Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

arkadaşlar öncelikle şunu belirteyimki kesinlikle ticari amaçlı bi durum değildir. babamın tekstil işiyle ugraştıgını sık sık belirtiyorum zaten. gelip burda bütün ürünlerini satcak halim yok zaten 2.el birsürü kıyafette ekledim. yalnız seri malları bozuldugunda elinde patlayan malları babam bana getiriyor bu yüzden elimde ihtiyaç fazlası bi çok ürün oluyor. bu ekliceklerimde bunlardan bi kaç tanesi. bugün geldi elime etiketleri üstünde daha. elimde çok fazla mont oldugu için elimden çıksın istiyorum

40-42 beden şişme mont. 38 bedene de olur. istege göre kürklü şapkası çıkıyor. giyilmedi etiketi üstünde. 30 tl.
(alttaki kırmızı montun açıklaması)

Eki Görüntüle 944940 Eki Görüntüle 944941 Eki Görüntüle 944942

standart beden lacivert şişme yelek. beli lastikli oldugu için her bedene olur. şapkası istege göre çıkıyor. hiç giyilmedi eitketi üstünde. 15 lira

Eki Görüntüle 944943 Eki Görüntüle 944946 Eki Görüntüle 944947 Eki Görüntüle 944948

36-38 beden şişme mont. kürklü şapkası istege göre çıkıyor. etiketi üstünde giyilmedi. 30tl

fiyatlarda elimden geldikçe özelden konuştugum arkadaşlara yardımcı oluyorum kalan ürünlerimede 3. 4. sayfadan ve diğer konumdan bakabilirsiniz sevgiler

Son düzenleme:
üstteki montların üzerimde duruşu bu şekildee . etiketi üstünde bu fiyata bulamazsınız hanımlar indirimler mevcuttur

neye ihtiyacın varsa al götür yahuuuu çıksın elimden artık şunlar indirimse indirim koşş koşşş

fiyatlar üzerinden daha da indirim yapıcam hanımlar bu aralar ihtiyaçtan dolayıı begendiginizi söylemeniz yeterlii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…