biri bana yanıt versiiin:)
hepa filtre nedir
sulu olana mı deniyor?
sulu değil
burdan okuduğum ve netten araştırdığım kadarıyla satılan yerin de önerisiyle hepa filtreli ve toz torbasız modeli tercih ettim
arkadaşlar bu süpürge işini hala çözemedim, yardıma ihtiyacım var...
hepa filtre iyi hoş da bunun bir de dönem dönem değişmesi gerekeni bir de hiç değiştirmeden kullanılabileni varmış...e doğal olarak ikidebir değişmesi gerekmeyenden almak isterim ama bunu nasıl ayırt edebileceğiz, farklı bir adı vs var mı o modellerin?
canım modelini yazarmısın acaba?canım su filtreli inan çok kullanışlı çünkü diğer süpürgeler torbasına çekiyo ama diğer taraftan toz lar çıkıyo ama sulu olanlar pisliği suya hapsediyo ve diğer taraftan çıkmıyo benimki arçeliğinkinden yeşil renkli ve astım hastalığı için çok iyi çopcuğum olursa diye düşünüp almıştım 2 yıldır süper torba derdi yok bide içine oda spreyi veyavernel damlatıyorum evi kokuyu dışarı veren kısmından süper yayılıyo eve koku çok güzel cnm yinede sen bilirsin ben suya parfüm koyduğumda 2 gün de bir temizliyorum
canım sende model olarak yazarmısn?fakir marka muhteşem bir süpürgem var modelini hatırlamıyorum ama isterseniz yazarım
filtreli kendi haznesi var torba fln kullanmıyorsun
öyle süperki birde ağzı fırçalı olanlardan yani fırçası dönuyo ve muhteşem kabartıyo
halıları saç ip vs kalmıyo yerlerde tavsiye ederim :kedi:
ben o kadar gezdim ama yıkanabilen görmedim ya canım model yazarnmısın bakayım..canım benim süpürgem arçeliğin sulu yani kovalı süpürgesi
benimkide hepa filtreli 2 tane filtresi var .makineyi her kullandığımda filtresinide çıkartıp yıkayıp kurulayıp diğer kullanımda tekrar takıyorum.
ama bu zor bir işlem değil kauçuk gibi bişey zaten çeşmenin altında tutuyosun güneşin altında kurutuyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?