• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eliferman ın çeyizleri

Merhaba canım çeyizini özene bezene almışsın belli güle güle kullan:54:
Ben en çok domotes tencereni birde rendeni beğendim neden dersen ben o ikisinden görmüştüm ama nerden alıcağımı bilemediğmden içimde kalmıştı.Sen nerden aldın:61:

en güzeli böyle içine sindikçe almak zaten. çok iyi yapmışsın güle güle kullan canım;)

malesef bursadayım:59: ama alışweriş için geldiğimde mutlaka uğrarım zeytinburnuna şimdiye kadar hep kıyafetti ilgi alanım ve daha sık gider gelirdim şimdi ev-çeyiz olayına odaklandım ama işlerim burda yoğun çok istiyorum istanbulda baştan sona geziyim züccaciye mağazalarını fırsat olmuo:43: peki başka farklı orjinal şeyler bulabileceğim warmı mağaza tawsiyelerin mesela hisar,jumbo,esse,bernardo,evkur,english home,tepe home vb. gibi belli başlı markalar heryerde sabit burdada mağazaları war ürünlerini ezbere biliyorum ama böle farklı birşeyler bulabileceğim değişik markalar mağazalar warmı istnblda varsada nerelerde wardır acaba ? bi arkadaş kadıköydeki biyerden bahsetmiş ama tam bilgi werse nerde çok sewinicim:61:

Ah cnm Bursa'da vardır muhakkak bu tarz şeyler satan yerler. Aslında mahalle aralarında bile olabiliyor. Ben de senın gbi söylediğin yerlerde tüm modeleri ezberledim. Eğer İstanbula gelirsen Eminönü'nde ŞArk HAn var. Orada da mesela bebekli rendelerden görmüştüm. Bir de Kurukahveci Mehmet Efendının yakınlarında züccaciye mağazaları var. Bir de porselenciler varmış onları henüz bulamadım gerçi :1: Eğer çok beğendiysen bal kavanozunu bir daha görürsem alıp kargolarım sana :51:

Bahsettiğin arkadaşın dediği yeri bende merak ettim söylerse mutlu oluruzz :64:

Merhaba canım çeyizini özene bezene almışsın belli güle güle kullan:54:
Ben en çok domotes tencereni birde rendeni beğendim neden dersen ben o ikisinden görmüştüm ama nerden alıcağımı bilemediğmden içimde kalmıştı.Sen nerden aldın:61:

Ay cnm teşekkür ederim. Domates tencereyi mudodan, bebekli rendeyi mahalle arasında bir züccaciyeden aldım :68:

Teşekkür ederim canım en kısa zamanda mudoya bakayım bari,diğeride denk gelir banada belki:61:
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin,hepsi ayrı bi güzel

Ah cnm Bursa'da vardır muhakkak bu tarz şeyler satan yerler. Aslında mahalle aralarında bile olabiliyor. Ben de senın gbi söylediğin yerlerde tüm modeleri ezberledim. Eğer İstanbula gelirsen Eminönü'nde ŞArk HAn var. Orada da mesela bebekli rendelerden görmüştüm. Bir de Kurukahveci Mehmet Efendının yakınlarında züccaciye mağazaları var. Bir de porselenciler varmış onları henüz bulamadım gerçi :1: Eğer çok beğendiysen bal kavanozunu bir daha görürsem alıp kargolarım sana :51:

Bahsettiğin arkadaşın dediği yeri bende merak ettim söylerse mutlu oluruzz :64:
oyy çok incesin canım çok saol düşünmen yeter :61: zaten mewzudan esinlenip başlık açtım farketmişsindir umuyorumki hepimize faydalı olucak :34: çünkü önünden geçtiğim yeri bile bazen biri söleyince farkediorum :1:

oyy çok incesin canım çok saol düşünmen yeter :61: zaten mewzudan esinlenip başlık açtım farketmişsindir umuyorumki hepimize faydalı olucak :34: çünkü önünden geçtiğim yeri bile bazen biri söleyince farkediorum :1:

evet cnm gördüm açtığın başlığı faydalı olur hepimize inş:46:

Özel yapım dondurma kadehlerim (12 adet) tasarımını ben beğendim inş siz de beğenirsiniz:66:

$IMG00268-20110527-1659.webp

çok güzel hepsi maşallah tatlım iyi günlerde kullan hepsini başlangıçın süper olmuş:34:

Back
X