması gerekirdi bence.

Altı üstü saç altı üstü kuaför reelsi yahu.

Kocam duymasın diye bir çabaya girmedim. Okuduğunuzu anlamadınız herhalde tekrar yazayımmm daha öncesinde de paylaştı ve eşim o zaman bir şey demedi o yüzden video çekmesinde bir mahsur görmedim.

Kocaniz video çekilmesine laf etmiyor, siz 2 kez herkese ulasabilecek bir video cektiriyorsunuz, elti bunu dillendirinxe mi sorun oluyor? Instagramda "herkese acik" yayinlanan video hakkinda konusmak gayet normal. Kocasi uyarmis diyosunuz da oda sacma. Bu problem yaratacak bir mesele olsaydi sizinde dediginiz gibi "kocaniz duymasin diye cabaya girerdiniz

Kocaniz video çekilmesine laf etmiyor, siz 2 kez herkese ulasabilecek bir video cektiriyorsunuz, elti bunu dillendirinxe mi sorun oluyor? Instagramda "herkese acik" yayinlanan video hakkinda konusmak gayet normal. Kocasi uyarmis diyosunuz da oda sacma. Bu problem yaratacak bir mesele olsaydi sizinde dediginiz gibi "kocaniz duymasin diye cabaya girerdiniz
O elti gömülecek başka yolu yok.

Birisi bana gelip herkese acik olarak paylasilan bir goruntu hakkinda konusma dese, "sacmalama sorun olsa yayinlanmasina izin vermezdi, abartiyosun" falan derim herhalde. Bide durduk yere okudugunu anlamayan oldum 😅
Kıskanıyor diye koca mı boşanır demiş, e kıskanıyorsa çektirme foti? Kocanı tanımıyor musun? Elti el kızı, onun üstüne gitmesi kolay, koca dediğin velinimet 😂

Kızlar herkese merhaba :KK49:
Çok büyük bir mesele değil ama kafama takıldı.
Geçenlerde saçımı boyattım kuaförde video çekip reels atmış, eşim de böyle şeyleri pek sevmez ama daha önce de paylaşmıştı kuaför, çok sorun etmedi eşim ben de video çekmesine izin verdim. Açıkçası ben de kuaförün hesabını takip ediyordum ama gönderilerine bakmıyordum sessize almıştım. Benim saçımın reelsi eltimin keşfettinde çıkmış. Bayram için memlekete gittik, eltimlerle dolaşmaya çıktık fotoğraf çekiniyorduk hiç konusu yokken birden bire saçın çok güzel olmuş ünlü olmuşsun reelsini gördük dedi, ben de şok oldum ne reelsi falan kuaförün atmış arkadan ne güzel olmuş saç derken bir baktım sensin dedi
.
Eee tabi bunu duyan eşim sinirlendi açtı baktı işte herkesin keşfetine düşmüşsündür diye kıskançlık krizine girdi. Ben konuştum bir şekilde yatıştırdım eşimi anlaştık.
Dolaşmaya devam ediyoruz eşim fotoğraf çekiyordu arkada kaldı eltim ayyy kusura bakma Murat kızdı dedi, sonra kayınbiraderim ben sana Murat'ın yanında söyleme kızar dedim uyardım niye söyledin ki dedi bunu duyunca bende dedim beden söyledin ki Murat yokken bana söyleyebilirdin dedim. Yaaa ne bileyim böyle tepki vereceğini kızacağını düşünemedim dedi öyle kapandı konu.
Sonra biz yaşadığımız yere döndük aradan kaç gün geçti mesaj atmış bana Murat çok kızdı mı bilseydim söylemezdim falan dedi ben de yok bir daha bir şey demedi aramızda hallettik dedim.

Benim kafama takılan şu sizce bilerek isteyerek ara bozmak için mi yapmıştır yoksa dalgınlıkla mı söylemiştir?
Sizin yayinlanmasina izin vermissiniz eltinizde sizi taniyinca seni gordum ta idim demis.
Acayip olan sizsiniz hem herkede acik. İr kuafor sayfasinda goruntunuzu yayinlatiyosunuz bu dile gelincede bozuluyosunuz .sorunlu olan elti sizsiniz😂

Birisi bana gelip herkese acik olarak paylasilan bir goruntu hakkinda konusma dese, "sacmalama sorun olsa yayinlanmasina izin vermezdi, abartiyosun" falan derim herhalde. Bide durduk yere okudugunu anlamayan oldum 😅
Biz okudugumuzu anlamıyoz ona görede o ne yasadıgını bile anlamamış gocam kıskanc değil diyo.. hee elti kıskanç kayında hepsi mabadından uydurdu bu kıskanclıgı kocada sorun etmemiş içeriğide biz yazdık

Geçenlerde saçımı boyattım kuaförde video çekip reels atmış, eşim de böyle şeyleri pek sevmez ama daha önce de paylaşmıştı kuaför, çok sorun etmedi eşim ben de video çekmesine izin verdim. Açıkçası ben de kuaförün hesabını takip ediyordum ama gönderilerine bakmıyordum sessize almıştım. Benim saçımın reelsi eltimin keşfettinde çıkmış. Bayram için memlekete gittik, eltimlerle dolaşmaya çıktık fotoğraf çekiniyorduk hiç konusu yokken birden bire saçın çok güzel olmuş ünlü olmuşsun reelsini gördük dedi, ben de şok oldum ne reelsi falan kuaförün atmış arkadan ne güzel olmuş saç derken bir baktım sensin dedi
.
Eee tabi bunu duyan eşim sinirlendi açtı baktı işte herkesin keşfetine düşmüşsündür diye kıskançlık krizine girdi. Ben konuştum bir şekilde yatıştırdım eşimi anlaştık.
Dolaşmaya devam ediyoruz eşim fotoğraf çekiyordu arkada kaldı eltim ayyy kusura bakma Murat kızdı dedi, sonra kayınbiraderim ben sana Murat'ın yanında söyleme kızar dedim uyardım niye söyledin ki dedi bunu duyunca bende dedim beden söyledin ki Murat yokken bana söyleyebilirdin dedim. Yaaa ne bileyim böyle tepki vereceğini kızacağını düşünemedim dedi öyle kapandı konu.
Sonra biz yaşadığımız yere döndük aradan kaç gün geçti mesaj atmış bana Murat çok kızdı mı bilseydim söylemezdim falan dedi ben de yok bir daha bir şey demedi aramızda hallettik dedim.

Benim kafama takılan şu sizce bilerek isteyerek ara bozmak için mi yapmıştır yoksa dalgınlıkla mı söylemiştir?
Eşiniz abartmış.eltiniz bence bilerek yapmış gibi geldi.

.

Bilerek yapmış

Back