Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

Valla normalde 2 kısıyiz her ay 45-65 arası elsjtıdık gelır suda aynı sekılde. Fakat kalabalık oldugumzda 100 tl vs oluyor genelde görumcem esı bızım yasadıgmz sehırde kursta diye bazen gelır 1 hafta falan kalır aman allahım gunde 3 kez tum odaları süpürür, gunde 4 - 5kez cmasır makınemı calıstırır herseyı ayrı atar yok perdeler yok acık renklıler yoj koyu renklıler yok renklıler bıde yolluklar bılmem neler derken o makınem 5 kez calısır. Cocukları var butun gun tvden cızgı fılm derken, abla yapma yeter otur sankı evım pismiş gibi hrrdk temızkık yapar cocukları dagıtıyor dıye kendını temızlemek zorundaymıs gibi hıssedıyor ama sorun degıl desemde durmuyor. Aynı, sekılde bulasık nakınesı 3 kez calısır. sadece aksam olunca coxukları erken uyusun dıye ısıkları kapatır otururz oda elektrııkten tasarruf olsun dıyemıs. Ayol butun gun makıneler araloksız dınlenmeden calısıyor bunlar yenı evlı faturaları kabarmasın dıye onu dusunmuyorda gece olunca ısıkları kapatmak aklına gelıgor.valla enısteye allah yardm etsın dıyorm esımde kardesım boyledır hıc oturmaz otur desende oturmaz dıyor ama fatura gelıncede bana askım 140 tl fatura gelmıs der. Ee napım gunde 5 kez makıne calısır tv hıc kapanmazsa gelır tabi diyesım var. Allahtan daha yzun kalmıyolar sadece 1 hafta kalmayla boyle fatura gelıgorsa uzun kalsalar bin küsürleri görürdüm heraldeay sızede dert yanmıs oldum ama

Ay tam bir felaket görümce
Iyi niyet hali aslinda ama me denir ki ben de olsam dert yanardim ne yalan soyleyeyim

100 tl gelmiş bize bu ay, geçen ay klima ve termosifondan 250ydi, çok geliyo elektirik ama ama su 30 falan baya fark var

Genelde 120 civarı gelir bu ay fazlasıyla fırın çalıştı ama 99 gelmiş halbuki ben 150 den aşağı beklemiyordum sevindim yani indirim falan mı var diye şüphelendik

Geçen ay 180 geldi.bu ay 20 gün yoktuk 100 lira geldi.yine zamgelmiş 250 gelir heralde. Küçük lojmanda oturuyorum.ekstra hiç bişe yok .neden bu kadar fazla geliyo anlayamıyorum.

Mayıs ayının 15 günlük faturası+ Haziran ayının faturası 109₺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…