eleştiriye tahammülü olmayan insan türleri

Günlük hayatta,internet aleminde..Her yerde varlar.Karşıt fikirde olmak çok normal hatta doğru düzgün dile getirirsen tartışmak keyifli de olur.Amaaa iş çoğu zaman edepsizliğe gidiyor ne yazık ki.Olmadık laflar edip bir de ben seni alt ettim bak havalarında oluyorlar.Eskiden olsa susmaz kendimi savunur dururdum.Ancak gördüm ki ben ne desem karşımda ki aynı.Fikri değişmesin ama dediğim gibi anlatma biçmi.Bu da değişmiyorsa muhatap olarak bile almıyorum.Gerçi bak susturdum,ben haklıyım havalarına giriyorlar ama Edepli edebinden susar,edepsiz ben susturdum sanır. :KK51:
O yüzden sorun yok..​

Günlük hayatta,internet aleminde..Her yerde varlar.Karşıt fikirde olmak çok normal hatta doğru düzgün dile getirirsen tartışmak keyifli de olur.Amaaa iş çoğu zaman edepsizliğe gidiyor ne yazık ki.Olmadık laflar edip bir de ben seni alt ettim bak havalarında oluyorlar.Eskiden olsa susmaz kendimi savunur dururdum.Ancak gördüm ki ben ne desem karşımda ki aynı.Fikri değişmesin ama dediğim gibi anlatma biçmi.Bu da değişmiyorsa muhatap olarak bile almıyorum.Gerçi bak susturdum,ben haklıyım havalarına giriyorlar ama Edepli edebinden susar,edepsiz ben susturdum sanır. :KK51:
O yüzden sorun yok..​

evet işin cılkını çıkarmamak gerek tabi..

Sevgili KK moderatörleri

sürekli diğer üye adına açılan konular konusunda lütfen daha büyük cezalar koyun...

bence onlar da banlansın...

gerçek hayatta bunun adı hedef göstermek...

gerçek hayatta küfür, hakaret suç ise hedef gösterme de suçtur.

burda da küfür ve hakaretin bir cezası var ise hedef göstermeye de ceza verilsin lütfen

Haklısınız maalesef böyle insanlar çook fazla.

Ama ben öyle eleştirenleri de gördüm ki, eleştirmek değil saldırmak küfretmek resmen. Çok da rastladım buna. Sitede de, gerçek hayatta da.

Hele öyleleri var ki en ağır lafları söyleyip susturdum sanıyorlar. Küfür etmeden, saldırmadan eleştirene saygım sonsuz. Ama saldırmak hoş değil.

Belki de eleştiriye tahammülsüzlük değildir.Yapılmış olan eleştirinin şekline , üslubuna bir eleştiri getiriyorlardır.Tahammül etmeliyiz eleştiriye değil mi?

Sevgili KK moderatörleri

sürekli diğer üye adına açılan konular konusunda lütfen daha büyük cezalar koyun...

bence onlar da banlansın...

gerçek hayatta bunun adı hedef göstermek...

gerçek hayatta küfür, hakaret suç ise hedef gösterme de suçtur.

burda da küfür ve hakaretin bir cezası var ise hedef göstermeye de ceza verilsin lütfen

pardon hedef göstermek derken??
benim konum hakkında mı bi yorum yaptınız?
ben bu sitede kendi açımdan gerçek hayatta yaşadığım olumsuzlukları yazdım??
isteyen inceliyebilir konuda hedef gösterme varsa konu kapansın ?
anlıyamadım sizin bu çıkışınızı bu siteyle ne alaka:KK24:

pardon hedef göstermek derken??
benim konum hakkında mı bi yorum yaptınız?
ben bu sitede kendi açımdan gerçek hayatta yaşadığım olumsuzlukları yazdım??
isteyen inceliyebilir konuda hedef gösterme varsa konu kapansın ?
anlıyamadım sizin bu çıkışınızı bu siteyle ne alaka:KK24:

kate neyden bahsettiğini biliyorum bu senle alakalı değil, haklıda

Katenin açtığı bir konuda başk bir topikte onu eleştirmek konusuda bebek aldırmak ile alakalıydı.

Arkadaşlar konuya farklı anlamlar yüklemeyelim ve konu dışı mesajlar yazmayalım lütfen.Forum içi diyaloglardan ve üyelerindense hiç bahsetmeyelim.
Konu genel anlamda yorumlara açıktır,forum içi tartışmaya dönerse kapatılır bilginize.

Bir şikayetiniz varsa kötü içerikle bildirin,buradan değil..iyi forumlar.

Son düzenleme:
"İtham" ve "eleştiri" arasında çok ince bir çizgi vardır.

Nasıl eleştireceğini bilmekte, eleştiriyi kabullenmekte bir meziyettir...

Eleştiriye açık olmayan insanlardan pek haz etmem; biraz kıt görüşlü insanlardır çoğunlukla.

KK'daki bayanlar..
eleştirye açık değilseniz neden konu açıyosunuz :KK37:

sanırım yanlış yaptıklarını bilen insanlar, vicdanlarını rahatlatmak için burda farklı insanlardan yaptıkları yanlışlara onay bekliyolar..
yani neyse çokta kötü bişey yapmamışsın gibi bi cümle duymak istiyolar..
ama yanlış yaptıklarını burdakilerde açık açık söyleyince, duymak istedikleri bu olmadığından, kırılıyolar..
bence böyle :KK37:

kesinlikle kızlar..
hayır kimse size methiyeler düzemez ki..
nedir bu acımasız insanlar acımasız bayanlar
yargılamayın siz gerçek hayatta böylemisiniz filan gibi sözler yahu..
:KK53:

bence elestirmeyi bilmiyoruz. dikkat etsek bile az cok hepimiz kaciriyoruz elestiri dozunu. eger bahsettiginiz tipler karsit gorusteki bir yoruma dahi katlanamayacak olcude elestiriye kapali insanlarsa evet boyle tipler var. ama kk da yargilamayi elestirmek zanneden tip sayisi da oldukca fazla. kendi karsit dusuncesini soylemekle kalmiyo benimsetmeye, kabul ettirmeye, akil vermeye kalkiyo. mesela burda biri bi konuyla ilgili yardim istese, illaki sen soyle soyle yap diye kendi fikrini benimsetmeye calisan, konu sahibi katilmadiginda biz sana ne desek bos madem dinlemiceksin niye konu aciyosun isine gelmeyince elestirileri kabul etmiyosun diyen bi tip cikiyo ki bence elestiri kabul etmeyen tipten daha rahatsiz edici bu elestiri kabul ettirmeye calisan tip..

kesinlikle kızlar..
hayır kimse size methiyeler düzemez ki..
nedir bu acımasız insanlar acımasız bayanlar
yargılamayın siz gerçek hayatta böylemisiniz filan gibi sözler yahu..
:KK53:

Yapılan yanlışa, bravo dememiz beklendiği için eleştiriye tahammül edilmiyor. Vicdanını rahatlatacak yer değil ki burası, akıl danışıyosun sonucta...

bence elestirmeyi bilmiyoruz. dikkat etsek bile az cok hepimiz kaciriyoruz elestiri dozunu. eger bahsettiginiz tipler karsit gorusteki bir yoruma dahi katlanamayacak olcude elestiriye kapali insanlarsa evet boyle tipler var. ama kk da yargilamayi elestirmek zanneden tip sayisi da oldukca fazla. kendi karsit dusuncesini soylemekle kalmiyo benimsetmeye, kabul ettirmeye, akil vermeye kalkiyo. mesela burda biri bi konuyla ilgili yardim istese, illaki sen soyle soyle yap diye kendi fikrini benimsetmeye calisan, konu sahibi katilmadiginda biz sana ne desek bos madem dinlemiceksin niye konu aciyosun isine gelmeyince elestirileri kabul etmiyosun diyen bi tip cikiyo ki bence elestiri kabul etmeyen tipten daha rahatsiz edici bu elestiri kabul ettirmeye calisan tip..

yok iş hakaret boyutuna girerse karşıyımda
mesela ya neden öyle yaptın ki şöyle yapmalıydın bence yaptığın hata bunu bil dendiği an
hemmen yargılama sen kimsin ne haddine moduna giriyolar..
iyide sen farklı görüşleri dinlemek için buraya konu açmışssın amaç neyse:KK53:

X