Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu siyah beyazlı elbise 42-44 bedene olurmu esnekmi
18. sayfada elimde kalan ürünler varrrrrr. bunlar da diğer konuma kelediğim yeni ürünler bakmadan geçmeyiniz lütfen efem fiyatlar çok uyguuun
Eki Görüntüle 927474 Eki Görüntüle 927475 Eki Görüntüle 927476
fiyat açıklama ve daha başka ürünler için bu konuya da bakınız ;
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-p...larla-ucuzlugun-adresi-3-4-sayfaya-gel-4.html
Eki Görüntüle 931153
özelden konştuğum arkadaş için kırmızı abiye elbisenin üstümdeki hali detay pek belli olmuyor ama bi tek bu vardı elimde :26: arka fermuar detayıda çok hoş duruyor ve tabi bogazdaki taşları
muhteşemmm görünüyo, iyiyki bu güne kadar kalmış. teşekkür ederim canım
ben teşekkür ederiiim asıl senin kısmetin olacak inşallah
benim benim :) o bana yakışırda ben ona yakışmıyım bilemedim
abenim olsun benim
eminim yakışacaktıııır zaten bedenlerimiz arasında da çok fark yokmuşş cuk oturur üstüne
5 lira yazmıssınız etolu almak istiyorum cok acil. fakat bedeni kaçtır? 44- bedene uygun olurmu gelinlik üzerine giyilecek
merhaba, beyaz bolero 5 lira duruyor. standart beden önünde düğmesi var ister vurur ister vurmazsınız o yüzden her bedene uyar. yalnız balon kol. eger kollarınız çok kalınsa sizi sıkar diye düşünüyorum
bunları beğendim ama satılanlar hangileri bunları takas yapmayı düşünür msn satılmadıysa
özel msj kutun doluydu o yüzden yazamadım. 1-2-5-6-7 sıradaki kıyafetler duruyor. ürünlerine baktım fakat ihtiyacım olan bişi yok maalesef eger almayı düşünürsen uygun fiyatla verebilirim