• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektronik sigara kullanan var mı?

Benimde annem çok sigara kullanıyor.Bende ona almak istiyorum.Fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz?

cnm ben kızılaydan aldım 120 liraya hemde orjinal ve çok memnunum anneannemle dedemede alıcam allah kısmet ederse sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama benim aldıım fiyat bu

teşekkürler.deneyimlerini paylaştığın için diğer arkadaşlarda denyimlerini yazabilirmi.

aldım kızlar kullanıyorum.görüşüm şudur.öncelikle sigarayı bırakmaya karar vermek lazım zannımca günde 5 tane sigara içiyorum üçte bire düşürdüm yani.halen vazgeçemedim sigaradan.nikotin miktarını arttırıp aromayı değiştirip bide öyle deniycem yine yazarım

ben sigarayı bırakalı 1 buçuk ay oluyor 1 ay elektronik sigara kullandım ve çok memnun kaldım el alışkanlıgım gitti şuan sigaradan nefret ediyorum ve canım hiç istemiyor bidahada içecegimi hiç düşünmüyorum bu arada 7 yıldır sigara içiyordum ben ama kurtuldum tavsiye ederim :34:

ben sigarayı bırakalı 1 buçuk ay oluyor 1 ay elektronik sigara kullandım ve çok memnun kaldım el alışkanlıgım gitti şuan sigaradan nefret ediyorum ve canım hiç istemiyor bidahada içecegimi hiç düşünmüyorum bu arada 7 yıldır sigara içiyordum ben ama kurtuldum tavsiye ederim :34:

Elektronik sigara 5 ay kadar bende kullandım.Yukardaki mesajları okuduktan sonra mesaj yazmaya çekinir oldum inanın reklam reklam reklam diye...Ya insanlar görüşlerini paylaşmış zaten birçok mesajdan linklerde silinmiş reklam yaptıysada yapsın gerçekten işe yarıyor ise ne ala...

5 ay içerisinde kullandığınız likitin nikotin oranını düşürerek devam edin.Misal 24mg lık bir elikit ile başladıysanız 1-2 hafta sonra 18mg a düşürün kullandığınız likiti daha sonra 9mg daha sonra 6mg ve yaklaşık 1 ay kadarda 0mg yani nikotinsiz likit kullanarak bu iletten kurtulmaznı gerçekten mümkün...Ben,eşim,abim ve birçok arkadaşımız bıraktıysak neden başkalarıda bırakmasın ki...Yasaklandı vs vs elbette yasaklanır en büyük rant Türkiyede sigara alkol ve benzinde değilmi bu ayaklardan birirnin kesilmesini kimse istemeyecektir rant shaiplerinden...

Kullandığınız likitin VG olması yani bitkisel olmasına dikkat edin, kullandığınız cihazın değil likitin önemi çok büyük dikkat edin.Cihaz konusunda birçok cihaz aldım ben lakin gerçekten kullanışlı ve uzun ömürlü olan delirim ve redkiwi C4+V3.Ben cihazlarımıda likitlerimide yedek parça ihtiyaçlarımıda esigaraexpress.com dan aldım...İsteyen istediği kadar reklam desin inanın umrumda bile değil...Ürün linki paylaşmıyorum resmini paylaşmıyorum bir alışveriş yapmışım memnun kalmışım tavsiye ediyorum.Birçok elektronik sigara sitesi PTT kargo ile gönderim yapıyor bekleki gelsin ürün, likitin bitiyor ertesi gün için sipariş veriyorsun bir türlü gelmiyor, karşında muhattap bulamıyorsun, bir bakıyor bir bakmıyorlar telefonlarına vs vs bu tip sitelerimi önerelim yada tavsiye edelim...Arıyorsun pat açıyorlar siparişini alıyorlar ertesi gün kapıda 24 saat bile sürmüyor gelmesi, ürünleri orjinal jelatinli ilk açan siz oluyorsunuz ki burada hijyende gerçekten çok önemli eğer düşünürseniz kendileri ile irtibata geçmenizde fayda olacağını düşünüyorum...

arkadaslar burda gordum konuyu sasirdim
ben elektronik sigara likitleri satiyorum
hemde amerikadan gonderdigim likitler var
dunyanin en iyileri arasinda hatta biraz arastirirsaniz bobas bount,gorilla,hype satiyorum
almak isteyen olursa bana msj atmaniz yeterli olacaktir.
suan tr de likitlerim face sayfamda var isteyene mesajla yollarim
sadece bu hafta finlandiya,yunanistan ve malezyadan siparis gonderdim
ben Turkiyede satmayi daha cok tercih ederim
bu konuda cok kapsamli bilgiyede sahibimdir
herhangi sorusu olana yardimcida olurum

kizlar kotu ornek olmak istemem fakat bazi mesajlarda endise gordum
sigarayi birakamama endisesi bu esigarayla
ilk basta 24 ve 18mg baslayiniz
kullandiginiz esigara onemli fakat likit daha onemlidir
aroma sizin migdenizi bulandirip sogutabilir
tavsiyem mod almaniz en basiti ego bataryasi ve basit kartuslardan kacmanizdir,en az vivi nova deneyin
tatminkar olacaktir
normal sigarayi bu sartlar altinda aramazsiniz bile
onemli olan likit ve kullandigin kartustur.

birde zararli oldugu iddasi kesinlikle ispatlanamamistir
amerikada yasiyorum,burda serbest devlet onayli satiliyor (FDA)
vergisinin buyuk bolumu sigara olan ulkelerde yasak nedense
1 senedir kullaniyorum
nefesim acildi
beynime daha iyi hava gittigini hissediyorum
surekli bi gicik durumu vardi meger sigaradanmis,geriz yanmasi vs...

Son düzenleme:
Yabancı ülkeden gelen bir tanıdığım sayesinde bir süre kullandım.Kesinlikle mükemmel...
Sigara kokusu yok, eliniz yüzünüz saçınız ağzınız sigara kokmuyor..
Ama orjinal olomasına dikkat edin.
Ben Davidoff likitini 8 mg de(sanırım) kullandım.

Kızla 1 ay içinde kaç adet likit alıyorsunuz ve size ne kadara mal oluyor 1 ayda bu likit ??

elektronik sigaranın Sağlık Bakanlığı tarafından normal sigaradan daha fazla insan sağlığına zararlı olduğu için yasaklandığını biliyorsunuzdur herhalde. Bu ürünlerin ülkemize girmesi yasak ancak çok rağbet gördükleri için ülkemize kaçak yollardan sokulmaktadırlar ve hemen hemen hepsi Çin'de ucuza imal edilmektedir. Hayat sizin, karar sizin.

kesinlikle katılıyorum yeni bir alışkanlık olarak adlandırırsanız yarım saatte bir elma yemekte zararlıdır içerisindeki asit ve şeker sebebiyle.. yapılması gereken kıyastır sigardan daha az zararının olması esigara almak için yeterli etken.. tavsiyemdeki tek sebep herkesin kurtulmasını istemek.
şuan birinci ayım artık merdivenler sokaklar yormuyo beni, dayanamadığım zamanlar oldu 30 günde bir paket sigara bitirmişimdir özellikle kahve yanında hala arıyorum uzun bi süreç olucak ama atlatıcam.. meyveli likitlerdede nikotin var o yüzden sigara tadı aramazsınız yalnız alırken likitlerin nikotin mg ına dikkat edin 9, 16, 18 bide 0 mg lıklar var ben yanlışlıkla 9 luk aldım kesmedi elimden düşürmedim başlangıç olarak 18lik alın anca kesiyor
yıllardır üyeyim reklam yapmak için 3 yıl önceden üye olmadım merak etmeyin :9:

yazdıklarımı aylar sonra okuyunca gözlerim yaşardı :) 3 ay kullandım esigara başlığım bozulunca yenisini aldım onuda beğenmedim vee mutsuz son yine başladım :ssz: uzun yıllar içen biri olarak en rahat 3 ayımdı hala tavsiye ediyorum. ama benim gibi iradeniz zayıfsa beğendiğiniz likitten çok çok alın cihazınızı temiz kullanın :5:

arkadaşlar kesinlikle almayın.ben aldım.likit bi kutunun içinde eğik duruyordu akmış ve kutuyu delmiş.siz siz olun vazgeçin.

daha önce de yazmış ve yapılan yorumların reklam amaçlı olduğunu söylemiştim. halen öyle düşünüyorum. 17 yıldır sigara içiyorum ve 33 yaşındayım. bende sipariş ettim dünden beri kullanıyorum . dün 2 bu gün 1,5 sigara içebildim. ürünüm çin malı dandik bişey. ama normal sigaranın bu kadar iğrenç gelebileceğini hiç tahmin etmemiştim. umarım böyle gider. bilginize...

4. günüm toplamda 4 gündür 5 sigara bile içemedim. şimdilik idare ediyor. şekli çok hoş geldi bana emzik gibi hep elimde. umarım çok zararı yoktur. normal sigaradan kurtulmayı o kadar çok istiyorum ki. sizinle paylaşıcam gün gün. e sigarayı 10 aydır düşünüyordum. forumu da hep takip etmişimdir bilginize . reklam da yapmıyorum kesinlikle

Back
X