Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

ayakkabılar bu şekildeeeee. ve kaşe kabanların falan üstümdeki halleri önceki sayfalarda mevcut ayrıntılı foto ve üstümde görmek istediginiz varsa yine atarım

hmm olmama ihtimali var o zaman canım bunlar dursun o zaman

merhaba tekrar

beyaz altın düğmeli gömleği ce siyah yeleği istiyorum. birde kareli şişme yeleği tabi satılmadılarsa

merhaba tekrar

beyaz altın düğmeli gömleği ce siyah yeleği istiyorum. birde kareli şişme yeleği tabi satılmadılarsa

foto eklerseniz çok sevinirim o kadar şey varki dediğinizi anlıyamıyorum :18: bide leopar detaylı trenckot begenmiştiniz diğer konumda o olcakmı

evet trençkot oluyor diğerlerininde resimlerini eklemeye çalışayım

tamam canım trenckotu sana ayırıyorum eline geçtiğinde kalitesini göreceksin ve bu fiyata kaçırmadıgına pişman olmıcaksın emin olabilirsin

diğer sordukların bunlarmı pekii anladıgım kadarıyla foto ekliyorum bunlarsa eger bunlarıda ayırım sana satılmadılar daha;

evet bunlar, beyaz gömlekte 36-38 değil mi ve kısa değil değil mi

dediğim gibi 160-53 kiloyum sana olur dersen ayır

aslında çok şey istiyorum ama yeleğin arkadan resmi olsaydı üztünde

evet bunlar, beyaz gömlekte 36-38 değil mi ve kısa değil değil mi

dediğim gibi 160-53 kiloyum sana olur dersen ayır

aslında çok şey istiyorum ama yeleğin arkadan resmi olsaydı üztünde

canım ben hemen üstümdeki halini gör diye kombinleyemiyorum öyle çekip koyuyorum sen kafana göre kombinlersin
beyaz gömlek kesinlikle olur üstüne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…