Gerçekten bırakmayı kafaya koyduysan evet yardımcı oluyo...ben beceremedim...ilk gün normal sigara gibi içtim saf saf...kalp atışlarım öyle hızlandıki dedim yolcuyum..saf nikotin olduğunu unuttum ...Kolay gelsin umarım bırakırsın
peki nikotin tadi varmi yani sigaradan aldigin keyfi veriyomu ay bende neler soruyorum ama birakmak isdiyorum o keyfi kaybetmekdende korkuyorum ikilem icinde bagimli bagimli yasiyoz isde
yorumlar nasıl da buram buram reklam kokuyor
yasadigim ulkede heryerde satiliyo canim oyle netten almama gerek yok.. cok pahalida degil her aromada var bakdim hatta ama kullanan birinden duymak isdedim tutun aromali dimi colalisi elmalisi anam her aromalisi var kafam karisdi
.
arkadasıma hediye etmek için aldım.bugün geldii. cok begendi aynı nargile gibi duman cıkartıyomus. bugüne kadar bosa sigara içimişim dedi. nargileninküçük versyonu gibi. ve tat secenekleri var. hiç düşünmeden al cnm. hemde 1 likit rahat 1 hafta kesin gidiyo. dahada ucuza gelmiş oluyo sigara dünya parası..
yorumlar nasıl da buram buram reklam kokuyor
canım benim ben elektronik sigaramı alalı 4 ay oluyor. 4 aydır kullanıyorum inan ki sigarayı hiç aramıyorum. bu zamana kadar o zehri niye içmişim bilmiyorum yani...daha önce internetten bi siteden sipariş etmiştim ama o şuan kullandığımki gibi değildi.....benim bir arkadaşım kullanıyodu onun tavsiyesiyle aldım bu seferkini....o internetten falan sipariş vermemişti bana da o getirtti fiyatı da internettekiler gibi pahalı değildi... valla ben cok memnunum bir dakika bile düşünmeden al derim....belki sen internetten sipariş verdiğini daha cok beğenirsin bilemiyorum...
arkadaşlar bunların hepsi pillimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?