- 5 Nisan 2017
- 75
- 20
- 3
- 37
- Konu Sahibi Efnan ebrar
-
Bizim acile sağlam giden ölü çıkar :/ pratisyenler var onlara güvenemem .Geçmiş olsun canım bir an önce acile git hamile oldugunu belirt ona göre ilaç vs verirler daha kötü olursa daha da ağır ilaçlar kullanmak zorunda kala bilirsiniz
Éşimin arkadaşi dr. Aradı bişey olmaz demişDoktora gitsenize yaa, Allah Allah
Daha güvenilir bir hastane yok mu canım yaşadığınız yerdeBizim acile sağlam giden ölü çıkar :/ pratisyenler var onlara güvenemem .
Yok her isirmada böyle olmuyor bu ikinciye başima geliyo ormalik bi yerde bahcemiz var orda oluyo ama dedigim gibi bu ikinci ye basima geliyo oxaman ilac kullana biliyodumAlerjiniz mi var acaba hemen acile gitseniz.
Yok canim ya beldedeyim ben şuan ne hastane var ne araba. Eşim dr arkadaşi var aramiş onu bisey olmaz demişDaha güvenilir bir hastane yok mu canım yaşadığınız yerde
Bu kadar nasıl emin olabilir aklım almıyor sonuçta bu ilk kez olmamış ve kendiliğinden geçecek bir şey degil bu yüzden size birşey olsa o doktor sorumluluk kabul edecek miYok canim ya beldedeyim ben şuan ne hastane var ne araba. Eşim dr arkadaşi var aramiş onu bisey olmaz demiş
Dimi ama. Hadi bebek olmasa bi nebze. Insan kendinden cok onun iiçin endişeleniyo. Parmagimi oynatamiyorum şişliktenBu kadar nasıl emin olabilir aklım almıyor sonuçta bu ilk kez olmamış ve kendiliğinden geçecek bir şey degil bu yüzden size birşey olsa o doktor sorumluluk kabul edecek mi
Doktorlara niye güvenmiyim ki ? Kendi muhitimi olanı biteni sizden daha çok biliyorum sadece ve orda insanların başina neler geldiğini... ayrica evde kizim var birakacak kimsem yokO kadar sene tıp okumuş doktorlara güvenmiyorsunuz ama bizlere güvenip soru soruyorsunuz. Umarım bir şey olmaz, ihmal etmeyin bence.
Bir tanıdık akraba yok mu canım araba alsanız en yakın yerde ki hastaneye gidin eşine şöyle yani bebek için biraz abartılı ďavran canın çok çok yanıyormuş gibi en azından esin harekete geçer sen ve bebeğiniz içinDimi ama. Hadi bebek olmasa bi nebze. Insan kendinden cok onun iiçin endişeleniyo. Parmagimi oynatamiyorum şişlikten
Bizim acile sağlam giden ölü çıkar :/ pratisyenler var onlara güvenemem .
Kadin dogum uzmanini aramış agri kesici icsin enfeksiyonsa antibiyotik başlariz demiş :/ bugece nasil gecicek bilmiyorumBir tanıdık akraba yok mu canım araba alsanız en yakın yerde ki hastaneye gidin eşine şöyle yani bebek için biraz abartılı ďavran canın çok çok yanıyormuş gibi en azından esin harekete geçer sen ve bebeğiniz için
Kimseyi küçumsedigim yada hakaret ettiğim yok o hastanede neler oldugunu sizden iyi biliyorum sadece farkimiz bu. Yardim etmek zorunda degil kimse sizde yorum yapmak zorunda degilsinizkaç yıl tıp okumuş adamlara güvenmiyorsunuz
burada konuyla hiç ilgisi olmayan insanlardan yardım istiyorsunuz
bu o insanlara hakarettir
ve sağılığınız için tehlikeli şekilde düşünüyorsunuz
buraya yazan benden ondan şu kişiden daha iyi bilir o pratisyen diyerek küçümsedikleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?