Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece uyuya kalmam kaç puan ?15 günde bir buraya uğrar olmuşum.
Sanırım daha sık ziyaret etmem lazım bu konumu zira yeni karar aldım.
SİGARAYI AZALTIYORUM.
Bırakmak değil de neden azaltmak için uğraşıyorum izah edeyim:
''Bu konu hakkında çok yazılar okudum bırakanları, azaltanlar, şak diye içmeyi kesip kurtulanlar, medical veya bitkisel ilaç desteği alanlar çok çok çok insan varmış ne yazık ki.. Her birinin hikayesi ve bünyesi farklı olduğu için hikayelerindeki süreç ve sonuç farklı olmuş. Bırakmak tabi ki en iyisi lakin gözümü korkutmadan bu yola adım atmam gerektiğini düşündüğüm için azaltmayı tercih ettim. 10 yıllık aktif kullanıcı olduğum ve zaman zaman günlük 1 paketi bulduğu için tüketimim bunun üzerinden bir hesaplama oyunu gibi şimdilik ilerleyeceğim.''
Günlük olarak buraya notlar alacağım.
Uyku düzenim pekala yerinde şu anda.
Spora devam lakin hocadan bağımsız çalışmaya başlayacağım. Programımı kendim oluşturup sadece hareket için destek isteyeceğim eksilerini artılarını söyler zaten kendim için istediğim programda.
Bu ara çok yağlı ve karbonhidrat ağırlıklı beslendim bunun için beslenme listesi hazırlayacağım.
Su ile aram iyi fakat yine de dikkat etmem lazım 1,75 litre olmalı bazen 1,40 seviyesinde kalıyor.
Kitap okumayı unuttum desem yeridir 1 sayfa bile okusam yazmaya çalışacağım buraya.(Hatta şuan mesaimde başlayayım.)
Şimdi çalışmaya devam edeyim gece dönüp bugün yaptıklarımın adetlerini ve yarın yapacaklarımı yazarım.