- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Geçen seneye kadar otomatikti 3 ay doğalgaz ödenmemiş kesmeye geldiler o zaman uyandık 1200₺ ödeyip akıllandık. Hep kendi yatırıyor artık
Neden oldu ki
Her ay takip ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen seneye kadar otomatikti 3 ay doğalgaz ödenmemiş kesmeye geldiler o zaman uyandık 1200₺ ödeyip akıllandık. Hep kendi yatırıyor artık
Doğru herhalde bana da o kadar gelse didik didik ederim haklısın :))Fazla gelince bakıyorum
Doğru herhalde bana da o kadar gelse didik didik ederim haklısın :))
Doğru herhalde bana da o kadar gelse didik didik ederim haklısın :))
460 nedir yaKişiye göre mi değişiyor bu faturalar anlamıyorum
Arkadaşıma 460 tl gelmiş
Elektrikle ısınmaz
Otel mi işletiyorsun dedim
Bakmamış hesabına bütün ödenecekler ödeniyor en sonda doğalgaz varmış. Her ay para bitiyor onu çekemiyor o da birikmiş. Üç ay ödemeyince de kesiyorlar. Adama yalvardım abi haberimiz yok çocuklar çok kğçük hasta olurlar hemen yatırır eşim dedim. Kestirtmedim :)))Neden oldu ki
Her ay takip ediyorum
Ya evet dediğin gibi faturanın yarısı gider vergi vs. Ama senin 28 diyelim faturan 2 katı gelmemiş ki kaç katıAz önce de dediğim gibi
Zam , özelleştirme, kullanım bedeli vs .
Kullandığımız kadar ödesek amenna
Napalım mecbur sağlık olsun
Bakmamış hesabına bütün ödenecekler ödeniyor en sonda doğalgaz varmış. Her ay para bitiyor onu çekemiyor o da birikmiş. Üç ay ödemeyince de kesiyorlar. Adama yalvardım abi haberimiz yok çocuklar çok kğçük hasta olurlar hemen yatırır eşim dedim. Kestirtmedim :)))
Ya evet dediğin gibi faturanın yarısı gider vergi vs. Ama senin 28 diyelim faturan 2 katı gelmemiş ki kaç katı
Ya evet dediğin gibi faturanın yarısı gider vergi vs. Ama senin 28 diyelim faturan 2 katı gelmemiş ki kaç katı
28 benim. Es-Es’in 80₺Ya evet dediğin gibi faturanın yarısı gider vergi vs. Ama senin 28 diyelim faturan 2 katı gelmemiş ki kaç katı
Evet doğru28 benim. Es-Es’in 80₺
Kullanım bed.
Bu ay biraz dikkat etmeye çalış bence dene bakalım. Özellikle küçük ev aletleri çok farkettiriyorBen 70-80 tl kullandıysam 170 gelmiş
Pardon. Yanlış görmüşüm.Evet doğru
Bu ay biraz dikkat etmeye çalış bence dene bakalım. Özellikle küçük ev aletleri çok farkettiriyor
☺☺Pardon. Yanlış görmüşüm.
Televizyon kesinlikle ihtiyaç değil.Aspiratör
Şarj aletleri
Televizyon
Yani bunlar genel ihtiyaç
Su ısıtıcı, ütü, saç kurutma mak., fırın, aspirator, vb daha az kullanmalısınAspiratör
Şarj aletleri
Televizyon
Yani bunlar genel ihtiyaç