- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Gel ayarlayım bir taneMerağım içime kacti bungalovlardan yana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel ayarlayım bir taneMerağım içime kacti bungalovlardan yana
Satmış Cancağzım, bir iş adamı almış.Sor da aydınlanalım cancağızım
Hadi geçmiş olmuş cancağızımSatmış Cancağzım, bir iş adamı almış.
Bunu cagirmiyorlar diye kudurmustu, ikinci kadin olarak istenmiyorum gibi bi konusu vardi galibaKaynana Maşukiye'ye kahvaltıya götürmüş gelini , bu da burda iyi zırladıydı o zaman ahahsh.
Kafama takıldı bulacağımBunu hatirlayamadim, bu imam nikahli olup kocam dedigi adamdan gizli kredi karti almaya calisan kadin
Başıma geleceklerden kim sorumlu olacak ?Gel ayarlayım bir tane
Onu uydurdu kıskançGündüz gelinle kahvaltıya akşam metresle nisana mi gidiyor kv
Sakaryalı iş adamı kesin kaportacidirSatmış Cancağzım, bir iş adamı almış.
Ailenle geleceksen sorun olmaz. Dışardan kimse gelip rahatsız etmez sapıklık yapmaz. Gelen kendi sapigiyla geliyorBaşıma geleceklerden kim sorumlu olacak ?
Bunu hatirlayamadim, bu imam nikahli olup kocam dedigi adamdan gizli kredi karti almaya calisan kadin
Benim kocam yok annemlerle de gelip napayim orda değil mi ? Kalsın,Bursa iyi iyiAilenle geleceksen sorun olmaz. Dışardan kimse gelip rahatsız etmez sapıklık yapmaz. Gelen kendi sapigiyla geliyor
Ciks atlamiwim hiç hatırlamıyorum
Heeee ondan Nisan yapiyorlar aile gururla geziyor bunlar ailecek sulalecek normallesmisler
Gel bacım yanlız ama canın sıkılır beni alacaksan yanına neşe katarim gününeBenim kocam yok annemlerle de gelip napayim orda değil mi ? Kalsın,Bursa iyi iyi
Bak o olur ,anlastikGel bacım yanlız ama canın sıkılır beni alacaksan yanına neşe katarim gününe
Benim ailemde de var, neler çıkıyor bilseniz.Ayyy bir atkadasim yaptırdı o evlerden sapancada. Dedim hayırlı olsun yeni mesleginiz. Yok aileye verecem falan filan dedi iki ay filan sonra satışa çıkardı
Düzgün işletmeler de var Cancağzım, gideceksen yardımcı olurum.Merağım içime kacti bungalovlardan yana
Gelecek birini bulunca haberleşiriz cancağızımDüzgün işletmeler de var Cancağzım, gideceksen yardımcı olurum.