Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

özelden konştuğum arkadaş için kırmızı abiye elbisenin üstümdeki hali detay pek belli olmuyor ama bi tek bu vardı elimde :26: arka fermuar detayıda çok hoş duruyor ve tabi bogazdaki taşları

eminim yakışacaktıııır zaten bedenlerimiz arasında da çok fark yokmuşş cuk oturur üstüne

inşalahhh :))

valla bende evdekileri satıyım diye yavaş yavaş ekliyorum çok mantıklı bu iş :)
bol şatışların olsun canımmm

5 lira yazmıssınız etolu almak istiyorum cok acil. fakat bedeni kaçtır? 44- bedene uygun olurmu gelinlik üzerine giyilecek

5 lira yazmıssınız etolu almak istiyorum cok acil. fakat bedeni kaçtır? 44- bedene uygun olurmu gelinlik üzerine giyilecek

merhaba, beyaz bolero 5 lira duruyor. standart beden önünde düğmesi var ister vurur ister vurmazsınız o yüzden her bedene uyar. yalnız balon kol. eger kollarınız çok kalınsa sizi sıkar diye düşünüyorum

rica etsem ayrıntılı fotoğrafını gönderebilirmisiniz acaba. mehtap_gokcee@hotmail.com adresim. cünkü kardeşimin düğünü için alıcam önemli ve acil. bekliyorum mesajınızı

buralar pek bi sessiz kalmış yahu indirimlerle satışa devam hanımlarr

bunları beğendim ama satılanlar hangileri bunları takas yapmayı düşünür msn satılmadıysa

bu ayakkabıları bu fiyata kaçıran bin pişman demedi demeyin

1 kez giyildi sadece fotodanda belli oluyor tertemiz duruyor. 90 liraya almıştım. süet dolgu topuklu 38 numara. gerçekten çok rahat bi ayakkabı. spor veya şık olarak her şekilde kombine uyuyor. topuklu kullanmadıgım için düğünde giymiştim sadece elimden çıksın diye sade ve sadecee 25 liracık

sayılı kullanıldı. tertemiz duruyor. sadece ayakkabının altı dışarda giyildiği için yepyeni denilemez. hiçbi deformesi falan yok. altındaki kırmızı detayı çok şık duruyor. süet veri detaylı. çok rahat bir ayakkabı koku falan yapmaz. 38 numara 120 liraya almıştım. 25 liraya veriyorum

veee yine tertemiz bi ayakkabı. düğünde giyildi sadece. 37 numara. sade ve şık. 85 liraya almıştım 25 liraya veriyorum

bunları beğendim ama satılanlar hangileri bunları takas yapmayı düşünür msn satılmadıysa

özel msj kutun doluydu o yüzden yazamadım. 1-2-5-6-7 sıradaki kıyafetler duruyor. ürünlerine baktım fakat ihtiyacım olan bişi yok maalesef eger almayı düşünürsen uygun fiyatla verebilirim

Son düzenleme:
özel msj kutun doluydu o yüzden yazamadım. 1-2-5-6-7 sıradaki kıyafetler duruyor. ürünlerine baktım fakat ihtiyacım olan bişi yok maalesef eger almayı düşünürsen uygun fiyatla verebilirim

2-5-6 kaça verirsin bana..özelden yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…