Elektrik sprgesi tavsiyeleriniz

hanımlar arçeliğin su filtreli yeşil renk olan süpürgesinden bende aldım.süpürge iyi kötü demiyorum ama sizlerinde dediği gibi kullanımı çok zahmetli benneyaptımki
evi temizledikten sonra birde makineyi temizlemek gerekiyo:bbo:çok uğraştırıyo insanı
bende torbalı süpürgedende var LG marka süper bir süpürge 7 yıldır evimde çok memnunuma.sen büyük rahatlığıda kablo topmaya hiç gerek yok düğmesine basıyosun kendi kendine içine çekiyo.gerçekten çok rahat ben diğerini daha sağlıklı diye aldım ama kullanımı çok yorucu:bbo:

fakir marka muhteşem bir süpürgem var modelini hatırlamıyorum ama isterseniz yazarım

filtreli kendi haznesi var torba fln kullanmıyorsun

öyle süperki birde ağzı fırçalı olanlardan yani fırçası dönuyo ve muhteşem kabartıyo

halıları saç ip vs kalmıyo yerlerde tavsiye ederim :kedi:

fakırın modelını yazabılırmısınız .Arkadasımda fakırın su haznelı olanını kullanıyor ama o cok memnun . ben aslında phılıps ıstıyorum ama boykot urun oldugu için almıyorum . Onun yerıne fakır veya bosch ıstıyorum.

Ben de ihlasın son çıkan su filtreli, çift motorlu( süpürürken bir de dövüyor halıları kabartıyor) olanından kullanıyorum. Makina harika süpürüyor ama acayip ağır kablosu da kısa. Biraz zahmetli oluyor. Ama ben haftada 1 defa haftasonu süpürüyorum evi muhteşem temizliyor ve havadaki tozları da içine topluyor halıları özellikle yıkanmış gibi yapıyor. Annemde de bosch marka süpürge var 220 watlık parlement mavisi o da müthiş çekiyor.

2 ay önce yıllardır hayalini kurdugumuz dyson animal elektrikli süpürge yi aldık inanılmaz memnunum halılarımdan kum bile çıktı o derece derin temizliyor bir servet ödedik ama temizlik o kadar keyifli hale geldi ki 15 gunde bir süpürsem bile yetiyor zaten halıalrdan çıkan kiri gördükçe süpürdükçe süpüresim geliyor

elektrk süpürgeler arasında bence en ıyılerı sulu olanlar.Sankı evdekı tüm tozu kiri tamamen yok ediyor.

hepa filtre ne oluyor tam olarak?
sık sık değiştirilmesi gerekiyor diye yazılmış, neden acaba?
ve de bu filtre pahalı bişey midir?

aylardır karar veremedim ben de bu süpürge konusunda

suyla temizleyen süpürgeleri kullanmaya bir alışırsanız,diğerlerinin hikaye olduğunu göreceksiniz.
kullanımıda hiç zahmetli değil, süpürgenin suyunu koyup boşaltmaksa zahmet
bişey demiyorum....!

biri bana yanıt versiiin:)
hepa filtre nedir
sulu olana mı deniyor?

Hepa (High Efficiency Particulate Arresting - Yüksek Etkinlikte Partikül Yakalayıcı) filtre %85 ve üzerinde, 0,3 mikrona kadar havada bulunan partikülleri havadan arındırabilen filtrelerdir.%99,97 oranına sahip olan filtrelere True Hepa (Gerçek Hepa) filtre denir. Bu oranın biraz altında kalanlarına ise Hepa filtre denir. %99,99 oranına sahip olan filtrelere ise ULPA filtre denir.

özellikle evde astımı,alerjisi falan olan varsa tavsiye ediliyor ben yaz başından beri öksürüyorum doktor alerjik dedi şimdilik neye alerjim olduğunu bilmiyorum ama süpürgemden memnun değildim değiştirdim ve bu foruma da eklediğim hepa filtreli süpürgeyi aldım iki filtresi var ve kesinlikle tozu geri çıkarmıyor toz torbasız evi süpürdükten sonra gerçekten de hiç toz falan olmuyor içerisi gamyoncuiremsu

sulu değil
burdan okuduğum ve netten araştırdığım kadarıyla satılan yerin de önerisiyle hepa filtreli ve toz torbasız modeli tercih ettim

arkadaşlar bu süpürge işini hala çözemedim, yardıma ihtiyacım var...
hepa filtre iyi hoş da bunun bir de dönem dönem değişmesi gerekeni bir de hiç değiştirmeden kullanılabileni varmış...e doğal olarak ikidebir değişmesi gerekmeyenden almak isterim ama bunu nasıl ayırt edebileceğiz, farklı bir adı vs var mı o modellerin?

canım benim süpürgem arçeliğin sulu yani kovalı süpürgesi
benimkide hepa filtreli 2 tane filtresi var .makineyi her kullandığımda filtresinide çıkartıp yıkayıp kurulayıp diğer kullanımda tekrar takıyorum.
ama bu zor bir işlem değil kauçuk gibi bişey zaten çeşmenin altında tutuyosun güneşin altında kurutuyosun.

canım modelini yazarmısın acaba?
canım sende model olarak yazarmısn?
ben o kadar gezdim ama yıkanabilen görmedim ya canım model yazarnmısın bakayım..

ben de ihlasın sulu ve motorlu süpürgesini kullanıyorum. 4 aylık evliyim evlendiğim günden beri kullanıyorum. Geçen gün yatağın üzerini süpürdüm motorlu başlığıyla hani döverek süpürüyor ya. Yani suyun içinden çıkanlara inanamadım böyle bembeyaz pamuk pamuk bir şeyler hayret yani. Bir de 4 aydır kullanıyoruz o yatağı. Hani şu mite falan diyorlar ya insan artıklarıyla, insan derileriyle beslenen çok küçük yaratıklarmış. döşemelere saklanırlarmış. Onlarla başa çıkmanın en iyi yolu bence. Sulu süpürgesi olanlar bir denesin yataklarını süpürmeyi tavsiye ederim. Böyle başlığı motorlu süpürgeler bence gerçek temizliği onlar yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…