- Konu Sahibi Okaliptusxy
-
ohh ohh ne guzel heyecanlı gunlerin yaklasıyor ya pır pır edio için :) bende bii şişmiştim 2 ay regl de olmayınce galiba yoksa bişey yemem70 kıloya cıktım ben ya bacaklarımda zayıf kaldıramıyo bedenimi ...bii hamile kaliim dogriiim ...eşime dıorum bak gore sen beni o zmn emzirmek ztn kaç kalori yakıyomus :))
Ben de 52-53 kiloydum, 58 oldum. Boyum da 168 cm. Ama beni hep zayıf bilenler "oh oh maşallah" diyorlar, sinir oluyorum hafiften :) Ama evet emzirmek çok kalori harcatıyor. Tabi annelerin teyzelerin süt yapsın diye bol bol getirdiği tatlılardan yememek kaydıyla :) Ben mutluyken aklıma yemek gelmez. Üzüntünün de etkisi oldu kilo almamda. Belki seneye bu zamanlar kiloları nasıl vereceğimizi konuşuruz
Aynen ya. Pazarlık yapıyorum ben de kendimce, bi bebeğim olsun, diğeri için ısrar etmeyeceğim. Olursa sevinirim ama olmazsa da napalım derim. Sadece istediğimde korumayı bırakırım, yumurtlama falan hesaplamam. Sadece bir tane, sağlıklı bebek. Hayatımın anlamı eşimle ikimizin bebeği. Kendi doğrularımı aşılamadan, kendi doğrularını bulmasına rehberlik ederek büyüteceğim, her adımını büyük bir mucizeye bakar gibi seyredeceğim, arkasını döndüğünde gülümseyip cesaretlendireceğim, önüne bakarken de kendi kararlarına teslim edeceğim bir bebek.
aayy herkes nadasa mı çekildiinerede herkesss hadi geri sayım başladdııı yumurtlama günlerrii bitiiyorrrr güzel haberler getirin bana
günaydın kızlar yaaa sizi özledim çokta merak ediyorum sizii hadii gelin artık
selam canım, herkes çalışmada sanırım, senem ne yaptı acaba, benim kardeşim geldi, çalışmalar biraz aksadı, ovulasyona göre yumurtlama olmadı daha, bu ay sanırım geç yumurtlayacağım, adet tarihim daha gerilere gidecek. Sen naptın, regli oldun mu? neler yapıyorsun canım.
yok canım daha tahminim 14 şubata geliyor işteee ya ogünde adet olunmazki
du bakalım belli olmaz, zaten bu regliler olur olmaz zamanlarda geliyor. Sen bu ay korundun mu, normal bebek çalışmanızı yaptınız mı canım.
ya tam bebek için ilişki yaptık denemez.yatmadım ama denedik sayılırhemen kaltım ama kısmet bu işler. ama bu ay olmassa önümüzdeki ay tam hız devam
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.hiç kimseler yok yine ben demir baş oldum :d
arencim ben üniversala cazip kocabaglıya gittim ama deiştirecem önümüzdeki ay tahlil sonuçlarımla metroya gitmeyi düşünüyorum.sen ne durumdasın aren nasılsın.
metroda kim var ki canım. oradaki doktorlar genelde gebelik takibi yapan doktorlar. yani tedaviye yönelik değil. bende bir testlerimi falan yenileyim diyorum. bir başkente gideceğim orada herşeyi yaptırabiliyorsun o nedenle rahat oluyor.
Selaaaaammm :)) Kızlar özledim sizi yahuBende çalışmalar bitti, yatıştayım :) Akıntım anormal derecede arttı. Göğüsler şişti. Belirtiler bu kadar. İzmir'den naklen yayına devam edicem :)) Sizde durumlar nasıl?
Selaaaaammm :)) Kızlar özledim sizi yahuBende çalışmalar bitti, yatıştayım :) Akıntım anormal derecede arttı. Göğüsler şişti. Belirtiler bu kadar. İzmir'den naklen yayına devam edicem :)) Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?