Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuan öğrenciyim.elektronik mühendisi olucam bn de işallah.sz memnun musnz işinzden ve çalşma koşullarndan?
ben kızım doğana kadar çalıştım sektörde, ama kızım doğduktan sonra ve eşimin tayini dolayısıyla ne yazık ki artık evdeyim ..
düzen bozulunca ,hiçbirşey eskisi gibi olamıyor ne yazık ki! :sinifsinif:
ben bu sene eskieşhir osmangazi elektrik elektronik müh bölmünü kazandım.bölüm ingilizce sadece.iş bulmamda bana çok artısı olur mu?ayrıca bayanlar iş bulmakta zorlanıyo demişsiniz ama geçen iş ilanalrına baktım.bay veya bayan yazıyo çoğunda.bir de üniversitede kaç kızdınız??kız saysı çok az falan diyoalr??
cnm bnde osmangazi üniversitesindeyim geçen yıl hazırlık okumuştum ve hazırlık karışık oluo( mühendisler ve uluslarası ilişkiler)elektronikte kız az değildi makinada çok az kız vardı....
sadece mühendis ve uluslararası ilişkiler mi var?? ayrıca sevindim kızların az olmamasına hep bunu düşünüyodum.uluslararası ilişkiler zorunlu ing mi?
Konu açılalı çok zaman geçmiş seninde artık deneyimin var bu meslekte bayan olmanın ne demek olduğunu biliyosundur az çok bizimle paylaşır mısın ben bu sene başlıyorumdavayyy be bu konuyu sene 2010 da açmıştım. aradan 4 yıl geçti, iş deneyimim yok diye yakınırken o aşamaları çoktan geçmişim..