• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürge İçin Yardım

daisyc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
158
Kızlar çeyizime elektrikli süpürge alıcam yakında ama hangi markayı alacağıma ve sulu sistem kullanıp kullanamayacağıma karar veremedim.

Sulu derken halı yıkama falan değil de suya çekenlerden, zor olur mu bilemiyorum.

Kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini rica ediyorum

sulu süpürgeyi tavsiye etmem. tamam belki hijyeniktir falan ama bir o kadar da uğraştırıcı. hele ki çalışan bir bayansanız tam eziyet. çünkü her seferinde o suyu değiştimek zorundasınız. değişmezseniz koku yapıyor. o nedenle tüm bunarı göze alarak iyi düşünün derim. benim süpürgem philips ve çok memnunum. tavsiye ederim

sulu süpürgeyi tavsiye etmem. tamam belki hijyeniktir falan ama bir o kadar da uğraştırıcı. hele ki çalışan bir bayansanız tam eziyet. çünkü her seferinde o suyu değiştimek zorundasınız. değişmezseniz koku yapıyor. o nedenle tüm bunarı göze alarak iyi düşünün derim. benim süpürgem philips ve çok memnunum. tavsiye ederim

Canım ben de sulu uğraştırır diye düşünüyodum da etraftakiler alınınca bi kere alınıyo iyisi olsun falan diye kandırıyolardı beni, sulu iyi diye düşünüyolar sanırsam

Modelini de söyleyebilir misin araştırayım ??

Back