- Konu Sahibi Okaliptusxy
-
selam ben geldim.. :))
bende düşük yapmadan önce röflem gelmişti ama yaptırmamıstım...düşükten sonra moral olsun dıe yaptırdımm ...senemgy sende iyi yapmıssın aslında aksilikler yaşamasaydım ...hamileliğim devam ederken yaptırmayı bile dusunuyordum cunku diplere degmiyor ..ama psikolijik olark bişeylerde aksi gidince her hurafe ye inanır oluyrz..ama simdi hazırlıgımızı yaptık
kızlar kan verdim geldim.kromozom analizide yapılacakmış ona gün attılar nisan sonu mayıs başı dediler kan tahlilinin sonucunu bu ayın 28 inde alacam insaallah bir sorun yoktur.adet oluncada rahim filmi çekilecek yarabbim tersliklerle karşılaştırmasın insaallah
kızlar kan verdim geldim.kromozom analizide yapılacakmış ona gün attılar nisan sonu mayıs başı dediler kan tahlilinin sonucunu bu ayın 28 inde alacam insaallah bir sorun yoktur.adet oluncada rahim filmi çekilecek yarabbim tersliklerle karşılaştırmasın insaallah
HOŞGELDİİİİNNNN
İyi etmişsin canım. Bana doktorum istediğim zaman boyatabileceğimi, hçbir zararının olmadığını söylemişti. Ben yine de tedbirli davrandım ama. Şimdi hamilelik durumu olursa yine bildiğim gibi yaparım. En az 3 ay yaptırmam ama sonra diplere gemeyecek şekilde röfle olabilir dediğin gibi. Olmayabilir de... Ne kadar korktuğuma bağlı :))
canım ben dr.uma söyledim araştırılmasını istiyorum dedim içim rahatlasın.dr.da tamam ozaman dedi bir kagıda bişeyler yazdı bunu balcalıya götür orda bütün tetkiklerini yaparlar dedi.ama ilk düşügün oldugunu söyleme 2.de dedi bende garanti olsun dedim 3. dedim canım bence dr.a hiiç gerek yok adet görürsen eger sen hangi şehirdesin ordaki üniversete hastanesine gitdeki ben düşüklerimin araştırılması için geldim decanım hiç bişey demeden testleri yazıyorlar ve onaylanıyor ozaman başlıyorsun eger kafanın rahat etmesini istiyorsan git üniversteye.geçmiş olsun bu arada.merhaba bende 3 ocakta düşük yaptım ve adetim daha gelmedi bende test yaptırmayı çok istemiştim ama 2 ve 3 düşükten sonra yapılıo dedi dr sizin kaç düşük oldu nasıl test yaptırdınız inş hepsinin sonucu yüzünü güldürür
aynen su anda boyle olabulurde olmayabulurde :) senin zmn simdi beklenmeyen regl gunun ..benim daha cook var seninkini bekleyerek heyecanlanalım :)
canım ben dr.uma söyledim araştırılmasını istiyorum dedim içim rahatlasın.dr.da tamam ozaman dedi bir kagıda bişeyler yazdı bunu balcalıya götür orda bütün tetkiklerini yaparlar dedi.ama ilk düşügün oldugunu söyleme 2.de dedi bende garanti olsun dedim 3. dedim canım bence dr.a hiiç gerek yok adet görürsen eger sen hangi şehirdesin ordaki üniversete hastanesine gitdeki ben düşüklerimin araştırılması için geldim decanım hiç bişey demeden testleri yazıyorlar ve onaylanıyor ozaman başlıyorsun eger kafanın rahat etmesini istiyorsan git üniversteye.geçmiş olsun bu arada.
hadi insaallah burda parti verelim
moralim iyi canım, bu sıralar yumurtalama günlerine girecem, geçen ay her gün üst üste çalışmıştık, bu ay 1 gün arayla çalışacağım. cuma günüde ovulasyon testimi yapacam. muhtemelen pazar günü ovulasyon günüm olacak, geçen aya göre, 16. günüm. hem evdeyizde, iyi denk geldi. hayırlısı artık. Allahım nasip eder inşallah. 12 kasımda kaybettim bebeğimi, benden sonra kaybeden birçok kişi hamile, darısı başıma.Çok sağol canım. Moral olsun diye süsleneyim dedim azcıkSende durumlar nedir? Keyfin yerinde inşallah?
bebeğimizi kaybedince, ondan mı bundan mı, herşeyden etkilenir olduk, dediğin gibi benim arkadaş kaç kere saçlarını boyattı hiçbişey olmadı sağlıklı sıhatli bebeği var. bende deterjan kokusu dahi almazdım bebişime zararı olmasın diye, o kadar sakındımki, yinede kaybettim. Yine hamile kalsam sanırım yine sakın elime değil.selam ben geldim.. :))
bende düşük yapmadan önce röflem gelmişti ama yaptırmamıstım...düşükten sonra moral olsun dıe yaptırdımm ...senemgy sende iyi yapmıssın aslında aksilikler yaşamasaydım ...hamileliğim devam ederken yaptırmayı bile dusunuyordum cunku diplere degmiyor ..ama psikolijik olark bişeylerde aksi gidince her hurafe ye inanır oluyrz..ama simdi hazırlıgımızı yaptık
bana özelde yapıldı kromozam analizi, hiçbişey çıkmadı. yani görünürde hiçbişeyim yok, sebeb allahtan.kızlar kan verdim geldim.kromozom analizide yapılacakmış ona gün attılar nisan sonu mayıs başı dediler kan tahlilinin sonucunu bu ayın 28 inde alacam insaallah bir sorun yoktur.adet oluncada rahim filmi çekilecek yarabbim tersliklerle karşılaştırmasın insaallah
merhaba bende 3 ocakta düşük yaptım ve adetim daha gelmedi bende test yaptırmayı çok istemiştim ama 2 ve 3 düşükten sonra yapılıo dedi dr sizin kaç düşük oldu nasıl test yaptırdınız inş hepsinin sonucu yüzünü güldürür
moralim iyi canım, bu sıralar yumurtalama günlerine girecem, geçen ay her gün üst üste çalışmıştık, bu ay 1 gün arayla çalışacağım. cuma günüde ovulasyon testimi yapacam. muhtemelen pazar günü ovulasyon günüm olacak, geçen aya göre, 16. günüm. hem evdeyizde, iyi denk geldi. hayırlısı artık. Allahım nasip eder inşallah. 12 kasımda kaybettim bebeğimi, benden sonra kaybeden birçok kişi hamile, darısı başıma.
bebeğimizi kaybedince, ondan mı bundan mı, herşeyden etkilenir olduk, dediğin gibi benim arkadaş kaç kere saçlarını boyattı hiçbişey olmadı sağlıklı sıhatli bebeği var. bende deterjan kokusu dahi almazdım bebişime zararı olmasın diye, o kadar sakındımki, yinede kaybettim. Yine hamile kalsam sanırım yine sakın elime değil.
bana özelde yapıldı kromozam analizi, hiçbişey çıkmadı. yani görünürde hiçbişeyim yok, sebeb allahtan.
benim adetim 40 günümde geldi. o acımın arasında dünya kadar testler yapıldı bana ama nasıl yapıldı nasıl oldu hiç hatırlamıyom. Doktora ne varsa araştırın dediğimi biliyorum. çıkarkende 2 bine yakın parasını ödedik çıktık. araştırmalar sonucunda hiçbişeyim olmadığını söylediler. ama benimkide ilkti bebeğim.
ya kızlar ne saçma, 2-3 düşükten sonra araştırılması. 1 tane acıya dayanamıyoz, yani arşatırma yapmak için 3 acımı yaşamak lazım, belkide basit bişey, demekki bunlara kolay geliyor bebek kaybettin demek. allahım bebekletimiz ve canımız sana emanet.
canım yaparlar sen git de ki benim dr.um buraya yönlendirdi 3 düşügüm varde hiç belge felan istemediler benden hiçbişey isteselerdide son kürtajımın belgesini gösterecektim digerleri çok küçüktü kürtaja gerek kalmadan düştü dicektim sende öyle yap canım.beklemek çok saçam için rahat eder en azından.sen adanadamısn?bende mersinlym ama istanbulda yasıyorum...bende hep sunu dusunuyordum 2.3.dusukten sonra arastırma yapıyorlar dıe hastaneye bunu nasıl ispat edecez ki..özelde kurtajımı oldum uni de de arastırma yaptırmak istediiimde ? bii sözüne inanıp yaparlarmıydı özelde sordum ben 1000 tl yi bulur dedi..devlette ilk dusukte yapmıyoruz dedi..ne saçma ya 3-5 kurtajmı olmam mı gerek ..bakınn işte önlemini alalım bii daha tekrarlamasın
evt çok saçma ama bole işte tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum allahım nolur en kısa ve hayırlı zaman da bebeklerimizi kavuştursun bizleri amin...
aynen su anda boyle olabulurde olmayabulurde :) senin ne zmn simdi beklenmeyen regl gunun ..benim daha cook var seninkini bekleyerek heyecanlanalım :)
moralim iyi canım, bu sıralar yumurtalama günlerine girecem, geçen ay her gün üst üste çalışmıştık, bu ay 1 gün arayla çalışacağım. cuma günüde ovulasyon testimi yapacam. muhtemelen pazar günü ovulasyon günüm olacak, geçen aya göre, 16. günüm. hem evdeyizde, iyi denk geldi. hayırlısı artık. Allahım nasip eder inşallah. 12 kasımda kaybettim bebeğimi, benden sonra kaybeden birçok kişi hamile, darısı başıma.
Yaa benim yumurtlama vakası bu 5 gün içinde olacak. Gün aşırı deneme var evde :) Böyle planlı olunca da pek fena oluyo yaAma bu ayın 17'sinde belli olur olup olmadığı en geç. Olursa ovülasyon ve gebelik testlerimi, preseedlerimi miras bırakıcam valla Paket halinde aldım da :)
Hımmmm hafif hafif diyosuuunnninşlhhh kızzın olursa ceyiz yaparsın cok guzel heyecanlar ya bunlar .....ay bende de bii mide bulantısı basdönmesi var ...hanii hafif hafif gelen kanamalar olmasa hamileyim die inanacam
Hımmmm hafif hafif diyosuuunnnBen de geçen ay oldu. Psikolojik miydi bilmiyorum da kanamalar başladığında bile bir süre inanamadım. Sonra bildiğin şakır şakır :) Ama belli mi olur :) Ne de güzel olur :86:
bende korkuyorum aynı acıyı yaşmaktan ama birkaç arkadaşla görüştüm bu konuda, mecbur hamile kalıp göreceğiz ve sonucu bekliyeceğiz. Dilerim allah bir daha yaşatmaz.evt çok saçma ama bole işte tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum allahım nolur en kısa ve hayırlı zaman da bebeklerimizi kavuştursun bizleri amin...
Ben kızımda gün aşırıda tuttu, hergün çalıştıklarım tutmamıştı. gün aşırıda spermler daha çoğalıyor. hergünde daha az tabi, zaten vucütta 72 saate kadar yaşıyormuş. yani 3 günlük bi süremiz var. Ama biz 2 güne bir yapacağımızdan dolayı bu seferde böyle deneyelim. sen hamile kal, malzemelerine mirasçı kolay bulunur canım. inşallah gebeliğinde güzel ilerler.Yaa benim yumurtlama vakası bu 5 gün içinde olacak. Gün aşırı deneme var evde :) Böyle planlı olunca da pek fena oluyo yaAma bu ayın 17'sinde belli olur olup olmadığı en geç. Olursa ovülasyon ve gebelik testlerimi, preseedlerimi miras bırakıcam valla Paket halinde aldım da :)
Sallayalım demi. yumurtlama zamanına kadar güzel geçiyor, vakit akıyor, yumurtlamadan sonra zaman duruyor sanki geçmiyor.İnşallah içine sinecek sonuçlar çıksın Tatlım.
Hadi bakalım güzel haberlerle... Ben de gün aşırı çalışıcam bu sefer. Gerçi hamile kaldığımda iki gün ardarda olmuştu ama... Bakalım artık. Bu ay sallanacak bu topik
evet sanki bu belirtiler olduğunda hamile olduğumuza inanacağız. istiyoruzki adet tarihimiz gelince şöyle bi midemiz bulansın başımız dönsün, halbuki ben kızıma hamile kaldığımda hiç belirti yaşamadım. sadece testte öğrendim. Hayırladığım biraz kassık batmaları ve yorgunluk hissi.inşlhhh kızzın olursa ceyiz yaparsın cok guzel heyecanlar ya bunlar .....ay bende de bii mide bulantısı basdönmesi var ...hanii hafif hafif gelen kanamalar olmasa hamileyim die inanacam
ummadığın taş baş yarar demişler. ne olur ne olmaz tabi.Hımmmm hafif hafif diyosuuunnnBen de geçen ay oldu. Psikolojik miydi bilmiyorum da kanamalar başladığında bile bir süre inanamadım. Sonra bildiğin şakır şakır :) Ama belli mi olur :) Ne de güzel olur :86:
ay yok ya gecen hafta başladı işte kahve kahve ctesi pzar kırmızıya dondu ama şakır şakır bişii yok...valla ne supriz olurdu hani üstüne gorenler oluyor ya
herşeyide biliyoz ya üstüne görme falan, her adet gördüğümüzde acaba hamileyim üstünemi görüyom, hepimizde aynıyız ve aynı şeyleri düşünüyoz. Bu dünyada hep diyorum yine diyecem, üstüne ceket atılınca hamile kalanlardan olmak isterdim, pat diye hamile kalıp ne zaman kaldığını bilmeden, bi sancıylada çat diye doğurmak. Şu angözlerini açmış beklediğim yavrum için böyle bişey mümkün değil. Ama hani birinci bebeğim olacak, ikinciyi düşüneceğiz ya şimdi diyeceksinizki daha birinciyi doğuralım,hayal kuruyom işte, ikinciyi hani istemeyipte yanlışlıkla hamile kalanlar oluyor ya, öyle olmasını istiyorum. Soranlara aaa yanlışlıkla olmuş deyim diye anlatırkende güldüm ya,
hepimize rastgele.
Tüünnnaaayyydınlar efeniiim :) Ahhh ah sıpalar şair etçekler bizi :)tünaydın kızlar ne güzel anlatmışsın be sanemcim insaallah dedigin gibi olur kuzum yaa insaallah rabbim aratmadan kuzularımızı verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?