Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

fiyatı ve bedeni ne canım

36-38 beden canım. ama esnediği için 40bedene kadar da olur yanii. 15tl fiyatı. kesinlikle hiç kullanılmadı sıfır. yanına 1 ürün daha düşünürsen indirimde yaparım

36-38 beden canım. ama esnediği için 40bedene kadar da olur yanii. 15tl fiyatı. kesinlikle hiç kullanılmadı sıfır. yanına 1 ürün daha düşünürsen indirimde yaparım

ya ne sorduysam satıldı diyosun amaaa birde konuların birkaç tane olduğu için takkip etmekte zorlanıyorum. canım bunu bana ayır sen ben bikaç bişey daha almak istiyorum ama şu anda bişey göremedim yeni bişeyler varmı tazı gibi bekliyorum

yeni konu açtım tatlım oraya da bak bi

40 beden bej trençkot var mi?

ya cok seri gidiyo ama tamam onuda ayır canım yarın yeni ürünler eklermisin yarında bakmaya devam ediyim..

bulursam yeni bişiler eklerim tatlım evi karıştırayim belki çıkar kot gömlek ekliyebilirim takipte kal

lacivert şişme mont ayırtılmıştır arkadaşlar yarın kargosunu göndercem inşallah

elimde kalanlar arkdaşlarrrrrrrrrrrr

bunlardAN da bordo şişme mont duruyor fotosu çıkmamış nedense önceki sayfalardan bulabilirsiniz. lacivert şişme montun bordo hali

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…