• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

57 tl geldi . bu ay biraz daha tedbir alıp faturayı düşürmeye çalışacağım

geçen ay 380 tl geldi,bu ayda 320 tl hergün bulaşık makinesi çalıştıririm haftada 4_5 kerede çamaşır onun dışında gecen ay elektrik sobası yaktim bu ay çok az yaktim ama en.düşük faturam 150 tl ,doğudayim batıya göre tarife 4 katiymis ,

geçen ay 380 tl geldi,bu ayda 320 tl hergün bulaşık makinesi çalıştıririm haftada 4_5 kerede çamaşır onun dışında gecen ay elektrik sobası yaktim bu ay çok az yaktim ama en.düşük faturam 150 tl ,doğudayim batıya göre tarife 4 katiymis ,
Ay dedim bu ne :) evet haklısın. Sadece çamaşır mak kullanıyordum nadirende fırın. ona rağmen 100tl geliyordu nerdeyse. 2 sene önce bide. Çok fena bindiriyorlar doğuda :S

Kaçak elektrik sebebiyle

Sen yaşamıyorsun sanırım vergiler okadar zaten
Eşimle ikimiz çalışıyoruz . Eve 7 den sonra geliyoruz . Hafta da 4 kere çamaşır mak çalıştırıyorum. Tv hp açık biz geldikten sonra . Evdeki herseyımız a+++ . Geçen ay 27 ydi . Bu ay kombi falan açıldı . 40 falan gelir buyuk ihtimalle . 5 yıldır evliyim 50 yi geçen faturam olmadı . Çoluk çocuktan sınra tekrar konusuruz bu faturaları :KK49:

Yeni eve taşındığımız için henüz doğalgazımı açmadılar elektrikle ısınıyoruz 300 lira geldi gecen ay bu ay 350 olabilir.. kiradayken 55- 60 gelirdi sürekli elektrik

Elektrik faturamız 56,60 tl geldi. Normalde 40-45 tl arası geliyordu. Gelen zamlardan sanırım böyle olmuş :110: biraz daha dikkatli olmamız lazım :110:

140 tl geldi bize
Haftada 2 yada 3 çamaşır
Haftada bir fırın çalışıyor
2 haftada bir 2 saat kadar ütü
Doğalgaz ile ısınıyoruz
Çok geldiğini düşünüyorum

Gecen ay 320 gelmsıtı bu ay 400 beklıyordum ama hayaller suya düştü. 471 gelmıs bu ay. Olacak gıbı degıl ama battı balık yan gider misali.

60 tl geldi
Haftanin her günü camasir makinesi 1 kez calisir en az
Bazen 2 veya 3 kez calisir
Evde 4 kisiyiz
15 gunde bir 2 saat utu yaparim
Bulasik makinesi hergün 1 kez calisir
60 tlden az geldigi de olur :)

62 tl gelmiş
Ev 1+1
İki kişiyiz çalışıyoruz aslında evde pek yokuz

Haftada 3-4 kere kısa programda çamaşır mak.
5 kere bulaşık mak.
Çalışıyor

Bilgisayar tv falan çok çekmez herhalde
Haftada 1 elektrikli süpürge

Fırın açmıyorum ayda 1 belki
Ütü 3 ayda bir falan herhalde :D

Bunlara göre çok geliyo sanki ya
Kombi de yok

Geçen ay 51
Bu ay 53 geldi
Haftada ;
Çamaşır mak. 3
Bulaşık mak. 3-4
Fırın 1
Süpürge 1
Ütü 15’te 1 saat
Tv mivi bişe yok
Birikim yapmaya çalışıyorum. Sizlerin faturaları görünce iyi gidiyom sanırsam :))

Geçen ay 51
Bu ay 53 geldi
Haftada ;
Çamaşır mak. 3
Bulaşık mak. 3-4
Fırın 1
Süpürge 1
Ütü 15’te 1 saat
Tv mivi bişe yok
Birikim yapmaya çalışıyorum. Sizlerin faturaları görünce iyi gidiyom sanırsam :))
62 tl gelmiş
Ev 1+1
İki kişiyiz çalışıyoruz aslında evde pek yokuz

Haftada 3-4 kere kısa programda çamaşır mak.
5 kere bulaşık mak.
Çalışıyor

Bilgisayar tv falan çok çekmez herhalde
Haftada 1 elektrikli süpürge

Fırın açmıyorum ayda 1 belki
Ütü 3 ayda bir falan herhalde :KK70:

Bunlara göre çok geliyo sanki ya
Kombi de yok

64 geldi
Normalde 50 kusur geliyordu bu aylarda kombi fark ettiriyor
Maşallah ne kadar tasarruflu kızlarsınız
150 altında hiç hatırlamıyorum