• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elim çok fena lütfen yardım

Efnan ebrar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
75
20
3
37
Kizlar elim sinek isirmasi sonucu sanirim mikrop kaptı gecen senede ayagim böyle olmustu hem iğne hem bi suru ilac içmek zorunda kaldım . hem cok şişti hem deli gibi kaşınıyo nasıl uyicam bilmiyorum ne yapsam bu saatte ilac kullanmak gibi bi şansım yok bebek bekliyorum

bebek bekliyorsanız acilen doktora gidin, bir başka sıkıntıya sebep olabilir

mikrobu kırsın diye de lavantayı kaynatıp soğutun, sürün. ama doktora muhakkak gidin, çünkü daha önce aynı sebepten ilaç içmişsiniz.

ben de mesela bir böcek var ısırdığında şişiyorum, kortizon iğne olmadan geçmiyor. gebeyken daha farklı komplikasyonlar gelişebilir.

Yok canim ya beldedeyim ben şuan ne hastane var ne araba. Eşim dr arkadaşi var aramiş onu bisey olmaz demiş
Bu kadar nasıl emin olabilir aklım almıyor sonuçta bu ilk kez olmamış ve kendiliğinden geçecek bir şey degil bu yüzden size birşey olsa o doktor sorumluluk kabul edecek mi

O kadar sene tıp okumuş doktorlara güvenmiyorsunuz ama bizlere güvenip soru soruyorsunuz. Umarım bir şey olmaz, ihmal etmeyin bence.

Bu kadar nasıl emin olabilir aklım almıyor sonuçta bu ilk kez olmamış ve kendiliğinden geçecek bir şey degil bu yüzden size birşey olsa o doktor sorumluluk kabul edecek mi
Dimi ama. Hadi bebek olmasa bi nebze. Insan kendinden cok onun iiçin endişeleniyo. Parmagimi oynatamiyorum şişlikten

O kadar sene tıp okumuş doktorlara güvenmiyorsunuz ama bizlere güvenip soru soruyorsunuz. Umarım bir şey olmaz, ihmal etmeyin bence.
Doktorlara niye güvenmiyim ki ? Kendi muhitimi olanı biteni sizden daha çok biliyorum sadece ve orda insanların başina neler geldiğini... ayrica evde kizim var birakacak kimsem yok

Dimi ama. Hadi bebek olmasa bi nebze. Insan kendinden cok onun iiçin endişeleniyo. Parmagimi oynatamiyorum şişlikten
Bir tanıdık akraba yok mu canım araba alsanız en yakın yerde ki hastaneye gidin eşine şöyle yani bebek için biraz abartılı ďavran canın çok çok yanıyormuş gibi en azından esin harekete geçer sen ve bebeğiniz için

Bizim acile sağlam giden ölü çıkar :/ pratisyenler var onlara güvenemem .

kaç yıl tıp okumuş adamlara güvenmiyorsunuz
burada konuyla hiç ilgisi olmayan insanlardan yardım istiyorsunuz
bu o insanlara hakarettir
ve sağılığınız için tehlikeli şekilde düşünüyorsunuz
buraya yazan benden ondan şu kişiden daha iyi bilir o pratisyen diyerek küçümsedikleriniz

Bir tanıdık akraba yok mu canım araba alsanız en yakın yerde ki hastaneye gidin eşine şöyle yani bebek için biraz abartılı ďavran canın çok çok yanıyormuş gibi en azından esin harekete geçer sen ve bebeğiniz için
Kadin dogum uzmanini aramış agri kesici icsin enfeksiyonsa antibiyotik başlariz demiş :/ bugece nasil gecicek bilmiyorum

kaç yıl tıp okumuş adamlara güvenmiyorsunuz
burada konuyla hiç ilgisi olmayan insanlardan yardım istiyorsunuz
bu o insanlara hakarettir
ve sağılığınız için tehlikeli şekilde düşünüyorsunuz
buraya yazan benden ondan şu kişiden daha iyi bilir o pratisyen diyerek küçümsedikleriniz
Kimseyi küçumsedigim yada hakaret ettiğim yok o hastanede neler oldugunu sizden iyi biliyorum sadece farkimiz bu. Yardim etmek zorunda degil kimse sizde yorum yapmak zorunda degilsiniz

Back