Bayilerde daha uygun oluyor. Bayiden bayiye bile degisiyor fiyat iyi arastirmak lazim. Bi de ben alali 5-6 ay oldu fiyat artmis olabilir dolar yukseldigi icin. Yine de liste fiyatlarini dikkate almayin indirim yapiyolar.Güzel bi konu olmuş. Ancak çay makinesinin fiyatı arçelik in sitesinde 499 tl olarak yer alıyor.
harika bir konu benim gibi çeyiz hazırlığı yapanlar için gerçekten çok önemli, tavsiyelerini merakla bekliyor olacağım özellikle çay makinasına bayıldım canım ya
Rica ederim kızlar. Ben de çok araştırdım çok kararsızlıklar yaşadım sizi anlıyorum. Mesela korkmazın pembe üçlü setini alıcaktım çaycı-tost ve elektrikli cezve. Son anda vazgeçtim rengine değil işlevine bakmak lazım çaycımdan çok memnunum. Hem sabahları çayım hazır hem kahvaltı yaparken kendi kendine demliyo çok kullanışlı ve çayı da çok güzel oluyo. Soracağınız bir şey olursa yardımcı olurumsüper bi konu oldu. Teşekkür ederiz :) Türk kahve makinasını bende çeyizime aldım ve dayanamadım kullanıyorumkesinlikle çok güzel
çok güzel bir konu olmuş teşekkürler canım. kahve, çay makinelerini özellikle çok beğendim. ben de düğüne yakın elektirikli aletlerimi almayı düşünüyorum. gerçekten fikir oldular. ayaklı süpürgenden memnun musun canım? kuzenim arzum'un buna benzeyen bir modelini almış inanılmaz gürültülü. sanki evde sanayi tipi makine çalışıyor gibi. annem fantom kullanıyor, sessiz ve çekiş gücü süper. bu nasıl?
ayrıca çamaşır mak, bulaşık mak ve diğerleriyle ilgili deneyimlerini de merakla bekliyorum
Vallahi bu konuya bayıldım :)) genel olarak çok kullanışlı şeyler almışsın güzel günlerde kullan canım, ben tost makinesini, fritözü ve katı meyve sıkacagını almazdım ama mutfak için mini süpürge şart bencede:) alışkanlıklara bağlı aldıklarımızda değişiyor, paylaşımın için teşekkürederizz
konu sahibi arkadasımız daha detaylı cevaplar ama görmüşken yazayım, 1/2 kısa program demek ve çok onemli bişi bana görede :) alt kısmının plastik olmasıda gerçekten koku yapıyor diyolarcanım eline sağlık valla en faydalı paylaşımlardan birini de sen yaptın bana göre burda çeyizlerini paylaşan arkadaşlar hevesle paylaşıyorlar tabiki ama benim için senin gibi paylaşım ve soru cevap olarak konu açanlar daha mutlu edici, hepsini güzel günlerde kullan inşallah:)
öncelikle beyaz eşya için bulaşık makinasında hiç aklıma gelmeyen iki noktayı sorucam biz hep enerji sınıfına tüketim ltsine ses desibeline iç hacmine bakıyorduk birde üstte sepeti olsun mu yoksa standrt sepeti mi olsun diye bakıyorduk açıkçası senin dediğin alt kısmının plastik olmaması kısmı bana kalsa hiç aklıma gelmezdi bu özellikte fiyat fark ediyordur ama birde çok önemli bir özellik mi acaba bu?birde 1/2 program nasıl oluyor onu anlamadım yani makine boş olsa yıkıyor ama tasarruflu mu yıkıyor öyle bir şey mi?
birde katı meyve sıkacağının fiyatını yazarsan memnun olurum
peki bu kısa program özelliğinin olupolmadığını nerden öğrenebilirim makinaların üstündeki büyük kağıtta bubilgi yazmıyor çünkükonu sahibi arkadasımız daha detaylı cevaplar ama görmüşken yazayım, 1/2 kısa program demek ve çok onemli bişi bana görede :) alt kısmının plastik olmasıda gerçekten koku yapıyor diyolar