doktora götürdünüz mü
vitamin falan veriyor musunuz
çok geçmiş olsun
inşallah iştahı tekrardan yerine gelir tontişin
eğer doktor normal demişse bence bu kadar sıkıntı yaratmayın anormal bi durum olsaydı başından atmazdıDoktor kg boy normal diyor ve basindan saviyor... ki benim bebegim 6 aylikken kac kilo ise simdide ayni kilo
yani 6 aydir kg almiyor tombis olsun diye bir derdim yok fakat sadece anne sutu daha ne kadar idareedecek bilemiyorum.
vitamin kafadan veriyorlar zaten herhangi bir arastirma yapilmadi ozel hastaneyede gittik...
vitaminleri kizim icmiyor ben zaten naturel beslensin istiyorum.
tesekkurler iyi dilrkleriniz icin
Ek gıdalara geçmiş olmaniz gerekirdi sutunuz yetmiyordu artık hiç denemedinizmi ek gıdayı yoksa yemiyormu
Çok normal canım bı durum. Benim de kızım öyle 19 aylık bazen çok iştahlı bazen ağzına sürmüyor yemek. Hem çok sıcak, hem diş çıkartıyor normal yememesi. Boy kilo hiç demeyeyim zaten benim kızım prematüre normal bebeklerden minik ama olsun sağlıklı çok şükür. Doktor a götürdüğüm de iştahsızlığını söyledim tahlil yaptı herşey normal sıcak annesi, üstelik diş çıkartıyor normal dedi. Muhtemelen senin kızın da diş çıkartıyor biz diş ağrısına dayanamıyoruz onlar ne yapsın.
lutfen konumu tasimayin.
daha once tasidiginiz konuya tek cevap gelmedi .
benimde kafama takilan DERDİM bu...
baska annelerin sorulari kaliyorsa elbet benimki de bdv de yer bulabilir
1 yasinda kizim 10 gun istahi normal 10-15 istahsiz oluyor.
1 yasinda kg boy normal fakat bebekken epey iri bir bebekti.
ve 6 aydir hic kg almadi
sadece anne sutuyle yasiyor
bu gelip giden istahsizligiyaasayan sebebini bilen varsa su kardesini aydinlatsin.
vallahi cok uzuluyorum on. gun normal 10-15 gun cik cik hicbisey yemiyor
Ne kadar üzerine giderseniz o kadar kaçar kendimden biliyorum. İlk kızım a o kadar üzülürdüm ki yemediği için o yemezdi bende yemezdim peşinde gezdim baktım olmuyor saldım gitti. Şimdi eğlence yapıyorum ona göre yemedimi sen bilirsin annem diyorum en sonunda kendi geliyor anneee acıktım diyeevet diş belirtileri var..
üstüne gitmiyorum ama yanlış yapmaktanda korkuyorum
Ne kadar üzerine giderseniz o kadar kaçar kendimden biliyorum. İlk kızım a o kadar üzülürdüm ki yemediği için o yemezdi bende yemezdim peşinde gezdim baktım olmuyor saldım gitti. Şimdi eğlence yapıyorum ona göre yemedimi sen bilirsin annem diyorum en sonunda kendi geliyor anneee acıktım diye
Sizin emiyor diş çıkarma döneminde daha çok emerler canları acıdığı ve en iyi bildikleri rahatlama yöntemi olduğu için.
Sağlıklı olsun bakım benim kızım 11 kilo 80 cm bizimle doğanlar 13 kilo dan fazla oldu ama sağlıklı yediği kadar yesin. Hem sizede tavsiyem önüne koyun kaşıkla kendi yoğurt yesin döksün saçsın hiç dert etmeyin. Ben artık önüne koyuyorum 1 yaşında başladım kafaya kadar yoğurt oluyor ama keyif alıyor ben yiyorum diye
Cok normal sicaklar bi yandan dis cikarma bi yandan arti emiyor 6 aydir hic mi kilo almiyor
İşte demek istediğim tam da buevet bende önüne koyuyorum muz krep ekmek erişte tarzı şeyler kulağına bile sokuyor ama yiyorda
İşte demek istediğim tam da budün kızımı görseydiniz keşke heryeri soslu makarna idi saçlar da kıvırcık içinden temizledim ama yedi mi yedi ben teklif ettim yedireyim diye kafasını çevirdi koydum önüne tabağı sildi süpürdü
sadece büyüme açısından değil gelişimsel açıdan da takip edilmeli.isterseniz çocuk gelişim uzmanına da bir götürün. hangi ilde oturuyorsunuz? sizi yönlendirebilirim
çok gecmiş olsun
Massallah gelisimi cok iyi...
zekasi ince ve kaba motor gelisimi yirumesi massallah cok iyi.
tek sorun istahsiz olmasi