arkadaşlar bayağı araştırdım ama bulamadım.elektrikli manikür setlerinden kullanan var mı?ben mavalanın cuticle remover'ını kullanıyorum ama ben tırnak etlerimin itildikten sonraki görüntüsünden hoşlanmıyorum.manikürlü gibi olsun istiyorum.kullanan varsa etkili mi fikir verirse sevinirim.yada başka tavsiyeniz varsa memnun olurum...
Ben tchibodan almıştım başarısız :) dr scholl u inceleyeyim :)Dr. Scholl seyahat seti aldım, başarılı...
Ben tchibodan almıştım başarısız :) dr scholl u inceleyeyim :)
Sally hansen kütikül yağı kullanıyorum, memnunum aslında ama mavalayı da merak ediyorum.ikisini de deneyen varsa karşılaştırabilir mi acaba?
Rimmel iyi demek,bunu duyduğuma çok sevindim,ucuz bir alternatifim olmuş oldu :) watsons evimin dibinde zaten, mutlaka alır denerim.Seyahat seti başarılı ama 99 kaymelik büyük bir seti var 13 parça olan kıyabilirsen ona bak müthiş bir şey, 5 günde kargo yapılıyor bekleyemem diye ben seyahat boyunu aldım
Sally Hansen bende allerji yaptı mavala yapmadı ikisinin de katikül giderme özelliği hemen hemen aynı.
Birde sana tavsiyem rimmelin katikül gidericisini dene mavala almadan önce, ben başarılı buldum...
Rimmel iyi demek,bunu duyduğuma çok sevindim,ucuz bir alternatifim olmuş oldu :) watsons evimin dibinde zaten, mutlaka alır denerim.
Drscholl için bi düşünüp taşınıp kaşınayım bakalım :)
İnceledim dr scholları, ben de seyahat setini tercih edeceğim, hem pembe rengine vuruldum, hem de 13 tane başlığı kullanacağımı hiç sanmıyorum.hepsiburadada da çok iyi yorumları var :) bu tavsiye harika oldu bebişim
ben almakta geç kaldım sanırım hiç biryerde yok malesefDr. Scholl seyahat seti aldım, başarılı...
Bende arastiriyorum benim tirnak etlerim cok kotu asiri sert bende koparıyorum kaniyor sonrada ..igrenc bir görüntüsü oluyor bende araştırıyorum bakalimben almakta geç kaldım sanırım hiç biryerde yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?