• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimden öylece kaydı gitti hayat

MutluOlmasadaUmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
233
192
83
11 aylık evliy(d)im.Ta ki bugün kü konuşmamızdan sonra sonuç nereye varır bilmem.1 aylık çocuğum var evet acele davranmışız fakat birbirimizden okadar emindikki asla ayrılamayız ,yaşlarımız çok geçmeden bir meyvemiz olsun dedik aileler de ilk günden torun torun dediler.Herneyse asla pişman değilim evladımdan,o benim yaşam kaynağım ama babasız büyütmeyi hiçbir vijdan sahibi anne istemez:KK43: Konuya geliyim,8aylık hamileyken sezeryan olacağımdan ailemin yanına geldim annem benimle yakından ilgilenir diye,kayınvalidem hem yaşlı hemde malum lohusalıkta insan asabi olur annesi gücenmez ama kayınvalidesi çekemez diye.Doğum yaptım eşim geldi ve bizi 15-20gün sonra yarı kırkımızda almak üzere memleketine döndü.Buraya kadar herşey normal.Fakat sürekli sana bir süprizim var döndüğünde göreceksin dedi durdu.Geldi bizi aldı ,birkaç gün annemlerde kalalım torunlarını görsünler dedi benim hernekadar önce evimize gidelim kendimize gelelim dememe rağmen kırmayıp gittik.Lakin alışılmadık bir durum vardıki kayınvalidemler kendi evlerinde değil bir üst kattaki eşimin babannesigildelerdi,normalde sevmez gidip gelmez.O an bomba patladı meğer kendi evlerine bizim evimizi taşımışlar ,kendileride babannegile yani üst kata taşınmış.Benim asla istemediğim birşey vardıki ailelerle yakın oturmak heleki alt üst,nekadar uzak okadar iyi derdim.İznim rızam alınmadı arkadaşlar ,evim benden habersiz yer değişmiş.Sebepse mecbur kalmışlar bizim evi satıp kredi borcundan kurtulup kalanla işyeri açacaklarmış.Şok geçirdim sinir krizleri yaşadım.Gelene kapıyı açmadım annesi dahi olsa,çünkü sorumlusu onlardı bana haber verilmeliydi insan yerine konulmadım.1 hafta o bana ait olmayan evde kaldım çocuğum için sineye çekmeye çalıştım ama baktım yapamıyorum annemlere tekrar dönmek durumu kabullenmek istedim,eşimde gönül rızam yok ama gideceksende git dedi.Son gün otobüse binmeden evvel biliyormusun artık bende seni sevmiyorum diye bir laf çıktı ağzımdan,sustu kafa salladı sevgisiz hissiz duvar gibiydi.İstediğine kapıyı aç istemediğine açma demesine rağmen hazmedemedi ailesine kapıyı açmayışıma.O anki psikolojiyle babam gelse açmazdım ''kim '' diye geçip kapıdan bakmıyordum bile.Otobüste annesi msj attı evine çabuk dön annende fazla durma diye,nedenmi torunları için yoksa bana pek meraklı değiller hani tabi sonradan maskeleri düştü.Bende dönmeyeceğim birdaha dedim.Kırgınlık kızgınlık ve belkide işin ciddiyetini anlayıp hatalarını düzeltmeleri için gözdağıydı benimkisi.Evimizi geri versinler yada bi kiralık ev tutsunlar niyetindeydim.Yoksa çocuğumu babasız büyütmemek için herşeyi göğüsleyebilirdim,dönecektim.Annemlerde 10gündür kalıyorum çocuğumun ihtiyaçları için para istedim eşimden ama hiç ses vermedi aramadı bugüne kadar.Kaynanam hep msj attı benim şuanki bulanık ruh halimden faydalandı ve mesajlarımı oğluna okutmuş,huzursuzluğumuza sebep olanları Allaha havale ediyorum demiştim 2 gün evvel,oğluna göstermiş bak bela okuyor karın diye.işte böyle hanımlar telefon etmesini eve dönmek istediğimi söylediğimde birsürü hakaretler etti,tanıyamadım onu çok doldurulmuş ağzımı açıp tek kelimede ben karşılık veremedim öylesine şaşkındımki. Ben ne yaptım?Habersiz evimi taşıdınız sevmediğim istemediğim biryer olduğunu bile bile,kölemiyim çektiğiniz yere gideyim.Gel ama artık bende beni bulamazsın sadece çocuğum için yanımda kalacaksın,ne dersem yapacaksın ve birdaha gidersen çocuğuda bırakıp gideceksin dedi.Hiç istenmediğimi ve bana eziyet edip bıktırıp çocuğumuda elimden alıp beni yollayacağı geldi aklıma direkt ve gelmeyeceğimi davayı istediği zaman açmasını söyledim hemen tamam dedi hazırmış buna çok önceden.Şimdi araya büyükler giriyor çocuk var yapmayın etmeyin diye.Ama siz söyleyin yerimde olsanız napardınız kendimi geçtim çocuğumun günahı neydi bi bezini dahi almıyor aileme yükleniyoruz:KK43: Bizim hikayemiz bitti evet ama hala şoklardayım parasızdı ama karakteri var diyerek evlendim oda yokmuş

Şok olmakta haklısın, kızmakta kırılmakta herşeyde haklısın.. Ama seni sevmiyorum artık deyip binip giderek gitili ateşlemişsin.. O lafın ğzerinede eşinin sanak karşı doldurulması zor olmamıştır.. Ne olursa olsun, lohusada olsan sen bir annesin sırf bu yüzden biraz daha sakin olup mantıklı davrananilirdin.. Büyüklere kapı açmamak bence büyük saygısızlık, tekrar diorum bak onların yaptığı zaten çok çok ayıp hani ağzımı bozmak istemiyorum ama gerçekten çoook ayıp etmişler.. Ama ayıbada ayıpla karşılık verilmez.. Biraz durup sonra tmm hafi kiraya çıkalım diyebilirdin.. Kv bile sevmediği baba anneye taşınıyorsa sende evladın için o eve biraz sabredebilirdin.. Hakkınızda hayırlısı ne diyeyim

Bir insanın hayatında başına gelecek en kötü şeylerden biridir herhalde. Ama okadar iyi niyetlisin ki borc harc meselesi yüzünden taşıdıklarına inanmışsın. Ben hic inanmadım bence senden fırsat bilerek mecbur bırakmışlar.Kabul etme kesinlikle gidersen daha cok cekecegin var.

Aya bi git allah askına mantıklımı ki yaptiklari mantıkli davranmasıni bekliyorsun. Senden habersiz evini satip baska eve tasısinlar. En basiti iç çamasirlarini bile karıştırsinlar. Sende aaaa kıyamam bak benim için yerlerinden olmuş diyesin ne guzel etmissiniz aferinmi diyeceksin Yapmayın allah aşkına.

QUOTE="capoeira, post: 36605925, member: 517854"]Şok olmakta haklısın, kızmakta kırılmakta herşeyde haklısın.. Ama seni sevmiyorum artık deyip binip giderek gitili ateşlemişsin.. O lafın ğzerinede eşinin sanak karşı doldurulması zor olmamıştır.. Ne olursa olsun, lohusada olsan sen bir annesin sırf bu yüzden biraz daha sakin olup mantıklı davrananilirdin.. Büyüklere kapı açmamak bence büyük saygısızlık, tekrar diorum bak onların yaptığı zaten çok çok ayıp hani ağzımı bozmak istemiyorum ama gerçekten çoook ayıp etmişler.. Ama ayıbada ayıpla karşılık verilmez.. Biraz durup sonra tmm hafi kiraya çıkalım diyebilirdin.. Kv bile sevmediği baba anneye taşınıyorsa sende evladın için o eve biraz sabredebilirdin.. Hakkınızda hayırlısı ne diyeyim[/QUOTE]

Aya bi git allah askına mantıklımı ki yaptiklari mantıkli davranmasıni bekliyorsun. Senden habersiz evini satip baska eve tasısinlar. En basiti iç çamasirlarini bile karıştırsinlar. Sende aaaa kıyamam bak benim için yerlerinden olmuş diyesin ne guzel etmissiniz aferinmi diyeceksin Yapmayın allah aşkına.

QUOTE="capoeira, post: 36605925, member: 517854"]Şok olmakta haklısın, kızmakta kırılmakta herşeyde haklısın.. Ama seni sevmiyorum artık deyip binip giderek gitili ateşlemişsin.. O lafın ğzerinede eşinin sanak karşı doldurulması zor olmamıştır.. Ne olursa olsun, lohusada olsan sen bir annesin sırf bu yüzden biraz daha sakin olup mantıklı davrananilirdin.. Büyüklere kapı açmamak bence büyük saygısızlık, tekrar diorum bak onların yaptığı zaten çok çok ayıp hani ağzımı bozmak istemiyorum ama gerçekten çoook ayıp etmişler.. Ama ayıbada ayıpla karşılık verilmez.. Biraz durup sonra tmm hafi kiraya çıkalım diyebilirdin.. Kv bile sevmediği baba anneye taşınıyorsa sende evladın için o eve biraz sabredebilirdin.. Hakkınızda hayırlısı ne diyeyim
[/QUOTE]
Sen benim msjımı iyi okudun mu !! Nedemek git allah aşkına? Ben iyi yapmışlarmı demişim? Kadın şu anda yuvası yıkılıyor diye üzülüyor farkındamısın? Eğer taşıdılar boşanıcam ben diye çıksaydı, tmm yapması gereken buydu, ama eğer sadece göz dağı vermekse amacı hata yapmış böylece çıkıp gitmekle, üstelik giderken seni sevmiyorum demekle.. Hayat herkeze laylaylom deil malesef, her iç
Çamaşırı karıştırılan boşansaydı...
Konu sahibinin derdi eşyalarıma ellemişler boşanacam deil. Yıkılan yuvası ve beyni yıkanan kocası.. Konulara yorumda yapamıyoruz artık, konu sahibini bırakıp birbirine cvp verio herkez ya

canım sen lohusasın.. daha 1 ay olmuş doğum yapalı mantıklı karar vermeyi bırak saçmalasan bile haklısın.. hiç düşünmemişler seni yazık..seni çok üzmüşler.. telefonde mı yoktu da sana sürpriz evin burası diyorlar hiç mi bahsedemezlerdi? çok ayıp.. eşin bu durum dışında nasıldır sana karşı vs bilmiyorum ama bence sakince karşılıklı konuşun.. belki çözüm bulunur.. ama o kayınvalide ile naparsın gelecekte bilemiyorum.. allah yardımcın olsun..

Onlarda hatali evet esinde oyle ama kapi acmayip en onemlisi esine onu sevmedigini soyleyip gittikten sonra ne bekliyorsun ki madem geri donecektin bu kadar agir konusnamaliydin geri gelecegin yere yuvani sen yikmissin aslinda ellerinle sessiz kalsaydin demiyorum ama yaptiklarinin bedelini bebeginde odeyecek

Onlarda hatali evet esinde oyle ama kapi acmayip en onemlisi esine onu sevmedigini soyleyip gittikten sonra ne bekliyorsun ki madem geri donecektin bu kadar agir konusnamaliydin geri gelecegin yere yuvani sen yikmissin aslinda ellerinle sessiz kalsaydin demiyorum ama yaptiklarinin bedelini bebeginde odeyecek
Kim bilir nasıl hazırladılar zemini.. Oğlum siz rahat edinde ben yukarıyada çıkarım, karın rahatsız olmasında ben babaannenide çekerim.. O yorgun olur bebek uyutmaz ben yemeğimnzi yaparım, kızım gibi bakarım, o kadar güzel hazırlanmıştırki o zemin, adam sürpriz olarak düşünmüş, kim bilir neler neler söylendi.. Bazı aileler borçları dertleri ödensinde, yuva yıkılmış bebek babasız kalmış kimsenin umrunda olmaz.. Küm ne derse desin ben bir kv nin gelinini kızı gibi gördüğüne inanmıyorum o yüzden her kv yapıyor böyle şeyleri.. Eşini seviyormuş, sevmese laf olsun diye evlenmez laf olsun ye çocuk yapmaz, şimdide üzülüyor keşke fırsat vermeseydi diorum bende

Sok oldum esinin ve ailesinin yaptigi nedir yaa, resmen kasla goz arasinda halletmisler herseyi, senin ozeline dokunmuslar tasimislar. Bide esin senin kizacagini bile bile supriz diyor. Uff icim daraldi ama bu sevmiyorum etmiyorum meselelerine girmeseydin keske. Eger bir evliligin bitmesini istemiyorlarsa baska ev kiralasinlar. rahatliga bakarmisin ya cok saskinim canim simdi sende lohusaligin verdigi bir ruh halide var ama esine oyle konusmamaliydin erkekler boyle seylere tahammul edemez sogurlar hemen. Hakkinizda hayirlisi olsun

Sizin haberiniz olmadan evinizi satıyorlar borçlarını ödüyorlar eşyalarınızı kendi düzenlerine göre kurup al yeni evin diyor ee yok artık! Ciddi yok artık az bile yapmışsınız.
Bırakın Allah aşkına ya ne halleri varsa görsünler sizi Biblo gibi oradan oraya koyup yerleştirceklerini sanmışlar.
Hiç mi insanların aileye insana evliliğe saygısı kalmamış
Herkesmi çıkarları doğrultusunda maddiyat için yaşıyor bu hayatta
Borç ödenir efendim uzun vadede bi şekilde ödenir bahanesi bu

Hem torun oğulları yanlarında hemde bedavadan para gelsin yarın öbürgünde birlik oturalım der bunlar
Böyle erkekler niye evlenirler bilmiyorum

evet eşin ve ailesi çok çok yanlış yapmış ve verdiğin tepkilerde haklısın ama seni sevmiyorum deyip gidiyorsan da her şeyi göze alıp gitmeliydin,geri dönmeyi düşünmemeliydin.hakkınızda hayırlısı olsun.

11 aylık evliy(d)im.Ta ki bugün kü konuşmamızdan sonra sonuç nereye varır bilmem.1 aylık çocuğum var evet acele davranmışız fakat birbirimizden okadar emindikki asla ayrılamayız ,yaşlarımız çok geçmeden bir meyvemiz olsun dedik aileler de ilk günden torun torun dediler.Herneyse asla pişman değilim evladımdan,o benim yaşam kaynağım ama babasız büyütmeyi hiçbir vijdan sahibi anne istemez:KK43: Konuya geliyim,8aylık hamileyken sezeryan olacağımdan ailemin yanına geldim annem benimle yakından ilgilenir diye,kayınvalidem hem yaşlı hemde malum lohusalıkta insan asabi olur annesi gücenmez ama kayınvalidesi çekemez diye.Doğum yaptım eşim geldi ve bizi 15-20gün sonra yarı kırkımızda almak üzere memleketine döndü.Buraya kadar herşey normal.Fakat sürekli sana bir süprizim var döndüğünde göreceksin dedi durdu.Geldi bizi aldı ,birkaç gün annemlerde kalalım torunlarını görsünler dedi benim hernekadar önce evimize gidelim kendimize gelelim dememe rağmen kırmayıp gittik.Lakin alışılmadık bir durum vardıki kayınvalidemler kendi evlerinde değil bir üst kattaki eşimin babannesigildelerdi,normalde sevmez gidip gelmez.O an bomba patladı meğer kendi evlerine bizim evimizi taşımışlar ,kendileride babannegile yani üst kata taşınmış.Benim asla istemediğim birşey vardıki ailelerle yakın oturmak heleki alt üst,nekadar uzak okadar iyi derdim.İznim rızam alınmadı arkadaşlar ,evim benden habersiz yer değişmiş.Sebepse mecbur kalmışlar bizim evi satıp kredi borcundan kurtulup kalanla işyeri açacaklarmış.Şok geçirdim sinir krizleri yaşadım.Gelene kapıyı açmadım annesi dahi olsa,çünkü sorumlusu onlardı bana haber verilmeliydi insan yerine konulmadım.1 hafta o bana ait olmayan evde kaldım çocuğum için sineye çekmeye çalıştım ama baktım yapamıyorum annemlere tekrar dönmek durumu kabullenmek istedim,eşimde gönül rızam yok ama gideceksende git dedi.Son gün otobüse binmeden evvel biliyormusun artık bende seni sevmiyorum diye bir laf çıktı ağzımdan,sustu kafa salladı sevgisiz hissiz duvar gibiydi.İstediğine kapıyı aç istemediğine açma demesine rağmen hazmedemedi ailesine kapıyı açmayışıma.O anki psikolojiyle babam gelse açmazdım ''kim '' diye geçip kapıdan bakmıyordum bile.Otobüste annesi msj attı evine çabuk dön annende fazla durma diye,nedenmi torunları için yoksa bana pek meraklı değiller hani tabi sonradan maskeleri düştü.Bende dönmeyeceğim birdaha dedim.Kırgınlık kızgınlık ve belkide işin ciddiyetini anlayıp hatalarını düzeltmeleri için gözdağıydı benimkisi.Evimizi geri versinler yada bi kiralık ev tutsunlar niyetindeydim.Yoksa çocuğumu babasız büyütmemek için herşeyi göğüsleyebilirdim,dönecektim.Annemlerde 10gündür kalıyorum çocuğumun ihtiyaçları için para istedim eşimden ama hiç ses vermedi aramadı bugüne kadar.Kaynanam hep msj attı benim şuanki bulanık ruh halimden faydalandı ve mesajlarımı oğluna okutmuş,huzursuzluğumuza sebep olanları Allaha havale ediyorum demiştim 2 gün evvel,oğluna göstermiş bak bela okuyor karın diye.işte böyle hanımlar telefon etmesini eve dönmek istediğimi söylediğimde birsürü hakaretler etti,tanıyamadım onu çok doldurulmuş ağzımı açıp tek kelimede ben karşılık veremedim öylesine şaşkındımki. Ben ne yaptım?Habersiz evimi taşıdınız sevmediğim istemediğim biryer olduğunu bile bile,kölemiyim çektiğiniz yere gideyim.Gel ama artık bende beni bulamazsın sadece çocuğum için yanımda kalacaksın,ne dersem yapacaksın ve birdaha gidersen çocuğuda bırakıp gideceksin dedi.Hiç istenmediğimi ve bana eziyet edip bıktırıp çocuğumuda elimden alıp beni yollayacağı geldi aklıma direkt ve gelmeyeceğimi davayı istediği zaman açmasını söyledim hemen tamam dedi hazırmış buna çok önceden.Şimdi araya büyükler giriyor çocuk var yapmayın etmeyin diye.Ama siz söyleyin yerimde olsanız napardınız kendimi geçtim çocuğumun günahı neydi bi bezini dahi almıyor aileme yükleniyoruz:KK43: Bizim hikayemiz bitti evet ama hala şoklardayım parasızdı ama karakteri var diyerek evlendim oda yokmuş

Keşke dönmek istiyorum demeseydin baştan. Şimdi kozlar onun eline geçmiş ne yazık ki. Sen haklısın bence. Kimse kimsenin yaşamına bu şekilde müdahale etmemeli. Şimdi sakın geri adım atma. Çünkü bundan sonra herşeyi yapacak nasıl olsa geri dönersin diye. En azından evi senin istediğin bir yere taşıyana kadar dönme. Yoksa hayatın bundan sonra cehenneme dönecek.

Offf bu olay çok kötü,ben ne yapardım bilmiyorum. Allah yardımcın olsun arkadaşım

tatlım bence sorunu yanlışkişilerde arıyorsun, artık çocugu olan bır adam kendı çocugunun annesıne sorumlu olmalı yani anası vs değil, kocan seni dusunmeli. habersız ev tasımak ne demek? yeni bebek de olmuş inş. o da aklını basına alır da duzelırsınız

nasil bir sok senden habersiz evini satip boyle birsey yapmasi sasiridm kaldim valla cok buyuk supriz olmus hakkinda hayirlisi ama bosanma diger arkadaslarin dedigi gibi kiraya cik

off yarabbim. yıkılan her yuvaya içim acıyor :( daha yeni bebeğiniz olmuş. şimdi en mutlu zamanınız olması gerekiyordu.. ben kendimi senin yerine koyup düşünüyorum da benden habersiz evimiz satılacak taşınacak ve üstüne üstlük bir özür bir pişmanlık da yok. çıldırırım. kendimi tamamen hiçe sayılmış hissederim. sen onun hayat arkadaşısın. böylesi önemli bir durumdan seni haberdar etmemesi öyle incitici ki. boşanmaya bile hemen razı olmuş. arkadaşım sakın çocuğun için bile olsa bu adama( köpekler gibi pişman olup kapında yatmadığı sürece) geri dönme. bir çocuğun mutlu olmasının ilk şartı babasının annesini sevmesidir. sevgi dolu bir evde büyümektir. bu adam sana değer vermiyor. ama elbet onun da pişman olacağı gün yakındır..

Allah yanında olsun.

Back
X