• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

Elektrik faturamız 56,60 tl geldi. Normalde 40-45 tl arası geliyordu. Gelen zamlardan sanırım böyle olmuş :110: biraz daha dikkatli olmamız lazım :110:
57 tl geldi . bu ay biraz daha tedbir alıp faturayı düşürmeye çalışacağım

Eşimle ikimiz çalışıyoruz . Eve 7 den sonra geliyoruz . Hafta da 4 kere çamaşır mak çalıştırıyorum. Tv hp açık biz geldikten sonra . Evdeki herseyımız a+++ . Geçen ay 27 ydi . Bu ay kombi falan açıldı . 40 falan gelir buyuk ihtimalle . 5 yıldır evliyim 50 yi geçen faturam olmadı . Çoluk çocuktan sınra tekrar konusuruz bu faturaları :KK49:

50 TL gelmiş bu ay yaşasınn :halay::KK71::sampiyon:

Kızlar bana da 50 gelse
Göbek atardım
Maşallah ne kadar tasarruflusunuz
Müsrif hissidiyor:eek:

Yalnız yaşıyorum
Eşim çalışıyor evde yok
Yok bu gerçekten fazla. Ya kaçak var yada çok titizsin sürekli süpürge açık. Hergün ütü hergün kek börek. Anca öyle gelir.
Ben kaynana yanında otururken bile 120 filan gelir di ki büyük evi sürekli temizlik sürekli misafir. Şimdi sabit. Maşallah hep 50

Yok bu gerçekten fazla. Ya kaçak var yada çok titizsin sürekli süpürge açık. Hergün ütü hergün kek börek. Anca öyle gelir.
Ben kaynana yanında otururken bile 120 filan gelir di ki büyük evi sürekli temizlik sürekli misafir. Şimdi sabit. Maşallah hep 50

Süpürge haftada 2 3 açılır
Klima çalışıyor
Ev sıcak su (elektrikli)
Çaycı
Ütü haftada 2 defa
Yani anormal bir durum yok

Süpürge haftada 2 3 açılır
Klima çalışıyor
Ev sıcak su (elektrikli)
Çaycı
Ütü haftada 2 defa
Yani anormal bir durum yok