Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay dedim bu ne :) evet haklısın. Sadece çamaşır mak kullanıyordum nadirende fırın. ona rağmen 100tl geliyordu nerdeyse. 2 sene önce bide. Çok fena bindiriyorlar doğuda :Sgeçen ay 380 tl geldi,bu ayda 320 tl hergün bulaşık makinesi çalıştıririm haftada 4_5 kerede çamaşır onun dışında gecen ay elektrik sobası yaktim bu ay çok az yaktim ama en.düşük faturam 150 tl ,doğudayim batıya göre tarife 4 katiymis ,
Kaçak elektrik sebebiylegeçen ay 380 tl geldi,bu ayda 320 tl hergün bulaşık makinesi çalıştıririm haftada 4_5 kerede çamaşır onun dışında gecen ay elektrik sobası yaktim bu ay çok az yaktim ama en.düşük faturam 150 tl ,doğudayim batıya göre tarife 4 katiymis ,
Sen yaşamıyorsun sanırım vergiler okadar zaten
Eşimle ikimiz çalışıyoruz . Eve 7 den sonra geliyoruz . Hafta da 4 kere çamaşır mak çalıştırıyorum. Tv hp açık biz geldikten sonra . Evdeki herseyımız a+++ . Geçen ay 27 ydi . Bu ay kombi falan açıldı . 40 falan gelir buyuk ihtimalle . 5 yıldır evliyim 50 yi geçen faturam olmadı . Çoluk çocuktan sınra tekrar konusuruz bu faturalarıSen yaşamıyorsun sanırım vergiler okadar zaten
fırın ve ütü yer63 lira haftada 1 kez fırın 4 kez makina
3 kez bulaşık makinası akşam tv
Fırın elektriği emiyor
Haftada 1kez süpürge
Geçen ay 51
Bu ay 53 geldi
Haftada ;
Çamaşır mak. 3
Bulaşık mak. 3-4
Fırın 1
Süpürge 1
Ütü 15’te 1 saat
Tv mivi bişe yok
Birikim yapmaya çalışıyorum. Sizlerin faturaları görünce iyi gidiyom sanırsam :))
62 tl gelmiş
Ev 1+1
İki kişiyiz çalışıyoruz aslında evde pek yokuz
Haftada 3-4 kere kısa programda çamaşır mak.
5 kere bulaşık mak.
Çalışıyor
Bilgisayar tv falan çok çekmez herhalde
Haftada 1 elektrikli süpürge
Fırın açmıyorum ayda 1 belki
Ütü 3 ayda bir falan herhalde
Bunlara göre çok geliyo sanki ya
Kombi de yok
Maşallah ne kadar tasarruflu kızlarsınız64 geldi
Normalde 50 kusur geliyordu bu aylarda kombi fark ettiriyor