Elektronik sigara kullanan var mı?

BULUTT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.550
20
118
Ankara
arkadaşlar alıp kullanan var mı?böyle bırakan var mı?sipariş verip vermemekte kararsızım

Gerçekten bırakmayı kafaya koyduysan evet yardımcı oluyo...ben beceremedim...ilk gün normal sigara gibi içtim saf saf...kalp atışlarım öyle hızlandıki dedim yolcuyum..saf nikotin olduğunu unuttum ...Kolay gelsin umarım bırakırsın

teşekkürler yardımın için

Vefat eden halam amerikadan getirtmişti canım.. Hiç kullanamadı vefat ettikten 1 gün sonra siparişi geldi.. Bir fırt cekmiştim evet. Ama her zaman içilecek birsey oldugunu düşünmüyorum.

peki nikotin tadi varmi yani sigaradan aldigin keyfi veriyomu ay bende neler soruyorum ama birakmak isdiyorum o keyfi kaybetmekdende korkuyorum ikilem icinde bagimli bagimli yasiyoz isde

peki nikotin tadi varmi yani sigaradan aldigin keyfi veriyomu ay bende neler soruyorum ama birakmak isdiyorum o keyfi kaybetmekdende korkuyorum ikilem icinde bagimli bagimli yasiyoz isde

canım benim ben elektronik sigaramı alalı 4 ay oluyor. 4 aydır kullanıyorum inan ki sigarayı hiç aramıyorum. bu zamana kadar o zehri niye içmişim bilmiyorum yani...daha önce internetten bi siteden sipariş etmiştim ama o şuan kullandığımki gibi değildi.....benim bir arkadaşım kullanıyodu onun tavsiyesiyle aldım bu seferkini....o internetten falan sipariş vermemişti bana da o getirtti fiyatı da internettekiler gibi pahalı değildi... valla ben cok memnunum bir dakika bile düşünmeden al derim....belki sen internetten sipariş verdiğini daha cok beğenirsin bilemiyorum...

yasadigim ulkede heryerde satiliyo canim oyle netten almama gerek yok.. cok pahalida degil her aromada var bakdim hatta ama kullanan birinden duymak isdedim tutun aromali dimi colalisi elmalisi anam her aromalisi var kafam karisdi

merhaba benim elektronik sigarada 3. günüm 7 yıllık tiryakiydim ki sabah kalktığım gibi içmessem ayılamıyodum sigaranın verdiği rahatlama nedeniylede istesemde vazgeçemedim. hiç bişey bıraktıramaz derken 3 gündür kendime inanamıyorum ve ilk gün farkettimki bizi uyaran okadar cok sey varmışki bi çakmak sesi bile cezbetti vücudun nikotin isteğinden cok elimi kolumu bağlayan bi istekmiş elektronik sigara gözümüde ağız tadımıda doyuruyor nargileyle aynı tatda meyveli bi likt kullanırsanız hem agzınızın tadı kaçmaz hem nikotininizi alırsınız zararlımı değilmi içinde ne var açıkcası bilmiyorum rivayetler dolanıyo ama sigaradan daha tatlı daha cezbedici suan benim için.. buda elimi kolumu bağlamasın diye aklıma sigara gelince 3kez çekiyorum yetiyor temizliği için bile başlanır eviniz kokmuyor saçınız kokmuyor kutusundan usb ve prizli şarj cıktı rahatlıkla şarj edilebiliyor likit olarak çilekli aldım cihazımın markası ego-serie

dünya çapında dalga dalga yasaklanmaya devam ederken, ülkemize tarım ilacı olarak girerken, içerisinde buz çözücülerde kullanılan malzemeler varken, nikotin buhar yoluyla alındığı için daha da fazla solunum yollarını daraltırken, bu kadar tavsiye neden?

yasadigim ulkede heryerde satiliyo canim oyle netten almama gerek yok.. cok pahalida degil her aromada var bakdim hatta ama kullanan birinden duymak isdedim tutun aromali dimi colalisi elmalisi anam her aromalisi var kafam karisdi

.
arkadasıma hediye etmek için aldım.bugün geldii. cok begendi aynı nargile gibi duman cıkartıyomus. bugüne kadar bosa sigara içimişim dedi. nargileninküçük versyonu gibi. ve tat secenekleri var. hiç düşünmeden al cnm. hemde 1 likit rahat 1 hafta kesin gidiyo. dahada ucuza gelmiş oluyo sigara dünya parası..

Benimde annem çok sigara kullanıyor.Bende ona almak istiyorum.Fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz?

canım adı ne seninkinin biz nereden temin debiliriz acaba?

18 yıllık sigara içen biri olarak 1 aydır tek sigara içmedim ki denemediğim yöntem kalmadı..Nikotin bantları , şekerleri , akupunktur , bitkisel haplar vb...Daha öncedende duyuyordum esigarayı..Ama inanırmısınız kızlar hiç inanmamıştım..Ve bu aletle başardım bunu...Öyle sağlık bakanlığının , tv haberlerinin ''Kanser yapıyor , çok zararlı'' zılgıtlarına bakmayın siz.Esigara satışlarıyla sigara satışları düşecektir doğal olarak..Tamamen büyük patronların ''Sigara Baronları'' nın para ,devletin ise vergi kaybetme korkularıdır hepsi..Çok isterseniz iyice araştırır bulursunuz içinde ne var , nasıl çalışır , işe yararmı..Şöyle söyliyeyim size dünyada iki ülkede yasak (yasak değilde...elektronik sigara ile ilgili politika yok o ülkelerde desek daha iyi) Bu ülkeler Türkiye ve Ürdün...Evet fransa , almanya , abd , italya ,ingiltere , japonya saf olduğu için anlıyamamış zararlı olduğunu ve serbest bırakmış...Hatta İngiliz kraliyet hekimleri akademisi mealen diyor ki "sigarayı bırakmaya yardımcı her hangi bir yöntemi reddetmek akla ve vicdana aykırıdır!"
Araştırmalarımda bir çok makale ve görüş okudum tıp uzmanlarından ve şu kanıya vardım..1 fincan kahveden daha fazla zararlı değil elektronik sigara.Ve bunuda nikotin oranını düşüre düşüre nikotin bağımlılığından kurtulduktan sonrada bırakacaksınız..Yoksa sigaradan sonra esigara esiri olmamak gerekir.Amaç bu olmalı bence..

Kısacası içeriğinde Propilen glikol (pg) kozmetik,yiyecek renklendirici, kek karışımları, salata sosları, alkolsüz içeceklerde kullanılır.
Bitkisel gliserin (vg) Gliserin, gıda aroması ve dilenirse nikotin karışımından oluşur. Gliserin PG ve VG olmak üzere iki çeşitlidir. Genelde ikisi belirli oranlarda karıştırılarak kullanılır. PG ile daha fazla aroma, VG ile daha fazla buhar elde edilir. Yüksek PG oranlı likitlerde throat-hit denilen boğaz vurumu hissi daha tatmin edicidir ancak ağızda kuruluğa sebep olmaktadır.

Reklam yapma niyetim yok ama herkesin benim gibi sigarayı bırakmasını arzuluyorum..Eğer bu yola adım atacaksınız iki adres veriyorum oralardan gerekli bilgileri falan öğrenebilirsiniz insanlardan...Benim gibi buralardan başlayın ve kararınızı verin.

Özel tavsiyemdir..Çok yararlı bir forum ........
Türkiyenin efsane forumunda esigara kullanıcılarının toplandığı grup ..............

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle katılıyorum yeni bir alışkanlık olarak adlandırırsanız yarım saatte bir elma yemekte zararlıdır içerisindeki asit ve şeker sebebiyle.. yapılması gereken kıyastır sigardan daha az zararının olması esigara almak için yeterli etken.. tavsiyemdeki tek sebep herkesin kurtulmasını istemek.
şuan birinci ayım artık merdivenler sokaklar yormuyo beni, dayanamadığım zamanlar oldu 30 günde bir paket sigara bitirmişimdir özellikle kahve yanında hala arıyorum uzun bi süreç olucak ama atlatıcam.. meyveli likitlerdede nikotin var o yüzden sigara tadı aramazsınız yalnız alırken likitlerin nikotin mg ına dikkat edin 9, 16, 18 bide 0 mg lıklar var ben yanlışlıkla 9 luk aldım kesmedi elimden düşürmedim başlangıç olarak 18lik alın anca kesiyor
yıllardır üyeyim reklam yapmak için 3 yıl önceden üye olmadım merak etmeyin

arkadaşlar bunların hepsi pillimi

şarjlı canım ilk günlrde günde 2 kez şarj ediyodum bir ay oldu 1.5 gün yetiyo şarjı..

bu arada kullananlar için söylüyorum dün tütüncüden dekang isimli bi likit aldım siparişim gelene kadar idare ediyim diye. çilek aromalı ama tadı tuzlu kokusu çilekli iğrenç yani bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…