Elim çok fena lütfen yardım

KADIN DOGUM UZMANI AGRI KESICI ICMEMI SÖYLEMİŞ. ENFEKSIYON VARSA ANTIBIYOTIK BAŞLARIZ DEMIŞ . SADECE YARINA KADAR BENI RAHATLATABILECEK BIŞEY ISTEDIM BURDAKILERDEN.

Bende hamileyim doktoruma haserat sokması durumunda ne kullanmalıyım diye sordugumda fenistili önermişti ince tabaka halinde sürersin demişti ama yinede kadın dogum doktorunuza sorun derim.

Bende hamileyim doktoruma haserat sokması durumunda ne kullanmalıyım diye sordugumda fenistili önermişti ince tabaka halinde sürersin demişti ama yinede kadın dogum doktorunuza sorun derim.
Ağri kesici içsin demiş yarin gözükücem zaten sadece bu geceyi idare edebilecek bi cozum bulabilirmiyim diye buraya yazdım teşekkurler

Pratisyen hekimlere maalesef ben de güvenemiyorum çünkü bir kaç kere acillik oldum ve bi kaç hastane değiştirdim pratisyen hekimlerin bana dediği : "ben nerden bileyim, bu saydığın şikayetlerden ben anlamam, anca bilmem neredeki bilmem ne hoca anlar onu da şimdi bulamazsın, yok bu ne" ve daha nicesi. O yüzden önce arayıp soruyorum acile gideceksem pratisyen mi diye.
Neyse size gelince evinizde her zaman kuru papatya bulundurun azıcık haşlayın ve o sineğin ısırdığı yere koyun kalsın. Geçer inşallah.

Çok şukur biride bana hak verdi başa gelmeyince bilmiyo insanlar. Papatya bulundururum bundan sonra inşaAllah.

Kızlar bilmediğim için soruyorum
Acilde sadece pratisyenler mi bekliyor uzman olmuyor mu. Acil bu ya adı üstünde nasıl iş. Çok şaşırdım şu an.

Recep ivedik tarzı bir çözüm olacak benimkisi o yüzden burada taşlanmamak adına susuyorum sen en iyisi kolonya sür şimdilik.

Kızlar bilmediğim için soruyorum
Acilde sadece pratisyenler mi bekliyor uzman olmuyor mu. Acil bu ya adı üstünde nasıl iş. Çok şaşırdım şu an.
Bizim burada öyle. Hafta ici hastaneyede dr her zaman gelmiyor branşların günü var. Heryerde böyle degil ama. Ilçede dr var mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…