eleştiriye tahammülü olmayan insan türleri

bi de şu türde insanlar var: eleştriye tahammülü olmayıp,başkalarını eleştirenler..ben de bu tür insanlara tahammül edemiyorum:KK52: ama yapacak bir şey yok,uzak durmak lazım belki de öylelerinden:KK55:

bi de şu türde insanlar var: eleştriye tahammülü olmayıp,başkalarını eleştirenler..ben de bu tür insanlara tahammül edemiyorum:KK52: ama yapacak bir şey yok,uzak durmak lazım belki de öylelerinden:KK55:

Aynen ya
Aslında gireceksin yorumunu yazacaksın bi daha topiğe uğramıcaksın
en iysi, kökten çözüm:KK1:

Yapılan yanlışa, bravo dememiz beklendiği için eleştiriye tahammül edilmiyor. Vicdanını rahatlatacak yer değil ki burası, akıl danışıyosun sonucta...

bakalım bi gün sırf napcaklar diye ohh oh iyi yapmıssın çok güzel devaam diye teşvik edicem
ne yapıcaklar:KK9:

bakalım bi gün sırf napcaklar diye ohh oh iyi yapmıssın çok güzel devaam diye teşvik edicem
ne yapıcaklar:KK9:

Mesela örnek veriyorum,
Sevgiilimi aldattım, yanlış olduğunu biliyorum napayım diye konu açılmış
Yorum: aferin devam et:KK37:
Sonra sağolun içim rahtladı vlla gönül rahatlığıyla aldatabilirim tüm yorum yapanlara tşk. diye çıkar konu sahibesi:KK52:

Mesela örnek veriyorum,
Sevgiilimi aldattım, yanlış olduğunu biliyorum napayım diye konu açılmış
Yorum: aferin devam et:KK37:
Sonra sağolun içim rahtladı vlla gönül rahatlığıyla aldatabilirim tüm yorum yapanlara tşk. diye çıkar konu sahibesi:KK52:

haha aynen:KK53:
güzel fikir ama deniyelim bigün:KK23:

topiğin birinded ben rastlamıştım böyle birisine bayağı tartıştık artık topik ismine rastlayınca nefret duyguları uyanıyor içimde

bide gerçekten ben şunada inanıyorum,
buraya konu açanlar insanların dertleri var;
eşiyle sevgilisiyle işiyle vs ilgili dertler..
özel hayatında etrafındakilere laf söyleyemeyip, ağzını açamayıp burda beğenmediği en ufak bi yoruma patlayabiliyo..
yani sinirini burdakilerden, yüzünü görmediği ve görmeyeceği kişilerden çıkarıyo bazıları bence..
çünkü cidden bazen şok oluyorum tepki gösterilen yorumda tek kelime kötü bişey yok, neler neler söyleniyo..
demekki burada stres atıyo bazıları..

bide gerçekten ben şunada inanıyorum,
buraya konu açanlar insanların dertleri var;
eşiyle sevgilisiyle işiyle vs ilgili dertler..
özel hayatında etrafındakilere laf söyleyemeyip, ağzını açamayıp burda beğenmediği en ufak bi yoruma patlayabiliyo..
yani sinirini burdakilerden, yüzünü görmediği ve görmeyeceği kişilerden çıkarıyo bazıları bence..
çünkü cidden bazen şok oluyorum tepki gösterilen yorumda tek kelime kötü bişey yok, neler neler söyleniyo..
demekki burada stres atıyo bazıları..

Sen vardın dimi geçenki konuda bi olay atlatmıştım ama ben değil konuyu açan banlanmıştı:KK53:
benim tek söylediğim laf yok ama hala hakaret etmee hakaret etme haddini bil diye tutturmuş:KK1:
ama haddini bildirdi sevgili editörlerimiz:KK37:
hayır bari bize burda çemkiricene gerçek hayatta sinir olduğun kişiye çemkir ki içinde fesatlık kalmasın dimi:KK9:

Sen vardın dimi geçenki konuda bi olay atlatmıştım ama ben değil konuyu açan banlanmıştı:KK53:
benim tek söylediğim laf yok ama hala hakaret etmee hakaret etme haddini bil diye tutturmuş:KK1:
ama haddini bildirdi sevgili editörlerimiz:KK37:
hayır bari bize burda çemkiricene gerçek hayatta sinir olduğun kişiye çemkir ki içinde fesatlık kalmasın dimi:KK9:

evet ben vardım ve şok olmuştum ne yani bu yoruma mı tepki göstermiş diye :KK53:
cidden yani burda haddini bil diye konuşana kadar, gerçekten haddini bilmesi gerekenlere bildirse insanlar bu hadlerini,
dert tasa kalmayacak hayatlarında :KK64:

Eleştirel baktığım için hep eleştirilirm.
Bir gün bir konu açtım ,her türlü şeyi yazdılar.
Her türlü ifade şekliyle..
Sivrinin birisi geldi dedi ki ki: "sen herkesi eleştirirsin seni eleştiriyor kedi gibisin sesin çıkmıyor iyi rol yapıyorsun şimdi de eleştirsene "
yahu konuyu zaten hatalarımı göreyim diye açmışım..
elbette eleştirecekler sesimi neden çıkartayım saygıda kusur etmem.
gelmişler vakit ayırmışlar yorum yapmışlar...
işte bunu anlamayacak seviyede insanlar var burada..!

X