Merhabalar, en son bir yıl önce yazılmış buraya, ben geç farkettim elektronik sigarayı, eşim bulmuş almış, mutfak çakmağı gibi koca bir metal, sonra metal kalem gibi bi şey daha aldı geldi, likitlerden burda yaşadığımız terden bir şey aldı, berbattı, boğazımı yaktı, midemi bulandırdı, eşimin dudağına çok az değmiş şişti vs, hemen ithal amerikadan bi ürün aldı, kapuçinolu vs onlar daha iyiydi.
Gelelim sigaranın yerini tutuyormu kısmına, tutmuyor, ben ince hafif nikotinli bir sigaradan maksimum 10 adet içtim günde, 5 yıl içmemiştim hamile olduğumu öğrenip bırakmıştım, 5 yıl hiç içmeyip başladım bi buhran anında, tiryaki bağımlı bırakınca bi kerecik nasılsa bıraktım içmem demiycekmişsin.Neyse, sigarayla aynı zevki, tadı tabiki alamıyorsunuz ama bu sizi yıldırmasın neden, ilkin hiç sevmedim, kullanmayı reddettim, sonra alıştım bari arada bunu kullanayım azaltırım dedim öyle yapınca tercih hep sigara oluyor, amaç sigarayı bırakmaksa, kuru kuru dişinizi sıkacağınıza çok canınız çektiğinde nikotin krizini bununla aşmak olmalı, idare ettirecek sizi. Ben 3 gündür hiç sigara içmedim, canım istedi ama bununla idare ettim, bi süre sonra bunu kabulleniyorsunuz.Açık ortamlarda millet tuhaf tuhaf yada alaycı alaycı bakmasa daha kolay olurdu ama o bakışlar yok mu sinir bozucu.Deneyin, eşimin deyimiyle sık dişini, bitir işini.