Elektrikli Küçük Ev Aletleri Deneyimlerim

kızlar bildiğim kadarıyla 1/2 program tek sepet yıkama özelliği. yani makine tamamen dolu olmasa da tek sepet doluysa onu yıkıyor.

peki bu kısa program özelliğinin olupolmadığını nerden öğrenebilirim makinaların üstündeki büyük kağıtta bubilgi yazmıyor çünkü
canım 1/2 kısa program değil tek sepet programı. Biz 1 günde iki sepeti birden dolduramıyoruz ertesi güne kalınca kokuyo bulaşıklar. O yüzden ben tek sepete dolduruyorum her gün çalıştırıyorum yarım enerji ve su tüketiyo. Ayrıca kısa programı da var makinemin ama bi kere kullandım çok iyi yıkamadı. Tek sepette çok güzel yıkadı.

Ve de alt sepet tellerinin katlanabilir olmasına da dikkat edebilirsin çok işime yarıyo. Benim makinemde üst sepeti aşağı yukarı çıkarabiliyosun bu da güzel bi özellik.

Alt kısmının plastik olmaması evet çok çok önemli. Mutlaka çelik olmalı. Meyve sıkacağının fiyatını bilmiyorum canım eşim arkadaşından almıştı söylemedi fiyatını

Aaaa ben yanlis biliyomusum kisa program degilmiss pardon yanlis bilgilendirmem icin :))))

seninki 3lü mü 2li mi canım?diyelimki altta tabaklar var tek sepet olsun diye sen bardaakları da alta diziyosun demipeki çizilmiyo mu bardaklar ya..aşağı yukarı çıkma özelliği çekmece gibi mi yoksa çıkarmadan direkt olarak aşağı yukarı ayarı var mı öyleyse süper ama çekmece gibi illa çıkarıp alta ya da üste takman gerekiyosa kötüymüş o

2li canım. Hep üstü kullanıyorum ben tek sepette ama alta da bardak koydum daha hiç çizilmedi.

Sepet çıkarmadan aşağı yukarı oynuyo

Tam benlik bir konu eline sağlık diğer çeyiz tecrübelerinide yazarmısın acaba ^^ çeyiz paketleri hangisinden aldın çata bıçak seti falan tencerelerin ne marka mesela başka bir konuda öyle bekliyorum teşekkürler ağız tadıyla kullanın inşallah

beğenmene sevindim. onları yazmaya üşeniyorum schaffer kamyanyasından almıştım evlenmeden 3 yıl önce tüm tabak-çatal kaşık-tencere ve kahvaltı takımlarımı. Henüz bir sorun yaşamadım. nevresimde karaca home favorim 2 tane yatak örtüm var ablalarım hediye aldı. Biri günlük biri gelin yatak örtüsü. 2 tane yetiyor

Merhaba hanımlar ben de arçelik in love serisini düşünüyorum ama blender konusunda kararsız kaldım. Birtane büyük Hazneli mi almalıyım yoksa hepsini ayrı ayrı mi? Yani Mikseri ayrı doğrayıcıyı ayrı gibi

Çeyizime alicam diye kodlariyla birlikte kaydettigim bir cok ürünü siz de almissiniz konu cok güzel olmus sanirim en cokta benim isime yarayacak takipteyim

Braun un bende tellerinden endişeliyim ki benim en çok kullandığım şey o olacak mutfakta, Bundan memnunsunuz degıl mı?. Rendesi de var mı?

Braun un bende tellerinden endişeliyim ki benim en çok kullandığım şey o olacak mutfakta, Bundan memnunsunuz degıl mı?. Rendesi de var mı?
Fakir in yorumunu kullanan arkadasımız yapsın ama ablamda philips var gerçekten çok güzel :) onuda tavsiye ederim, telleri esnek görünüyor ama yumurta şekeri çok güzel kabartıyor şaşırıyorum

Fakir in yorumunu kullanan arkadasımız yapsın ama ablamda philips var gerçekten çok güzel :) onuda tavsiye ederim, telleri esnek görünüyor ama yumurta şekeri çok güzel kabartıyor şaşırıyorum
Fakiri bana arkadaşım hediye almış ben çok memnunum sadece Rondo olarak cam üstten basmalı daha rahat oluyo ama setlerin hepsi aynı.

memnunum rendesi de var. yalnız çok ses çıkarıyor 1000 w olduğu için. matkap çalışıyo gibi oluyo yalnız ben ilk resmi yanlış paylaşmışım tek telli olanı almadım mikserinin iki teli var sonraki msjımda resmini attım

Arçelik'in rondolarını tavsiye ediyor musunuz? Kullanan var mı acaba? Annem almayı düşünüyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…