bu ayakkabıları bu fiyata kaçıran bin pişman demedi demeyin
1 kez giyildi sadece fotodanda belli oluyor tertemiz duruyor. 90 liraya almıştım. süet dolgu topuklu 38 numara. gerçekten çok rahat bi ayakkabı. spor veya şık olarak her şekilde kombine uyuyor. topuklu kullanmadıgım için düğünde giymiştim sadece elimden çıksın diye sade ve sadecee 25 liracık
Eki Görüntüle 940013 Eki Görüntüle 940014 Eki Görüntüle 940015 Eki Görüntüle 940016
sayılı kullanıldı. tertemiz duruyor. sadece ayakkabının altı dışarda giyildiği için yepyeni denilemez. hiçbi deformesi falan yok. altındaki kırmızı detayı çok şık duruyor. süet veri detaylı. çok rahat bir ayakkabı koku falan yapmaz. 38 numara 120 liraya almıştım. 25 liraya veriyorum
Eki Görüntüle 940017 Eki Görüntüle 940018 Eki Görüntüle 940019 Eki Görüntüle 940020
veee yine tertemiz bi ayakkabı. düğünde giyildi sadece. 37 numara. sade ve şık. 85 liraya almıştım 25 liraya veriyorum
Eki Görüntüle 940023 Eki Görüntüle 940022 Eki Görüntüle 940021 Eki Görüntüle 940024
Burdanda ikinci yelek
burdaki kot yelek canım satıldı galba.
bugün bi elbise aldım büyük geldi bana onun fotosunu çekip koycam birazdan bi kaç parçada yeni şey koyucam canım bakarsın
canım ben bunlarıda istiyorum ama bedenleri nedir Eki Görüntüle 953809 Eki Görüntüle 953810 Eki Görüntüle 953811
1.sıradaki panço zaten canım her bedene olur
2. sıradaki da öyle onun arka detayı çok şık yuvarlak yuvarlak halkalı o da 38 bedene olur
3. sıradaki ben 36 bedenim bana biraz bol duruyor gögüslerimde olmadıgı için38-40a daha rahat olur diye düşünüyorum
hmm olmama ihtimali var o zaman canım bunlar dursun o zaman
merhaba tekrar
beyaz altın düğmeli gömleği ce siyah yeleği istiyorum. birde kareli şişme yeleği tabi satılmadılarsa
hmm olmama ihtimali var o zaman canım bunlar dursun o zaman
foto eklerseniz çok sevinirim o kadar şey varki dediğinizi anlıyamıyorum :18: bide leopar detaylı trenckot begenmiştiniz diğer konumda o olcakmı
evet trençkot oluyor diğerlerininde resimlerini eklemeye çalışayım
tamam canım trenckotu sana ayırıyorum eline geçtiğinde kalitesini göreceksin ve bu fiyata kaçırmadıgına pişman olmıcaksın emin olabilirsin
diğer sordukların bunlarmı pekii anladıgım kadarıyla foto ekliyorum bunlarsa eger bunlarıda ayırım sana satılmadılar daha;
Eki Görüntüle 953853 Eki Görüntüle 953854 Eki Görüntüle 953855
canım bu sayfaya da bak yeni bişiler ekledim kot gömlek falanda var;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687160&page=3
evet bunlar, beyaz gömlekte 36-38 değil mi ve kısa değil değil mi
dediğim gibi 160-53 kiloyum sana olur dersen ayır
aslında çok şey istiyorum ama yeleğin arkadan resmi olsaydı üztünde
baktım canım ama orda benlk şu anda bişey yok taze kan istiyorummm
canım ben hemen üstümdeki halini gör diye kombinleyemiyorum öyle çekip koyuyorum sen kafana göre kombinlersin
beyaz gömlek kesinlikle olur üstüne
Eki Görüntüle 953879 Eki Görüntüle 953880
wuuuw çok ciksmiş buda olsun battı balık yan gider akşam eşim buay sıkıştık bişey alma demişti
uygun fiyat buluruz canım merak etme. beyaz gömlek ve şişme yelek olcakmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?