• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektromanyetik Radyasyon Dalgalarının Embriyoya Olumsuz Etkileri

Ya ben de merak ettim çok. Diğer topikte de yazmamış bişey. Umarım mutluluğun sessizliğidir bu, uğurumuz olsun bi tane di mi :66:

Zerdaaaaal! Kuşum merak ettik topikçek seni. İyiye yoruyoruz bu sessizliğini. Sen yine kimselere deme bişey de bizi de merakta bırakma çok olur muuuu ;)

günaydın kızlar işlerden yoğundum gelmedim bi türlü. Dün elime bardağı testi aldım wc ye gittim, daha 1 test bile yapamadan kırmızıları gördüm. Akşamdan beride sökülmedim daha azcık azcık geliyor, soğan kürü mü yapsam. sökülseydi cuma horman testi yaptıracaktım, şimdi adetin üçüncü günü hafta sonuna gelebilir. ne kassığım ağrıyor ne bi yerim sessiz sedasız geldi. üzgünüm kızlar, benimde umutlar diğer aya kaldı. eğer bu ay olsaydı tam kurban öncesi bu sene kızımı kaybetmiştim, tam kurban öncesi doğum olacaktı. Kısmet değilmiş. bekleyelim bakalım.

günaydın kızlar işlerden yoğundum gelmedim bi türlü. Dün elime bardağı testi aldım wc ye gittim, daha 1 test bile yapamadan kırmızıları gördüm. Akşamdan beride sökülmedim daha azcık azcık geliyor, soğan kürü mü yapsam. sökülseydi cuma horman testi yaptıracaktım, şimdi adetin üçüncü günü hafta sonuna gelebilir. ne kassığım ağrıyor ne bi yerim sessiz sedasız geldi. üzgünüm kızlar, benimde umutlar diğer aya kaldı. eğer bu ay olsaydı tam kurban öncesi bu sene kızımı kaybetmiştim, tam kurban öncesi doğum olacaktı. Kısmet değilmiş. bekleyelim bakalım.

Ya aynı benim de öyle olmuştu bu ay. Ağrı sızı pek olmadan geldi. Olsun, canımız sağ olsun. Allah'tan bekleme süresi sadece 1 ay :) Herşey biter, umut bitmez ;)

Ya aynı benim de öyle olmuştu bu ay. Ağrı sızı pek olmadan geldi. Olsun, canımız sağ olsun. Allah'tan bekleme süresi sadece 1 ay :) Herşey biter, umut bitmez ;)

Aslında 2 aydır düşünüyorum ovulasyonlarıda yakaladım, ilk hamileliğimde ovulasyon kullandığım ay tutmuştu, şimdi 2 aydır deniyoz olmadı kısmet, zaten dua ediyorum allaha sağlıklı sıhatli olacaksa olsun yavruşum diye. Yinede şanslı görüyom kendimi, bekleme sürecim çok olmadı ilk regliden sonra başladık. doktorum öyle söylemişti. hiç bir problemin yok dedi, bakalım bide hormon testi yaptırayım sonuç ne olacak.

canım az geliyorsa halen hamile olablirsin bu şekilde hamile kalan çok söktürücü felan alma bekle bakalım.

merhaba kızlar, hep aklıda olan bi konuyu açmışsınız. benimde 23 haftalık gebeliğim omiriliğinde kist olması nedeniyle sonlandırıldı. hamile oldugumu öğrenmediğim ay araba bakıyorsum, uzanıp karnımın üstünde laptop saatlerce arastırdım günlerce...sonra hmile oldugumu öğrendim, bebek eşyalarına filan baktımmmm baktımm baktımmm sonuç mu, bebek hasta oldu işte...5 hafta sonlanma gercekleşeli, birdaha hamile kalırsam, laptopu elime almıycam, tek bildiğim o!

merhaba kızlar, hep aklıda olan bi konuyu açmışsınız. benimde 23 haftalık gebeliğim omiriliğinde kist olması nedeniyle sonlandırıldı. hamile oldugumu öğrenmediğim ay araba bakıyorsum, uzanıp karnımın üstünde laptop saatlerce arastırdım günlerce...sonra hmile oldugumu öğrendim, bebek eşyalarına filan baktımmmm baktımm baktımmm sonuç mu, bebek hasta oldu işte...5 hafta sonlanma gercekleşeli, birdaha hamile kalırsam, laptopu elime almıycam, tek bildiğim o!
Canım çok geçmiş olsun her şeyden önce. Sadece lap topu kucağına almamak da yetmiyor, artık 3g ve kablosuz iletişim her yerde malesef. Bu sebeple son yıllarda düşüklerin daha çok arttığını düşünüyorum ben. Ben de korse falan aldım bunun için ama bilemiyorum ne derece korur. Artık elimizden geleni yapalım da en azından bizden kaynaklanmadığını bilirsek içimiz daha rahat olur diye düşünüyorum.

kızlarr merhabalar
ben dayanamayıp kan testi yaptım ama cıkan snnuc 2,3 :(
ben ocakta kurtaj olmustum en son 2 subatt ta kanamamoldu ve 8 subatta bittii regl tarihlerim karıstı braz ama 16 subat ve 20 subat denemeleim olmustu 25 subatta kan testi yaptım sizce bu sonuca gore yapılacak bir yorum var mı :(

kızlarr merhabalar
ben dayanamayıp kan testi yaptım ama cıkan snnuc 2,3 :(
ben ocakta kurtaj olmustum en son 2 subatt ta kanamamoldu ve 8 subatta bittii regl tarihlerim karıstı braz ama 16 subat ve 20 subat denemeleim olmustu 25 subatta kan testi yaptım sizce bu sonuca gore yapılacak bir yorum var mı :(

Canım, 0-5 arası normal kabul ediyorlar ama belli de olmaz tabi. Sen en iyisi iki gün sonra bir daha test yaptır, bak bakalım. 16 şubatta döllenme olduysa yerleşmiştir, hcg artmaya başlamış olabilir ama 20 şubatta yumurta döllense bile daha çıkmaz testte. Yerleştikten sonra hcg salgılanır diye biliyorum. Dediğim gibi sen en iyisi bugünlerde bir daha yaptır test.

merhaba kızlar reglimi oldum, şu günlerde bitmek üzere, iyicenede söküldü, adetin 2.günüde doktora gittim tüm tahlillerimi yaptırdım, herşey normal, bakalım bundan sonra süreci bekliyeceğiz. ne kadar sürede hamile kalırsam. sizlerde durum nasıl.

kuzey biraz daha bekle canım, varsa illaki çıkar. biraz bekleyelim.

bebeğim_01 sonradan bi söküldü sorma, sen naptın.

melike_melil gemiş olsun canım. olacağı vamış oluyor. Biz kucağımıza loptop almadık yine kaybettik. Sakın kendini suçlama.

senem sen nasılsın canım, yumurtlama dönemin bittimi.

Son düzenleme:
Yok Tatlım daha bitmedi. Dün ovülasyon testi yaptım, tam çıkmadı çizgi. Bugün belirgin olur herhalde. Bu ay erken yumurtluyorum hatta, daha önce 20. gün yumurtlamıştım. Düzenim değişti valla. Senin için de sevindim, sorun olmadığına yani. Adet olabildiğimize de şükretmemiz lazım, neler var.

gunaydın kızlar
valla gittim sabah hastaneye verdim gun içinde netten sonucu görebileecemm yazarım size burdan..ya 16 sında da hissettim akıntıyı agrıyı yumurtladım ama işte sonuca ulaşamadıysa yapacak bişey yok acaba mı dıo insan işte değer 2,3 de olsa bişeyler var gibii gelyr amann sıkıldım vallaa..aglak oldum surekli ..gecen hafta abimin karısı 3.ye hamile kalmış yalandan sevindim valla durust olmak gerekirse ve kazara kaldı yanii uff bastırıyorum duygularımı yapma iyi kalpli ol dıe ama kotu kalpli bi kadın oldum :27::37:

Yok Tatlım daha bitmedi. Dün ovülasyon testi yaptım, tam çıkmadı çizgi. Bugün belirgin olur herhalde. Bu ay erken yumurtluyorum hatta, daha önce 20. gün yumurtlamıştım. Düzenim değişti valla. Senin için de sevindim, sorun olmadığına yani. Adet olabildiğimize de şükretmemiz lazım, neler var.
Çift çizgiyi görsen bile canım çalışmaya devam et, 2 güne bir. ben salı günü gördüm çift çizgiyi çarşamba çalışma oldu, ama ben 34.günde adet oluşumu bakarsam, 14 gün geriye geldiğimde cuma günü çatlamışım. yani salı nerde cuma nerde, cuma günüde akşamda doğru olmuşsa, bu durumda kaçırdık.o günede sanırım canlı sperm kalmadı. Gerçi allah nasip etse olurduda, kısmet değilmiş. Çift çizgiyi görsen bile 2 güne bir çalışmayı bırakma. Eskiden köylerde her daim kadınlar hamile kalmaya hazırmış, bizde kaçırmayalım diye, ovulasyon yapıyoz ama ne ara kaçıyor anlamıyorum. Kısmet artık.
gunaydın kızlar
valla gittim sabah hastaneye verdim gun içinde netten sonucu görebileecemm yazarım size burdan..ya 16 sında da hissettim akıntıyı agrıyı yumurtladım ama işte sonuca ulaşamadıysa yapacak bişey yok acaba mı dıo insan işte değer 2,3 de olsa bişeyler var gibii gelyr amann sıkıldım vallaa..aglak oldum surekli ..gecen hafta abimin karısı 3.ye hamile kalmış yalandan sevindim valla durust olmak gerekirse ve kazara kaldı yanii uff bastırıyorum duygularımı yapma iyi kalpli ol dıe ama kotu kalpli bi kadın oldum :27::37:
Sonunda olacamız bu, başkalarının uşaklarına sevinemeyen kötü kalpli kadınlar,:37::37: aynı şekilde abimin eşi korunurken hamile kaldı, üstüne bi de hamileyim diye dünya kadar ağladı, şimdide dünya tatlısı kızı var, iyiki doğurmuşum diyor. herkes benim sıramı aldı. bana ne zaman sıra gelecek, yengeler, eltiler hepsi üstüme doğurdu valla, bende bekliyom gel teskere gel.

Üzülme canım ya. Benim de geçen ay tüm belirtiler vardı ama erken adet oldum, gitti. Belik ben de test yapsaydım çıkardı. En iyisi adet gecikmeden test falan yaptırmamak. Bütün süreçleri bilmemize gerek yok ki. Kafayı yiycez bu gidişle yahu.

Üzülme canım ya. Benim de geçen ay tüm belirtiler vardı ama erken adet oldum, gitti. Belik ben de test yapsaydım çıkardı. En iyisi adet gecikmeden test falan yaptırmamak. Bütün süreçleri bilmemize gerek yok ki. Kafayı yiycez bu gidişle yahu.

valla billa yaa o kadar buyuttuk ki belki de normal yaşadıklarımız sorun varmıs gibi psikolojisine girdik ya ben kurtaj sonrası uzuntumu hemen hamile kalma umuduyla bastırdım galiba simdide olmayınca hepten cokuyorum..hemen regl olsam dıe dusunuyorum simdide tortulu beyaz akıntım var 1 haftadır bıraz ondanda etkilendim acaba mı dıe!!!! ee artık bu saatten sonra yumurtlama da değildir bu herhalde kasık agrısı olsa üşütme dicem dengemiz şaştı ocaktan bu yana:59:

merhaba kızlar reglimi oldum, şu günlerde bitmek üzere, iyicenede söküldü, adetin 2.günüde doktora gittim tüm tahlillerimi yaptırdım, herşey normal, bakalım bundan sonra süreci bekliyeceğiz. ne kadar sürede hamile kalırsam. sizlerde durum nasıl.

kuzey biraz daha bekle canım, varsa illaki çıkar. biraz bekleyelim.

bebeğim_01 sonradan bi söküldü sorma, sen naptın.

melike_melil gemiş olsun canım. olacağı vamış oluyor. Biz kucağımıza loptop almadık yine kaybettik. Sakın kendini suçlama.

senem sen nasılsın canım, yumurtlama dönemin bittimi.

canımyaa inan üzüldüm demekki hayırlısı buymuş.kızlar dr. gittim bende kan pıhtılaşması çıktı bebegimi ondan kaybetmişim :( birde toxoslazma çıktı onun için ilaç kullanıyorum :( siz neler yapıyorsunuz

canımyaa inan üzüldüm demekki hayırlısı buymuş.kızlar dr. gittim bende kan pıhtılaşması çıktı bebegimi ondan kaybetmişim :( birde toxoslazma çıktı onun için ilaç kullanıyorum :( siz neler yapıyorsunuz
Bende geçen hafta cuma yaptırdım testlerimi toxsoplazma ve kan pıhtılaşması normal çıktı benim, benim bebeğimin genetik araştırmalarıda yapıldı hiçbişey çıkmadı. nedeni bilinmiyor. canım sen çiğ ete falan fazla dokunma, et ürünlerini mutlaka pişirerek ye, bide kedinin olduğu yerlerden uzak dur.
1,15 e düşümüş maşalllh haberiniz olsun dıe yazıım dedimm :59:
hayırlısı olsun canım.

Back