4. günüm likit neredeyse yarı oldu. çok tüketiyorum . ama ben 17 yıllık tiryakiyim ve çok içiyordum sigara. bide ben ikili e sigara aldım biri akma yaptı oyüzden de çabuk tüketmiş olabilirim. 17 tl ye bile var.Kızla 1 ay içinde kaç adet likit alıyorsunuz ve size ne kadara mal oluyor 1 ayda bu likit ??
4. günüm toplamda 4 gündür 5 sigara bile içemedim. şimdilik idare ediyor. şekli çok hoş geldi bana emzik gibi hep elimde. umarım çok zararı yoktur. normal sigaradan kurtulmayı o kadar çok istiyorum ki. sizinle paylaşıcam gün gün. e sigarayı 10 aydır düşünüyordum. forumu da hep takip etmişimdir bilginize . reklam da yapmıyorum kesinlikle
canım meraba....ben de sigara tiryakisiym ve içmeyi seviyorum....E sigarayla geçen 2. günüm. Kurtulmayı ne kadar istiyormuşum bu illetten yeni anladım. 2 gün boyunca sadece 1 tane normal sigara içtim. :))) günde 1 paket bitiren 15 yıllık tiryaki için nasıl bir mutluluk anlatamam, yaşayan anlar ancak. Çok speküle edilen bir konu e sigara. Ama ne derlerse desinler gerçek sigara kadar zararlı değildir herhalde.henüz 2. gün olmasına rağmen nefesimde belirgin bir rahatlık var
canım meraba....ben de sigara tiryakisiym ve içmeyi seviyorum....
kaç gündür busiteyi okuyorum ve yeni başladığını ve sigarayı aramadığını görünce yazmak istedim...
markası nedir...fiyatı nedir ve gerçekten sigarayı aramıyormusun bu konuda bana bilgi verirsen bende hemen sipariş etmek istiyorum...
selamBen de düşünüyorum alsam mı diye ? Bi yorum iyiyken biri kötü ? Karar vermeliyim. yorumlarınızı okumak ii geliyor
selam
ben şiddetle tavsiye ederim. fakat önemli olan likit. bir akrabam almanyadan orjinal kola aromalısını getirmiş. biraz damlattı . tadı hoşuma gitti.
ama vaz geçme sakın. bu günlerde yine normal sigara içiyorum ama 2 saatte 1 falan. çünkü eşimle şiddetli bir kavga yaşadım. hayat çok zor. 17 yıllık bir tiryaki olduğum için bile bile içtim şu günlerde. canım istediği için değil. marka vemiyorum çünkü benim aldığım çin malı. ama çok memnunum. faydası var zararı yok. hadi birbirimize destek olalım. hep beraber kurtulalım...
Ben elektronik sigara aldım 150 tl ye, bikaç çekişimde midemi bulandırdı, bazen başımı döndürdü, inatla içeyim dedim gene midemi bulandırdı, derken kimyasallarının zararlı olduğu bilgisini aldım, beğenmediğinizde geri iade seçeneği vardı kabul etmediler. Evde elektronik sigaram yatıyor.
Ben ne yaptım? 1,5 sene daha sigara içmeye devam ettim, sonra 15 senedir içmenin beni yorduğunu farkedip 4 ay evvel bıraktım. Öfkeli bıraktığım için canım çekmedi, hala da çekmiyor. Bu benim için büyük avantaj tabi. Birde şu gırtlağımdaki yapışkan doku gitse artık çok mesud olacağım.
Darısı herkesin başına, mis gibi kokmak çok güzel.
Ben elektronik sigara aldım 150 tl ye, bikaç çekişimde midemi bulandırdı, bazen başımı döndürdü, inatla içeyim dedim gene midemi bulandırdı, derken kimyasallarının zararlı olduğu bilgisini aldım, beğenmediğinizde geri iade seçeneği vardı kabul etmediler. Evde elektronik sigaram yatıyor.
Ben ne yaptım? 1,5 sene daha sigara içmeye devam ettim, sonra 15 senedir içmenin beni yorduğunu farkedip 4 ay evvel bıraktım. Öfkeli bıraktığım için canım çekmedi, hala da çekmiyor. Bu benim için büyük avantaj tabi. Birde şu gırtlağımdaki yapışkan doku gitse artık çok mesud olacağım.
Darısı herkesin başına, mis gibi kokmak çok güzel.
adınıza sevindim sakın vazgeçmeyin kurtulun bu illettenEvet bendede var ama ben artik nikotinsiz sifirikit kullanıyorum ara ara midem bulaniyor ama sigarayi artik hic icmiyorum bunu ne zaman bırakacağım bilmiyorum
merhabalar Kızılaydan nereden aldınız? ve tavsiye edebileiceğiniz bi özellik vs var mı?cnm ben kızılaydan aldım 120 liraya hemde orjinal ve çok memnunum anneannemle dedemede alıcam allah kısmet ederse sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama benim aldıım fiyat bu
ilk defa duydukarkadaşlar alıp kullanan var mı?böyle bırakan var mı?sipariş verip vermemekte kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?