• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eliferman ın çeyizleri

hepsi çok sevimli değişik şeyleri seviyosunuz anlaşılan eğer istanbulda oturuyosanız kadıköyde rengarenk ev eşyaları satan bi mağaza var oraya da bakın derim
karaca nın mutfak eşyaları da çok orjinal olabiliyo aklınızda bulunsun
hayırlı olsun Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah :54:

Çok teşekkür ederim. Evet İstanbul'da oturuyorum. Kadıköy'de nerede acaba bahsettiğiniz yer mutlaka gidip bakakrım ben :31:

Hepsi birbirinden güzel allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım:66:

hepsi çok güzel tatlım ama senin de benim gibi daha çooookk çokkkkk eksiğin var :17:

süperler :81:hepsi zevkli seçimler güle güle kullan sende benim gibi orjinal,değişik,abartısız ve sade şeyleri sewiosun anlaşılan ayrıca bal kavanozuna bittim:61: ama mudonun sitesinde hiç görmedim mağazasındanmı almıştınki?

süperler :81:hepsi zevkli seçimler güle güle kullan sende benim gibi orjinal,değişik,abartısız ve sade şeyleri sewiosun anlaşılan ayrıca bal kavanozuna bittim:61: ama mudonun sitesinde hiç görmedim mağazasındanmı almıştınki?

Güzel iltifatların için teşekkür ederim cnm:77: Doğru bir tespit yapmışsın sadeliği seviyorum ama eğlenceli eşyalarla renklendirmeyi de seviyorum.

Bal kavanozunu gördüğümde ben de bayıldım cnm ama onu alalı 1,5 sene kadar oluyor. Mudonun İstanbulda Olivium da bir outlet mağazası var oradan almıştım. Eğer İstanbuldaysan oraya arada bakmanı tavsiye ederim çok ilginç şeyler olabiliyor. Mesela bu bal kavanozunu ben daha önce hiçbir mudoda görmemiştim :61:

güle güle kullan cnm
çok güsel şeyler almışsın hepsi bnm zevkime hitap eden şeyler. çeyizinin içinde aldıklarım ve almayı düşündüğüm şeyler de var :34:

Güzel iltifatların için teşekkür ederim cnm:77: Doğru bir tespit yapmışsın sadeliği seviyorum ama eğlenceli eşyalarla renklendirmeyi de seviyorum.

Bal kavanozunu gördüğümde ben de bayıldım cnm ama onu alalı 1,5 sene kadar oluyor. Mudonun İstanbulda Olivium da bir outlet mağazası var oradan almıştım. Eğer İstanbuldaysan oraya arada bakmanı tavsiye ederim çok ilginç şeyler olabiliyor. Mesela bu bal kavanozunu ben daha önce hiçbir mudoda görmemiştim :61:
malesef bursadayım:59: ama alışweriş için geldiğimde mutlaka uğrarım zeytinburnuna şimdiye kadar hep kıyafetti ilgi alanım ve daha sık gider gelirdim şimdi ev-çeyiz olayına odaklandım ama işlerim burda yoğun çok istiyorum istanbulda baştan sona geziyim züccaciye mağazalarını fırsat olmuo:43: peki başka farklı orjinal şeyler bulabileceğim warmı mağaza tawsiyelerin mesela hisar,jumbo,esse,bernardo,evkur,english home,tepe home vb. gibi belli başlı markalar heryerde sabit burdada mağazaları war ürünlerini ezbere biliyorum ama böle farklı birşeyler bulabileceğim değişik markalar mağazalar warmı istnblda varsada nerelerde wardır acaba ? bi arkadaş kadıköydeki biyerden bahsetmiş ama tam bilgi werse nerde çok sewinicim:61:

Back
X