- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.935
-
- Konu Sahibi patimsilizm
Çok uzak geliyor ama sebzeli omletKızlar beyim yapmıştı bayıldım, yumurtalı brokoli
Yumurtalı Brokoli - Nefis Yemek Tarifleri - #5009867
Yumurtalı Brokoli Tarifi nasıl yapılır? Yumurtalı Brokoli Tarifi'nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.google.com
Çok güzel bisi
Tarif için teşekkürler canımKızlar beyim yapmıştı bayıldım, yumurtalı brokoli
Yumurtalı Brokoli - Nefis Yemek Tarifleri - #5009867
Yumurtalı Brokoli Tarifi nasıl yapılır? Yumurtalı Brokoli Tarifi'nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.google.com
Çok güzel bisi
Evet evet onla da güzel oluyormusTarif için teşekkürler canımYakın zamanda yapmalıyım.
Sanki karnabaharla da yapılabilir gibi geldi.
Çok güzeldi canimÇok uzak geliyor ama sebzeli omlet
Kaptanım burası tarif sayfamızYoo öyle bi sayfa mı var ? Ben bu sayfadan başka yerde pek gezmiyorum haberim yok
Hemen tarif gelsin o zaman
Hurmaların çekirdeğini ayırıp beş dk sıcak suda beklettim (ben 25 tane falan küçük hurma kullanmışımdır 20 tane top çıktı)
Hepsini rondodan çektim elime bi parça alıp ince tabaka açtım (vıcık olduğu için zor açılıyor elinizi ıslatın) içine 1 çay kaşığı züber fıstık ezmesi koyup kapattım yuvarladım bazılarını bitter çikolata ile kapladım ( 1 paket bitter çikolata gitti hepsine) bazılarını Hindistan cevizine buladım.Bu kadar. Miktarları kendi zevkinize göre ayarlayın.
- yumuşamış hurmalar
- 1 kaşık kakao
- çekilmiş fındık ya da ceviz ya da badem
- 2 tatlı kaşığı yulaf
Isırınca fıstık ezmesi akıyor mikemmel
Dene bakalım yapacak mı?Şunu yapayım yarın diyorum ama brokoli şişkinlik yapar mı?
Süpermerhaba. sağlıklı çokokrem tarifi vermek istiyorum.
5 yk tahin
1 yk bal
1 yk kakao
biraz dövülmüş fındık
minicik tuz
tadı çok güzel oluyor. ben bugün yaptım. ama miktar olarak daha fazla yaptım. içine az da üzüm pekmezi koydum. denemek isterseniz afiyet olsun
hem de faydalı. benim kakaom ham kakaoydu. lezzeti de çok güzel olduSüperEllerine sağlık canım bende deneyeceğim mutlaka
Harikamerhaba. sağlıklı çokokrem tarifi vermek istiyorum.
5 yk tahin
1 yk bal
1 yk kakao
biraz dövülmüş fındık
minicik tuz
tadı çok güzel oluyor. ben bugün yaptım. ama miktar olarak daha fazla yaptım. içine az da üzüm pekmezi koydum. denemek isterseniz afiyet olsun
Bence de tatlı krizleri vs de çok faydalı olur kuşum hatta çocuklar için daha da iyihem de faydalı. benim kakaom ham kakaoydu. lezzeti de çok güzel oldu
Tahinsiz kavrulmuş findikla yapıyorum ben arada tahinli de deneyeceğimmerhaba. sağlıklı çokokrem tarifi vermek istiyorum.
5 yk tahin
1 yk bal
1 yk kakao
biraz dövülmüş fındık
minicik tuz
fındık kremasına kakao ve bal koyuyorsun değil mi? öyle de çok güzel olurTahinsiz kavrulmuş findikla yapıyorum ben arada tahinli de deneyeceğim
Fındığı tavada kendim kavurup çekiyorum un gibi oluyor kakao bal ekliyorumfındık kremasına kakao ve bal koyuyorsun değil mi? öyle de çok güzel olur
daha önce yapmıştım. rondoda fındığı krema oluncaya kadar çekiyorsun. sonra da bal ve kakaoFındığı tavada kendim kavurup çekiyorum un gibi oluyor kakao bal ekliyorum
Evetdaha önce yapmıştım. rondoda fındığı krema oluncaya kadar çekiyorsun. sonra da bal ve kakaoharika oluyor