Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 1/2 kısa program değil tek sepet programı. Biz 1 günde iki sepeti birden dolduramıyoruz ertesi güne kalınca kokuyo bulaşıklar. O yüzden ben tek sepete dolduruyorum her gün çalıştırıyorum yarım enerji ve su tüketiyo. Ayrıca kısa programı da var makinemin ama bi kere kullandım çok iyi yıkamadı. Tek sepette çok güzel yıkadı.peki bu kısa program özelliğinin olupolmadığını nerden öğrenebilirim makinaların üstündeki büyük kağıtta bubilgi yazmıyor çünkü
canım eline sağlık valla en faydalı paylaşımlardan birini de sen yaptın bana göre burda çeyizlerini paylaşan arkadaşlar hevesle paylaşıyorlar tabiki ama benim için senin gibi paylaşım ve soru cevap olarak konu açanlar daha mutlu edici, hepsini güzel günlerde kullan inşallah:)
öncelikle beyaz eşya için bulaşık makinasında hiç aklıma gelmeyen iki noktayı sorucam biz hep enerji sınıfına tüketim ltsine ses desibeline iç hacmine bakıyorduk birde üstte sepeti olsun mu yoksa standrt sepeti mi olsun diye bakıyorduk açıkçası senin dediğin alt kısmının plastik olmaması kısmı bana kalsa hiç aklıma gelmezdi bu özellikte fiyat fark ediyordur ama birde çok önemli bir özellik mi acaba bu?birde 1/2 program nasıl oluyor onu anlamadım yani makine boş olsa yıkıyor ama tasarruflu mu yıkıyor öyle bir şey mi?
birde katı meyve sıkacağının fiyatını yazarsan memnun olurum
aynen öylekızlar bildiğim kadarıyla 1/2 program tek sepet yıkama özelliği. yani makine tamamen dolu olmasa da tek sepet doluysa onu yıkıyor.
olsun ben de araştırırken öğrendimAaaa ben yanlis biliyomusum kisa program degilmiss pardon yanlis bilgilendirmem icin :))))
seninki 3lü mü 2li mi canım?diyelimki altta tabaklar var tek sepet olsun diye sen bardaakları da alta diziyosun demipeki çizilmiyo mu bardaklar ya..aşağı yukarı çıkma özelliği çekmece gibi mi yoksa çıkarmadan direkt olarak aşağı yukarı ayarı var mı öyleyse süper ama çekmece gibi illa çıkarıp alta ya da üste takman gerekiyosa kötüymüş ocanım 1/2 kısa program değil tek sepet programı. Biz 1 günde iki sepeti birden dolduramıyoruz ertesi güne kalınca kokuyo bulaşıklar. O yüzden ben tek sepete dolduruyorum her gün çalıştırıyorum yarım enerji ve su tüketiyo. Ayrıca kısa programı da var makinemin ama bi kere kullandım çok iyi yıkamadı. Tek sepette çok güzel yıkadı.
Ve de alt sepet tellerinin katlanabilir olmasına da dikkat edebilirsin çok işime yarıyo. Benim makinemde üst sepeti aşağı yukarı çıkarabiliyosun bu da güzel bi özellik.
2li canım. Hep üstü kullanıyorum ben tek sepette ama alta da bardak koydum daha hiç çizilmedi.seninki 3lü mü 2li mi canım?diyelimki altta tabaklar var tek sepet olsun diye sen bardaakları da alta diziyosun demipeki çizilmiyo mu bardaklar ya..aşağı yukarı çıkma özelliği çekmece gibi mi yoksa çıkarmadan direkt olarak aşağı yukarı ayarı var mı öyleyse süper ama çekmece gibi illa çıkarıp alta ya da üste takman gerekiyosa kötüymüş o
beğenmene sevindim. onları yazmaya üşeniyorum schaffer kamyanyasından almıştım evlenmeden 3 yıl önce tüm tabak-çatal kaşık-tencere ve kahvaltı takımlarımı. Henüz bir sorun yaşamadım. nevresimde karaca home favorim 2 tane yatak örtüm var ablalarım hediye aldı. Biri günlük biri gelin yatak örtüsü. 2 tane yetiyorTam benlik bir konu eline sağlık diğer çeyiz tecrübelerinide yazarmısın acaba ^^ çeyiz paketleri hangisinden aldın çata bıçak seti falan tencerelerin ne marka mesela başka bir konuda öyle bekliyorum teşekkürler ağız tadıyla kullanın inşallah
Merhaba herkese 2,5 aylık evliyim. Çeyizimi evlenmeden çok önce tamamladım ama küçük ev aletlerimi en sona bırakmıştım. Onları da evlenmeden birkaç ay önce çok araştırıp aldım, deneyimlerimi yeni evleneceklerle paylaşmak istedim, fikir olsun. Ben aldığım fiyatları yazdım, yükselmiş olabilir malum dolar arttı. Hepimize mutluluklar
Eki Görüntüle 1650026
Bu çay makinem Yengecim hediye olarak aldı. Arçelik gurme serisinden. Kendi kendine çay demliyor, demini hafif, normal, sert olarak seçebiliyorsunuz. Yine miktarını da belirliyorsunuz. En önemli özelliği saat ayarı. Akşamdan çayı ve suyunu koyuyorum, saatini ayarlıyorum ve sabah çayım hazır Benim gibi uykucular için bire bir Fiyat: 330 TL
Eki Görüntüle 1650025
Bu da yine çok araştırıp aldığım Arçelik tost makinem. Önce korkaz alıyordum ama ekstra waffle makinesi almak istemediğimden waffle plakalı bu tost makinesini aldım. Çok da memnunum, waffle ı harika yaptı. Tost da hemen pişiyor. Biraz küçük bir kerede çok fazla tost yapmıyor ama çok yer kaplamıyor bu açıdan ideal... Fiyat:230 TL
Eki Görüntüle 1650047
Bu da canım kahve makinem Elektrikli cezve almaktan son anda vazgeçmiştim, iyiki de bunu almışım 3 dkda köpüklü kahvelerim hazır Fiyat: 150 TL . Bilirsiniz ikili hazneli olanları da var fiyat ve yer kaplama açısından bunu tercih ettim.
devam edicem...
Braun un bende tellerinden endişeliyim ki benim en çok kullandığım şey o olacak mutfakta, Bundan memnunsunuz degıl mı?. Rendesi de var mı?Eki Görüntüle 1650937
Blender ımı yanlış koymuşum Fakir-versa. Çift uçlu mikser aldım ayrıyetten mikser almayayım diye. Braun tercih etmeme sebebim mikser telleri çok ince her an kırılacak gibiydi. Tefalin de haznesi çok küçüktü.
Fakir in yorumunu kullanan arkadasımız yapsın ama ablamda philips var gerçekten çok güzel :) onuda tavsiye ederim, telleri esnek görünüyor ama yumurta şekeri çok güzel kabartıyor şaşırıyorumBraun un bende tellerinden endişeliyim ki benim en çok kullandığım şey o olacak mutfakta, Bundan memnunsunuz degıl mı?. Rendesi de var mı?
Fakiri bana arkadaşım hediye almış ben çok memnunum sadece Rondo olarak cam üstten basmalı daha rahat oluyo ama setlerin hepsi aynı.Fakir in yorumunu kullanan arkadasımız yapsın ama ablamda philips var gerçekten çok güzel :) onuda tavsiye ederim, telleri esnek görünüyor ama yumurta şekeri çok güzel kabartıyor şaşırıyorum
memnunum rendesi de var. yalnız çok ses çıkarıyor 1000 w olduğu için. matkap çalışıyo gibi oluyo yalnız ben ilk resmi yanlış paylaşmışım tek telli olanı almadım mikserinin iki teli var sonraki msjımda resmini attımBraun un bende tellerinden endişeliyim ki benim en çok kullandığım şey o olacak mutfakta, Bundan memnunsunuz degıl mı?. Rendesi de var mı?
düğüne yakın almalısın benceÇeyizime alicam diye kodlariyla birlikte kaydettigim bir cok ürünü siz de almissiniz konu cok güzel olmus sanirim en cokta benim isime yarayacak takipteyim
düğüne yakın almalısın bence