Elektrik sprgesi tavsiyeleriniz

songa84

BARBİ BEBEK NİŞANLANDI !
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
2.375
1
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar.elektrik süpürgesi almayı düşünüyorum yalnız su filtreli olsun istemiyorum çünkü çalışan bir bayan olacağım için her temizlikten sonra suyunu boşaltmakta zorlanırım gibi geliyor.memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz bir elektrikli süpürge varsa yazarmısınız

canım su filtreli inan çok kullanışlı çünkü diğer süpürgeler torbasına çekiyo ama diğer taraftan toz lar çıkıyo ama sulu olanlar pisliği suya hapsediyo ve diğer taraftan çıkmıyo benimki arçeliğinkinden yeşil renkli ve astım hastalığı için çok iyi çopcuğum olursa diye düşünüp almıştım 2 yıldır süper torba derdi yok bide içine oda spreyi veyavernel damlatıyorum evi kokuyu dışarı veren kısmından süper yayılıyo eve koku çok güzel cnm yinede sen bilirsin ben suya parfüm koyduğumda 2 gün de bir temizliyorum

cnm wallaa bir ara bende çok araştırdım elektrik süpürgemi değiştirmek istiyordum hem iyi çekiş gücü olasun hem kolay temizlensin hem hepa filtreli olsunnn diyordum nerdeyse 1 sene karar veremedim en sonunda burdan bir arkadaş bana dyson önerdi 1 seneyi aşkındır kullanıyorumm süperrr ötesii desem az kalır inan kendi şeffaf haznesine çekiyor suya değill ben dyson dc 20 animal modelini kullanıyorum çok memnunum

bişey değil cnm süpüge ile ilgili merak ettiğin birşey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım çünkü bende çok kararsız kaldım vede zorlandım sonunda kk dan bir arkdaş sayesnde doğru kararı verdim

güzelim daha karar veremedim.hepa filtreli diyorlarya tozu kaba çeken... ondan alıcamda marka karar veremiyorum.begüm arkadaşın dediğinin fiyatı 1250 tl.çok pahalı.ondan alamam sanırım

philips marathon kullanıyorum. çok memnunum. 500 küsür fiyatı var. çekim güvü çok iyi. hatta nette arama yaparsan ayrıntılı bir test yazısını bulabilirsin. ben o yazıyı okuduktan sonra almıştım. toza alerjim olmasına rağmen bu süpürge hiç alerji yapmıyor. hepa filtreli. tozu yapıştırıyor yumak halinde çıkyor makineden.

canım bence sakın hastalık durumu filan yoksa su filtreli süpürge alma.hel ki çalışıyorsun çok zahmetli çok teferruatlı.o ihlasın varya temizlik robotları ondan var bende.çok az kullanabildim biraz bende üşengeçlikte olunca kullanamadım.birde bişey dökülse su doldur makinayı kur temizle sonra tekrar boşalt.boşaltmazsan koku yapıyor..evet güzel temizliyo ama.ben normail gidip eski usul torbalılardan aldım ve gerçekten rahat ettim.torbasızlardan da alabilirsin aslında.en güzeli tak fişi bitir işi =)

su filtreliler gerçekten çok zahmetli.
annemlerin var.....
makinanın toz kapasiteside çok önemli......
bazı modelerin torbası çok küçük oluyor.
hemen değiştiemek zorunda kalıyorsun..........

Son düzenleme:
bende vestel kullanıyorum yeşil renkli vivo 2200 vot.manyak süpürüyo çok memnunum halıyı bile kaldırıyo derecelerini düşürebiliyorumm 2yıldır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.sululardan almayı düşünmüyorum zaten.onların zahmetli olacağını tahmin etmiştim az çok ve nitekim de öyleymiş.kullanan arkadaşlar yorumlarında yazmışlar.

a.s biz de değiştirmek istiyoruz elektirkli süpürgemizi, ama kesinlikle torbalı almamız lazım, alerjimiz olmasına rağmen. benim böcek fobim var ve evde yazın özellikle böcek görünce tek çarem süpürgeye çekip, sonra torbayı el çabukluyla çıkarıp poşete koyup atmak.

bu başlık benim de işime yarayacak. iyi emsin, torbalı olsun ve fiyatı uygun olsun istiyorum ben de. sulu olanların o zahmetini hiç düşünmemiştim bile, çok iyi oldu bu konu a.s. :enbuyukkk:

bıkere ben calısan bayanlara su fıltrelı onermıyorum. ne öle suyu doldur boşalt temızle vs. gene kullananlara saygı duyuyorum. ben rowenta nın sessız olanını kullanıyorum . çok memenunum çooookkkk hemnde. eşim uyudugu zaman bıle supurge yapabılıyorum duymuyo bıle. bıde acayıp bır cekıs gucu var.ben aldım arkamdan ablam aldı sonrada annem aldı...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…