Eki Görüntüle 971469 Eki Görüntüle 971470 Eki Görüntüle 971471 Eki Görüntüle 971472 Eki Görüntüle 971473 Eki Görüntüle 971474 Eki Görüntüle 971475 Eki Görüntüle 971476 Eki Görüntüle 971477
bu ürünler ayrılmıştır arkadaşlar bilginizeeee. kalan ürünlere bi önceki sayfadan bakabilirsiniz ve diğer 2 konuma bakabilirsiniiiiz
lacivert beyaz elbiseye bayıldım, yaz gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum
elimde kalanların güncel hali bu şekildeeee. indirimler mevcuuut diğer 2 konumada bakabilirsiniiiz . aralarında ayrılanlar da var
elimde kalanların güncel hali bu şekildeeee. indirimler mevcuuut diğer 2 konumada bakabilirsiniiiz . aralarında ayrılanlar da var[/QUOTE
canm mrhaba.duzlestırıcının ıkı yannda ustu beyaz altı sıyah bı elbıse var. kac beden.bi de takas yapıyomusun]
Eki Görüntüle 979653 Eki Görüntüle 979654 Eki Görüntüle 979655 Eki Görüntüle 979656 Eki Görüntüle 979657 Eki Görüntüle 979658 Eki Görüntüle 979659 Eki Görüntüle 979660
yenilerrrrkalanlara ve diğer 2 konuma bakabilirsiniiiiz indirimler mevcut
Yukarıdakilerin Hepsinin fiyat ve bedenini yazar mısın canım,sanırım bluzlar tunik tarzı.
Cnm bnm sorduklarimi satma sakin baskasina :)) ikimizde yapalim secimlerimizi ondan sonra sat :))
tamam canım birazdan senin sorduklarının üzerimdeki halini eklicem
elimde kalanların güncel hali bu şekildeeee. indirimler mevcuuut diğer 2 konumada bakabilirsiniiiz . aralarında ayrılanlar da var[/QUOTE
canm mrhaba.duzlestırıcının ıkı yannda ustu beyaz altı sıyah bı elbıse var. kac beden.bi de takas yapıyomusun]
36-38 beden canım ama salaş model gögüs çok büyük değilse her bedene olacak cinsten alt tarafı belden bol geliyor çünkü. onu bi arkadaş sordu olmazsa senle haberleşiriz yine
canım senden 5 tllik biişey daha eklemeni istiyorum. Neler satıldı neler var bilmiyorum. 10 tl olsunda bari, öyle alıyım
canım bunların bedenleri kaç acaba
göğüsden kaç cm geliyorlar rica etsem
canım kaşe kaban 36-38 beden uyumlu kullanılmadı boyu omuzdan itibaren 80cm üzerimde duruşu şu şekilde
Eki Görüntüle 986907 Eki Görüntüle 986908
diğer siyah mont kumaşı çok kaliteli kullanılmadı o da 36-38 beden olur 40a da olur diye de düşünüyorum. omuzdan itibaren 75cm. üzerimde duruşu;
Eki Görüntüle 986914
diğer siyah trenckotu satmaktan vazgeçtim bana bişi kalmadı onu da ben giycem
cnm küöüklwermiş uymadı bana iyi satışlar
42-44 beden kullanılmamış trenkot var düşünürsen. teşekkür ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?