Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi de şu türde insanlar var: eleştriye tahammülü olmayıp,başkalarını eleştirenler..ben de bu tür insanlara tahammül edemiyorum ama yapacak bir şey yok,uzak durmak lazım belki de öylelerinden
Yapılan yanlışa, bravo dememiz beklendiği için eleştiriye tahammül edilmiyor. Vicdanını rahatlatacak yer değil ki burası, akıl danışıyosun sonucta...
bakalım bi gün sırf napcaklar diye ohh oh iyi yapmıssın çok güzel devaam diye teşvik edicem
ne yapıcaklar
Aynen ya
Aslında gireceksin yorumunu yazacaksın bi daha topiğe uğramıcaksın
en iysi, kökten çözüm
Mesela örnek veriyorum,
Sevgiilimi aldattım, yanlış olduğunu biliyorum napayım diye konu açılmış
Yorum: aferin devam et
Sonra sağolun içim rahtladı vlla gönül rahatlığıyla aldatabilirim tüm yorum yapanlara tşk. diye çıkar konu sahibesi
ben geldiiim kucaklayin beni sarin sarmalayin üsüdüm üstümü örtsene annem
bide gerçekten ben şunada inanıyorum,
buraya konu açanlar insanların dertleri var;
eşiyle sevgilisiyle işiyle vs ilgili dertler..
özel hayatında etrafındakilere laf söyleyemeyip, ağzını açamayıp burda beğenmediği en ufak bi yoruma patlayabiliyo..
yani sinirini burdakilerden, yüzünü görmediği ve görmeyeceği kişilerden çıkarıyo bazıları bence..
çünkü cidden bazen şok oluyorum tepki gösterilen yorumda tek kelime kötü bişey yok, neler neler söyleniyo..
demekki burada stres atıyo bazıları..
geldimmmmmmmmmmm:87:
bugün 2. konum, saldirildigim
1. si silindi konusahibi ban
bakalim öbür konu nolcak:44:
ben geldiiim kucaklayin beni sarin sarmalayin üsüdüm üstümü örtsene annem
Sen vardın dimi geçenki konuda bi olay atlatmıştım ama ben değil konuyu açan banlanmıştı
benim tek söylediğim laf yok ama hala hakaret etmee hakaret etme haddini bil diye tutturmuş
ama haddini bildirdi sevgili editörlerimiz
hayır bari bize burda çemkiricene gerçek hayatta sinir olduğun kişiye çemkir ki içinde fesatlık kalmasın dimi