Kontakt Lens elegance colors lens

merhabalar. başka bir "lens kullananlar" başlıklı konuyada yazdım ama elegance kullananlar buradaymış sonradan farkettim:)) bugün bir optikçide elegancelarda kampanya oldugunu söyledi 1 alana 1 bedavaymış ve fiyatı 50 tl(yıllık lensler). sizce ne yapmalıyım? adore- bi yellow istedim ellerinde olmadıgı ve firmadada suanda bulunmadıgı için getirtemediler. siz sürekli kullanıcılarsınız sonuçta, elegance markasındada sarı lens var dedi görevli kadın; rainbowdaki renk ismi gibi elegance-giallo. adoredeki gibi ela-yeşil duruyormus göze takınca. buarada göz rengim orta koyulukta kahverengi,ne çok açık ne çok koyu.. sizce neyapmalıyım? güzel ve de doğal durması benim için önemli.tabi önerebileceğiniz başka birenkte olabilir fikir veirseniz sevinirimm:):KK61:

merhaba ben size yardımcı olamayacağım ama elegansın kampanyası bütün optiklerde geçerlimi merak ettim de kusura bakma

merhabalar. başka bir "lens kullananlar" başlıklı konuyada yazdım ama elegance kullananlar buradaymış sonradan farkettim:)) bugün bir optikçide elegancelarda kampanya oldugunu söyledi 1 alana 1 bedavaymış ve fiyatı 50 tl(yıllık lensler). sizce ne yapmalıyım? adore- bi yellow istedim ellerinde olmadıgı ve firmadada suanda bulunmadıgı için getirtemediler. siz sürekli kullanıcılarsınız sonuçta, elegance markasındada sarı lens var dedi görevli kadın; rainbowdaki renk ismi gibi elegance-giallo. adoredeki gibi ela-yeşil duruyormus göze takınca. buarada göz rengim orta koyulukta kahverengi,ne çok açık ne çok koyu.. sizce neyapmalıyım? güzel ve de doğal durması benim için önemli.tabi önerebileceğiniz başka birenkte olabilir fikir veirseniz sevinirimm:):KK61:

canım ben yıllardır elegance kullanıyorum cok da memnunum fakat sarı rengini hiç duymadım google dan cihan medikalin sayfasına bak istersen cunku bizim bahsettiğimiz cihan medikalin elegance lensi ben bir ay once 120 ye aldım ciftini yıllık

elegance eskien ciba nın ürünüyü.. fakat sonra piyasadan çektiler.. bir süre geçtikten sonra cihan medikal getirtmeye başladı. sonrasında öğrendim ki aynı elegance değilmiş. ama memnuniyet %50 diyebilirim

$P6262098T..JPG

bu da benim kendi koyu kahve renginde gözümde cihan medikalin ürettiği 6 aylık 3 tone blue

arkadaşlar ben lenslerimi değiştirmeyi düşünüyorum.yine elegence olsun istiyorum.grey 3 ton lensi olanlar bir flaşlı bir flaşsız net bir foto paylaşırmı rica etsem birtane var ama puslu çıkmış net değil fikir vermedi bana yardımcı olursanız acayip makbule gecer.teşekkürler.

ben elegance 3 ton gri kullandım görme açısından hiç bir problrmlr karşılaşmadım rengide çok güzeldi hareliydi gözü olduğundan büyük gösteriyodu değişiklik olsun diye solotica alıyım dedim ama yok rahat edemedim keşke gene elegence alsaydım diyorum

elegance grinizin resmini ekleyebilir misiniz ben de elegance kullanıyorum ama gri denemedim

bana gönderebilir misiniz peki?

ekimde süresi dolacak yıllıktı ayrıca dereceli sol -75 sağ-1.00. miyop uygun olacağını sanmıyorum.flaşsız normalde pekte hoşdeğil.herkes lensleriniz yakışmış diyor ama ben doğal lens olduğu anlaşılmayan bir renk istiyorum.elegance çok rahat astiğmatlıyım onada iyi geliyor.yani tavsiye edemiyorum ayrıca ikinci el lens kullanımına karşıyım.üzgünüm

merhaba canım bu bahsettigin lensi aldın mı? aldıysan resim veya fikirlerini paylasır mısın ??

benim gözlerim pupil boşluğundan da göreceğiniz üzre resmen siyah. elegance gialloyu bugün aldım doğallığına inanamadım
flashsız çektim fikir verir belki size :)

Eklentiler

• $giallo-yakın.jpg
    $giallo-yakın.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 687
  • $giallo-yukarı.jpg
    $giallo-yukarı.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 1.119
  • $giallo7.jpg
    $giallo7.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 969
  • $giallo6.jpg
    $giallo6.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 607
freshlook hareli yeşil
acayip pört duruyo bende çizgi çizgi görünüyo doğal durmuyo
üstteki gialloyu kesinlikle tavsiye ederim

solda freshlook hareli yeşil sağda giallo var

Son düzenleme:
freshlook berbat bence olu balık gıbı duruyo gozlerdekı canlılıgı sılıyo resmen hıc dogal bı goruntude yakalayamadım ben sadece testerlarını denedım. elagance kullanıyorum sımdı ama bunuda cok sevmedım. gozumde bosluk varmıs gıbı goruyorum.

$Adsız.png

Eklemeyi becerebildiysem Bu lens Cihan medikalin elegance colors toric Grey lensi. Bu lensi kullanan ya da kullanmış olan varmı acaba arkadaşlar. Sitede bulunan resimler gerçeği yansıtıyor mu emin olamadım. Defalarca mail attım cevap vermediler. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bende de 2tone gray var duruşu mavi yeşil gri arası çok aşırı tatlı bir renk de dün taktım tekiyle rahat ettim diğer tekini takınca gözüm çok acıdı bugün de gözümde bi acıma hissettim korneamda da çizik gibi küçük bir şey var sanırım çizdim böyle bir şey yaşayanınız oldu mu? Takmayı da istiyorum

X