- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi Okaliptusxy
-
Bakalım etraftaki herkes öyle söylediler, düşükten sonra daha çabuk haimle kalınıyor diyorlar, düşüğün bi ayağı içerde olurmuş, yani onlar öyle söyleyince seviniyorum. Biran önce hamile kalacakmış gibi hissediyorum kendimi.İnşallah canım. Bu kez daha çabuk olur diye umuyorum senin adına. Kafaya takmayayım diyorum ama düşünmeden geçirdiğim bir günüm yok. Öncesinde belki hemen olmaz diyordum, hazırlıklıydım. Ama bir kez tattıktan sonra o mutluluğu, hiç boş kalsın istemiyorum karnım :84:
Bende çok özlüyorum, bebeklerimizi kaybettik artık önemli olan rabbim sağlıklı sıhatli yeniden nasip etmesi.Anne olabilmemiz canım.ewettyaaaaaaaaaaa bebegimin oldugu günlerr çok güzeldi içimde olması çok ayrı güzel eşimin bana gösterdigi özel ilgi çok ayrı çok özlüyorum ogünleriii yaaa hemen gelsin istiyorum .bakalım ikinizden hanginiz güzel haberi önce verecek adet günlerinizde aynıymış.belkide aynı gün ikinizde güzel haberler verirsiniz günlerinizede az kaldı hadi bakalım darısıda abna olsun insaallah
katılıyorum daha çok kıymet bileceğiz, çok seveceğiz onları.Canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir. Valla ben de prenses gibi hissediyordum kendimi :) Hayatım boyunca kiloma dikkat ettim, ilk kez hamileyken sağlıklı olan her şeyi yedim içtim,kalori düşünmeden. Hep hayal kurdum. Olsun. Bak biz hamileliğin bu en güzel günlerini bir daha yaşayacağız belkiDaha çok kıymet bileceğiz. Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberler.
inşallah tatlım, dua etmekten başka çaremiz yok.insaaallah canım bizde güzel haberler verelim sizde insaaallah
i.akşamlar kızlar napıyorsunuz.ben pataloji sonucumu aldım dr. bir sorun yok dedi .siz düşüklerden sonra hiç kan verip tahlil yaptırdınızmı kızlar.dr. normalde ilk düşük normal sayılır test 2. ve 3. düşükten sonra yapılır dedi ama ben ya varsa felan diye ısrar edince ozaman gidin 2. düşük deyin dedi orda bütün tetkikleriniz yapılır dedi .bebekte çok şükür bir anormallik çıkmadı
Bana bi dünya genetik test yapıldı, aminiosentezde yapıldı, hiçbir sorun çıkmadı. Aynen senemin dediği gibi şans ve talihsizlik, normalde olabiliyormuş zaten, 3 kadından birinin başına geliyormuş, allahım tekrarından korusun. Bir daha göstermesin.i.akşamlar kızlar napıyorsunuz.ben pataloji sonucumu aldım dr. bir sorun yok dedi .siz düşüklerden sonra hiç kan verip tahlil yaptırdınızmı kızlar.dr. normalde ilk düşük normal sayılır test 2. ve 3. düşükten sonra yapılır dedi ama ben ya varsa felan diye ısrar edince ozaman gidin 2. düşük deyin dedi orda bütün tetkikleriniz yapılır dedi .bebekte çok şükür bir anormallik çıkmadı
Senin operasyon geçirmemen daha iyi olmuş, kanla gitmiş, rahmin daha çabuk toparlar, o yüzden sen korunmadan tekrar bebek çalışmasına başladın. hepimizin olacak inşallah, allahım kucağımızı boş bırakmasın.Ben kendiliğinden düşük yaptığım için patalojiye gidemedi canım.Hiç görmedim bile düşen parçayı. Tuvalette kanamayla beraber oldu. Toxoplazma, Listeria testleri vedi, temiz çıktı onlar da. Kromozomal bozukluk büyük ihtimalle, o da zaten sadece kötü şans olarak nitelendirilebilir dedi. Bir dahakine olacak diye bişey yok falan dedi işte.
Bana bi dünya genetik test yapıldı, aminiosentezde yapıldı, hiçbir sorun çıkmadı. Aynen senemin dediği gibi şans ve talihsizlik, normalde olabiliyormuş zaten, 3 kadından birinin başına geliyormuş, allahım tekrarından korusun. Bir daha göstermesin.
Senin operasyon geçirmemen daha iyi olmuş, kanla gitmiş, rahmin daha çabuk toparlar, o yüzden sen korunmadan tekrar bebek çalışmasına başladın. hepimizin olacak inşallah, allahım kucağımızı boş bırakmasın.
Amin tatlım amin. Allah'ın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alırız, sonra da büyütürken dertleşiriz :) Sıkıntılar hep aynı. Ulaşamadığın daha değerli olurmuş ya, rüyalarıma giriyor sürekli. Pazarlık yapıyorum geceleri dua ederken : Allah'ım söz bir taneden sonra istemeyeceğim, ısrar etmeyeceğim, kendiliğinden gelirse de başımızın üstüne ama bunu çok istiyorum, sağlığıyla gelsin lütfen bu kez diye
amin canım insaallah bu kez böyle talihsizlikler yaşamayız :)
Senem sen naptın, preesit kullanacaktın geldimi, yumurtalama dönemine daha girmedin dimi, ben bugünlerde bittim gibi, herşeyim normale döndü, bi sıkıntım yok gibi. Haftaya giriyorum bende yumurtlama dönemime, çalışmamı yapar, duamı eder, köşemde beklerim. nasip artık.
Daha gelmedi canım, bekliyorum. Yurtdışından sipariş etmiştim. Yumurtlama da şubatın 1'i ile 6'sı arasında olacak muhtemelen. Dediğin gibi çalışmamızı yapar, duamzıı ederiz.
Ya dün rüyamda bebek verdiler kucağıma, kızın oldu diye, emzirmek istedim, süt çıkmadı önce. Sonra oğlan olduğunu gördüm bebeğin, yanıldılar herhalde dedim. O emerken oluk oluk süt gelmeye başladı göğsümden. Bana gülümsüyordu emerken. Bakışlarıyla güzel sözler söylüyordu, duyuyor musunuz diyordum ben de annemlere. Hayatımın anlamısın sen diyordu. Öyle net ve güzeldi ki, ağladım uyanınca. İnşallah gerçek olur. Çok düşünmekten görüyorum herhalde
Ayyy inşallah Tatlım. Aşırı etkilendim rüyadan. Annem muhteşem yorumunu yaptı : Sana verdikleri bebek kızmış, süt çıkmamış onun için, rızkı yokmuş demek ki bu dünyada. Sonra erkek görmüşsün, onun için süt akmış. Demek ki o yaşayacak diye :) Profesör olmuş benimki bu tarz şeyler okuya okuya :) İnşallah en güzel haberleri veririz birbirimize yakında.ay canımmyaa inan gözlerim dolarak okudumm ya insaallah rüyam gerçek olur.biliyormusun bende buna benzer bir rüya gördüm benimde kucagıma bir bebek verdiler ve kız dediler sonra kundagını açtım ve erkekti o ayda hamile kaldıgımı ögrendim insaallah seninde müjdeli haberini alırız bu ay
Ayyy inşallah Tatlım. Aşırı etkilendim rüyadan. Annem muhteşem yorumunu yaptı : Sana verdikleri bebek kızmış, süt çıkmamış onun için, rızkı yokmuş demek ki bu dünyada. Sonra erkek görmüşsün, onun için süt akmış. Demek ki o yaşayacak diye :) Profesör olmuş benimki bu tarz şeyler okuya okuya :) İnşallah en güzel haberleri veririz birbirimize yakında.
Ayyy inşallah Tatlım. Aşırı etkilendim rüyadan. Annem muhteşem yorumunu yaptı : Sana verdikleri bebek kızmış, süt çıkmamış onun için, rızkı yokmuş demek ki bu dünyada. Sonra erkek görmüşsün, onun için süt akmış. Demek ki o yaşayacak diye :) Profesör olmuş benimki bu tarz şeyler okuya okuya :) İnşallah en güzel haberleri veririz birbirimize yakında.
güzel yormuş gerçektende :) bende hamile kalırsam erkekmi olacak yaniD bende ona yorum bari D
canım benim eşimde erkek istiyor nedir bu erkeklerin erkek takıntısı yaİyiye yoralım, iyi olsun TatlımEşim erkek istiyor zaten. Benim için farketmez, yeter ki cinsiyeti kesin olsun, arada kalmasın
canım benim eşimde erkek istiyor nedir bu erkeklerin erkek takıntısı yarabbim neyi layık görürse o olacak.ayrıca bu profil resminde daha hoşsun sarı yakışmış sana
Sağol Canım. Bi daha belki boyatamam diye röfle yaptırdım :) Kendi saç rengim de çok koyu değil zaten, röfle olunca dipler geldiğinde boya gibi kötü durmuyor. İnşallah bi dahaki boyaya kadar çok beklemek zorunda kalırım :)
Hayırlara çıkar inşallah. Güzel bi rüya, inşallah ikinci bebeğin, tutunup ilerler kucağına alırsın canım.Daha gelmedi canım, bekliyorum. Yurtdışından sipariş etmiştim. Yumurtlama da şubatın 1'i ile 6'sı arasında olacak muhtemelen. Dediğin gibi çalışmamızı yapar, duamzıı ederiz.
Ya dün rüyamda bebek verdiler kucağıma, kızın oldu diye, emzirmek istedim, süt çıkmadı önce. Sonra oğlan olduğunu gördüm bebeğin, yanıldılar herhalde dedim. O emerken oluk oluk süt gelmeye başladı göğsümden. Bana gülümsüyordu emerken. Bakışlarıyla güzel sözler söylüyordu, duyuyor musunuz diyordum ben de annemlere. Hayatımın anlamısın sen diyordu. Öyle net ve güzeldi ki, ağladım uyanınca. İnşallah gerçek olur. Çok düşünmekten görüyorum herhalde
darısı başımıza. sağlıklı sıhatli.ay canımmyaa inan gözlerim dolarak okudumm ya insaallah rüyam gerçek olur.biliyormusun bende buna benzer bir rüya gördüm benimde kucagıma bir bebek verdiler ve kız dediler sonra kundagını açtım ve erkekti o ayda hamile kaldıgımı ögrendim insaallah seninde müjdeli haberini alırız bu ay
anneler güzel yorumlar.Ayyy inşallah Tatlım. Aşırı etkilendim rüyadan. Annem muhteşem yorumunu yaptı : Sana verdikleri bebek kızmış, süt çıkmamış onun için, rızkı yokmuş demek ki bu dünyada. Sonra erkek görmüşsün, onun için süt akmış. Demek ki o yaşayacak diye :) Profesör olmuş benimki bu tarz şeyler okuya okuya :) İnşallah en güzel haberleri veririz birbirimize yakında.
kısmet, yani böyle şartlamayın, ne olursa. ben kızımı kaybettiğim için, sanki kızım olmasını istiyorum gibi ama, neyim olursa olsun. onu çok seveceğim. Yavrum benim. annesi yer onu yer.insaallah canım bende hamile kalırsam erkekmi olacak yaniDD bende ona yorum bari DD
Hayırlara çıkar inşallah. Güzel bi rüya, inşallah ikinci bebeğin, tutunup ilerler kucağına alırsın canım.
senem bencede saçların güzel olmuş tatlım, güle güle kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?