Elektromanyetik Radyasyon Dalgalarının Embriyoya Olumsuz Etkileri

ben selçuk aslanı biliyorum gitmiştim ona birkaç sefer dediğim gibi onlar gebelik takibine yönelik doktorlar.

kayboldun gittin kızım, nerelere gittin, tabi 15 tatil tadını çıkar, üstünede bi bebiş yaparsan fıstık gibi olur.

Bizde çalışmalar devam ediyor hala, ovulasyon testine göre gidiyoz, geç yumurtladım geçen aya göre hayırlısı olsun bakalım.

Başlığın anlamına uygun olsun, bende kaktüsümü koydum masama. su vermemek lazımmış, bende arada veriyordum. bakıyorum artık, bi menekşem, bide kaktüsüm oldu.

ben selçuk aslanı biliyorum gitmiştim ona birkaç sefer dediğim gibi onlar gebelik takibine yönelik doktorlar.

jinekolog oldukları için bilirler cnm hem başkentte gittigimizde muayene eden dr.lar kadın dogumcu deillermi* ben pek anlamam.

hanımlar bende kablosuz modem kullanıyorum ve hamileyim icim hic rahat değil.. acaba bende mi o korseden alsam? ama cok pahalılar yaaa((

Son düzenleme:

Geldim sonunda :) Valla güzel gezdim, dinlendim. İyi geldi tatil. Bu arada bende birtakım değişiklikler mevcut. Şöyle ki, hamilelik belirtileri vardı birkaç gündüdr. Adetime 4 gün var. Dün, hafif pembe lekelenmeler oldu. Şu anda da sürüyor. Kanama gibi değil de akıntının pembe gelmesi gibi. Hesapladım, yerleşme kanaması civarına tekabül ediyor bugünler. Ama dün görünce pembe akıntıyı, adete de var ya daha, eyvah dedim. Yine başlıyoruz. Sonra araştırınca gördüm. Biraz rahatladım ama bu 4 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Zaten teşhisi konmamış gebeliklerin % 60'ı adetle beraber son bulurmuş. O yüzden heveslenmiyorum hiç. Kısmet artık. Çok şey öğrenmek de iyi değil yani :) Haberlerini bekliyorum senin de.

Ben de kaktüsüme baka baka çalışıyorum içim rahatlıyor :)

hanımlar bende kablosuz modem kullanıyorum ve hamileyim icim hic rahat değil.. acaba bende mi o korseden alsam? ama cok pahalılar yaaa((

Canım benim içim rahat etsin diye aldım korse. Zararı yok bana. İçim de çok rahat. %99 engelliyormuş zararlı ışınları. 80 TL. civarına var. Biraz pahalı ama napalım işte elimizden geleni yapalım diye... Bir arkadaşım da benden sonra düşük yaptı, bankacı o da. Sürekli pc başında. İyice korktum ben de.

İnşallah canım. İlk ay dinlen güzelce. İçin de rahat etsin. Yahu deneme süreci de ayrı bir heyecan :)

Hadi bakalım rastgeleeee :)) Pembe akıntım var şimdi de, dün akşam çok üzüldüm regl oldum diye. Daha da 5 gün vardı. Bugün akıntı devam ama pembelikler azaldı. Yerleşme kanaması mı acaba diyorum ama çok da düşünmemeye çalışıyorum. Offff gel 16 şubat geeeel
En iyisini diyorsun aslında, hesap yapmamak konusunda. Ben paranoyak oldum. Dün adetten önce gelen pembe akıntıyı görünce "eyvah, düşük mü acaba " dedim, eşim kızdı, "bebek yerleşmeden nereye düşecek "diye :) Ne bileyim çok kuruntuluyum bu aralar. Belki de regl olucam, az az geliyor. Bilmiyorum artık. Kısmeeeeet :)

senem senin yumurtlama günün 5 iydi adet gününe daha olması gerekmiyormu kendimden tahmin ediyorumda oyüzden dedim cnm.normalde adet olman gereken gün kaçı cnm

vallaha bu ay nufus patlaması olabilir ama ben bu ay acele etmeyecem test yapmakta adetimin geçmesini bekleyecem.

Son düzenleme:

canım benimyaaa ya bu eşler neden odun eşimdün preseed sipariş verelim dedi bende dur bakalım dedim belkide vermeden hamile kalırım dedim.belkide b u ay hamileyimdir dedim agzıma tıkadı lafı
yine başladık en başa döndük hamileyim hamileyim demeye başladın dedi bende belki dedim cnm kesin deil daha dedim

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnyazın cok güzeldi canım...bende alabilirmiyimm..

Tatlım bu yerleşme kanaması adetten birkaç gün önce oluyormuş. Tam zamanıydı yani. Ama benim durumumda değişiklik oldu. Yerleşme kanamasından bir gün sonra adet oldum. Doktorum bebeğin tutunamadığını söyledi ama zaten teşhisi konmamış gebeliklerin %60'ı gidermiş. Düşük değilmiş bu falan filan. Üzülmedim desem yalan

canım sen adetmi oldun yani çok üzüldüm yaa bende şuan hiç bir belirti yok.ama kürtajdan sonra geç adet olma olabiliyormuş bende beklemedeyim işte ama hiç ümitli deilim sakınmıyorum yani her işimi yapıyorum.

Oldum canım ya. Dediğim gibi doktor yumurta döllenmiş ama yerleşmeden gitmiş, çok sık olur bu, dinleme kendini öyle her ay dedi. Tatlım sen yine de dikkat et kendine. Kürtajdan sonra 34. gün adet olmuştum ben. Ama hamilelik de olabilir. Tedbiri elden bırakma sen.

canım ewet tamamen psikolojik takıldıgımız ay olmuyor.benim yarın 30. günüm.bakalım.hiç bir adet belitiside hamilellik belirtiside yok.yumurtanın döllendigini nasıl anladı dr.

Kısmet canım, biraz rahat bırak kendini bi kaç ay, hepimiz için zor ama bende rahat bırakmaya çalışıyom bakalım. demek se regli oldun, yeni ay yeni tur diyelim. bakalım ben bu ay kardeşim gelmişti, çok bi çalışma olmadı ama yinede kısmet. Bu gün okullar açıldı hayırlı işler sana.
hepimiz aynıyız, eşlerimizede eziyet ediyoz aslında, burada okudukça demekki herkes benim gibi diyorum.
allahım hayırlar versin.

Kızlar hepinizin mevlit kandilini ve sevgileler gününüzü kutluyorum. Allah hepimizin ağzının tadını bozmasın.
hayırlı bebekler, aile ve iş huzuru versin.

amin cnm insaallah.seninde herkesinde mübarek olsun

canım ewet tamamen psikolojik takıldıgımız ay olmuyor.benim yarın 30. günüm.bakalım.hiç bir adet belitiside hamilellik belirtiside yok.yumurtanın döllendigini nasıl anladı dr.

Tatlım doktor benim anlattığım belirtilerden anladı. Kahverengi ve pembe lekelenmenin zamanını söyleyince yerleşme kanaması gibi dedi. Sonraki gün de adet olduğumu anlattım. Ordan anladı. Artık kendimi dinlemekten vazgeçtim. Her ay için hamile kalma ihtimali %25 diyorlar ya, işte bu tür durumlar sebebiyle şans o kadar düşükmüş. Yoksa yumurtanın çatlaması ve döllenmedi işin en kolay kısmıymış. Yani hamilelik belirtileri yaşadığımızda bile o hamileliğin devam etme şansı %100 değilmiş.

Bakalım artık canım. Dün hem ağladım, hem dua ettim. Ben dershanede öğretmenim, biz iş başını cumartesi yaptık bile Ama güzel tarafı, alıştım çabucak :)

Hepimiz için hayırlısı olsun bu ay. Bu topikten çıkacak ilk hamilelik haberinin bebişine Senem Teyze'sinden şans hediyesi var :) Belki duyar da gelir

cnm insaallah bundan sonraki aylarda olacak insaallah.

cnm gecmiş olsun
bu ay da değilmiş demekki kısmetin yaa bii dıor insan takmıcam gebelikle ilgili hiç bişey okumucam hesap kıtap yapmıcam ..bii gun gelsin aaa ben regl olcktım kaç gun gecmiş ya dıelim yokk anasını satiim 2 gun kafandan atsan 3,gun yine takılıyosun bu mevzulara ..ben de bu ay ne zmn yumurtalrım bilmiyorum 2-3 deneme oldu sıkıldım artık sırf bu iş için ilişkiye girmekten ztn aramızda pek parlak değil mutsuz bir ciftin cocukları olmayı da hak etmiyor o yuzden cocuk sevdasından vazgectim canımın istediğinde beraber olup gününe denk geldi gelmedi hesap etmek istemiyorumm...kurtajdan sonra darlandım iiice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…