Bölgesel saç dökülmesi yaşıyorum fotoğraflı

Alnımdan tepeye kadar saç çizgim normal ama sol tepeden biraz aşağıya kadar bu şekilde açılma var 3 yıldır böyle. Elimi attığımda da o tarafta saçımın az olduğu çok belli oluyor o taraftan daha çok saçım dökülüyor. Tarakla sola doğru tarayarak kamufle ediyorum ama saçım birazcık yağlanmaya başladığı zaman saç derim kendini belli ediyor. Cildiyeye gittim ama doktor hiç ilgili değildi mevsimseldir geçer diye çok takılmadım ama değişmeden duruyor belki dökülme arttı 3 yılda bilmiyorum. Benim gibi olan var mı nedir çözümü moralim bozuluyor
Eki Görüntüle 3233110
Ortaokuldayken arkadaşımın saçında saçkıran vardı.Ama böyle tek bölgede değildi.Sonra o çocuk galiba ya zeytinyağlı sabun kullandı.Yada zeytinyağı sürmüştü saçına iyileşti.

Stresten olabilir bence. Bende bir dönem iş yerinde yoğun stres yaşıyordum ön taraflarımda dökülme oldu. Sonra geri çıkmadı maalesef. Sizde de çok az açıklık var. Kuaförüm de genetik olduğunu söylüyor belli bir yaştan sonra normal diyor.

Benimki de sizinki gibi hatta daha açık çok üzülüyorum. Sağ tarafta. Tarayarak kapatsam bile acıliyor hep bir boşluk görünüyor.
Genetik annemin öyleymis şimdi benim küçücük kizimin da öyle. :KK43:

X