Kontakt Lens elegance colors lens

evet kesinlikle gri cok daha doğal duruyor yeşil giydiginizde daha cok yeşeriyor ama cok dagol bir renk oluyor bunları suresi doldu guneşcim ama en kısa zamanda tekrar almak istiyorum yeni aldıgım rainbow grilerden hiç memnun degilim gözumde kanlanma bile yaptı rainbowlar üstelik hiç dogal olmadı :2:

ben elegance ı türk malı sanıyordum kore malı mı bunlar ?
ya şimdi kore malı diyince içime biraz şüphe düştü ama :KK59:
uzakdoğuda taklit ve sahte olan sağlıksız lenslerin üretilip ihraç edildiğini duymuştum..bu da dünyada bilinen elegance ın uzakdoğu taklidi mi yoksa ?

evet malesef kore malı guneşcim lens şişesinin üzerinde yazıyor kore diye ben iki yıl kullandım hiç sorun yasamadım fakat bende senin gibi dusundum kore malı ben rainbow alıyım o italyan malı dedim daha iyidir dedim ama simdi bu kore malı lensleri almadıgıma bin pişmanım... taklit oldugunu hiç sanmıyorum cunku ben inanılmaz rahattım o lenslerle... belki de bana o lensler uygundu gözden göze değişebilir diye dusunuyorum

$P1040911-.JPG
BU DA Elegance baby blue 3 ton sizce nasıl arkadaşlar hangi renk iyi

ben de 2009da kullanmıstım elegance mavi lens.. ama hangı ton oldugunu bılmıyorum.. ama cok bulanık gordum ık zamanlarda.. sonra alıstım yavas yavas.. goz ırısının denk geldıgı kısım cok dar..
ekleyeyım ben de foto..

Eklentiler

• $adsız.JPG
    $adsız.JPG
    2,1 KB · Görüntüleme: 348
ben rahatım bu lenslerle evet ortası biraz dar ama görüşü cok etkilermiyor
ben renk konusunda kararsızım sadece önceki sayfaya eklemiştim fotoları bu ara cok kararsızım sanırım gri mavi ve yeşil arasında hangisi hoş çözemedim :KK52:

Eki Görüntüle 175596
BU DA Elegance baby blue 3 ton sizce nasıl arkadaşlar hangi renk iyi

of çok damarlıymış bu lens yahu :KK59: gerçi kahverengi istiyorum ama almasammı acaba..
geçmiş yıllarda b&l hazel almıştım kahverengi durmasına ve göz rengini değiştirmemesine rağmen göze damarlı dokusunu ekliyordu yine..damarlı kahverengi gözler çıkmıştı ortaya...
bunu da alsam acaba gözlerime lensin damar dokusu eklenir mi acaba :44:

yesıl de gri de cok hos durmus sende..
ama grı daha da hos durmus :nazar: grıyı alabılırsın :KK34:

evet en iyisi grimiş arkadaşlar mavi cok doğal durmuyor ama rainbow lensten sonra da her lens sanırım gözlerimde kanlanma yapmaya basladı... umarım gecici bir durumdur bu...

güneşcim kahverengi elegancelar nasıl hiç bilmiyorum hiç denemedim ama mavi kadar damarlı olamaz sanırım

kızlar bende lens takmayı çok seviyorum yani sevmeye çalışıyorum . freshlook kullandım 3 kez gözlerim ela ama aralarında yeşil damarlar var sarı damarlar var yani karman çorman bi renk :KK59: mav i alıyorum olmuyor çok sırıtıyor. en son yine bir hata yapıp freshlook parlak mavi ve yeşilini aldım bunlar yeni çıkan 3 renkten biri. ama benim gözlerime freshlook uymuyor gözüm ölü balık gibi oluyor renk matlaşıyor ve bulanık görüyorum arada gözlerimi kırpınca lensin rengini görüyorum :KK59: aslında göz rengim güzel ama ben değişiklik istiyorum .

geçenlerde bir arakdaşımın elegance lenslerini denedm çok rahat oldu ama çok kısa sğre durdu gözümde belki 5 dk falan ama freshlook ta ki gibi olmadı rahattım yani. ama ben şimdi elegance 3 ton grisini almak istiyorum ama buda hepten ölü balık gibi olmaz inş çünkü hep yanlış seçimler yaptım bayaa para verdim korkuyorum buda olmassa kalmasın elimde diye aldığım diğer iki yeni lensimi 1 er kez taktım sadece 5 dk ve sonra hemen çıkarttım çünkü göremedim :84:

kızlar bende lens takmayı çok seviyorum yani sevmeye çalışıyorum . freshlook kullandım 3 kez gözlerim ela ama aralarında yeşil damarlar var sarı damarlar var yani karman çorman bi renk :KK59: mav i alıyorum olmuyor çok sırıtıyor. en son yine bir hata yapıp freshlook parlak mavi ve yeşilini aldım bunlar yeni çıkan 3 renkten biri. ama benim gözlerime freshlook uymuyor gözüm ölü balık gibi oluyor renk matlaşıyor ve bulanık görüyorum arada gözlerimi kırpınca lensin rengini görüyorum :KK59: aslında göz rengim güzel ama ben değişiklik istiyorum .

geçenlerde bir arakdaşımın elegance lenslerini denedm çok rahat oldu ama çok kısa sğre durdu gözümde belki 5 dk falan ama freshlook ta ki gibi olmadı rahattım yani. ama ben şimdi elegance 3 ton grisini almak istiyorum ama buda hepten ölü balık gibi olmaz inş çünkü hep yanlış seçimler yaptım bayaa para verdim korkuyorum buda olmassa kalmasın elimde diye aldığım diğer iki yeni lensimi 1 er kez taktım sadece 5 dk ve sonra hemen çıkarttım çünkü göremedim :84:

Elegance'ın renkleri cok acık degil.. öncelikle kendi goz renginiz cok önemli rol oynuyor lenslerde. mesela benim gözlerim siyah bende elegance renkleri koyu duruyor fakat aynı zamanda dogal bir göz ortaya cıkıyor... benim gözlerim bozuk oldugu icin uzun süre takıyorum ve cok rahat bir lens gerekiyor bana bu durumda da elegance en iyisi diye dusunuyorum... Ama söyle de bir durum var bazı markaları bazı insanlar cok rahat kullanırken bazıları rahatsız oluyor... bu gözün yapısına bağlı sanırım... elegance griler maviye çalan gri lenslere hiç benzemiyor bu arada... genelde yeşil gibi duruyor bazen ise gri... lensin en ortasında sarı hareler var sonra grimsi ve en dış kenarında ise siyah cizgi var bu da gozu buyuk gosteriyor... ben 15 yılı aşkın lens kullanıyorum ve elegance diyorum su an son kararım bu... fakat tekrar etmem gerekir ki her insan bu marka lens de rahat edecek diye birsye yok bana iyi gelen bir baskasına iyi gelmeyebilir anca deneme yanılma yoluya en uygun lensi bulabiliyoruz...

merhabalar bende yaklaşık bir yıldır elegance colors uzun süreli renkli lens kullanıyorum bulue 3 ton.malesef hiç doğal durmadı acayip mavi belli oluyor lens olduğu.fakat nem oranı, oksijen geçirenliği, kullanımı çok rahat.süresi bitsin yine elegance alıcam ama hangi renk karar veremedim benim gözümm koyu kahve.galiba green 3 ton la grey 3 deniycem busefer 6 aylık iki takım alıyım diyorum.ekleyebilirsem şimdikileri ekliyimde almak isteyenler fikir edinsin

merhabalar. başka bir "lens kullananlar" başlıklı konuyada yazdım ama elegance kullananlar buradaymış sonradan farkettim:)) bugün bir optikçide elegancelarda kampanya oldugunu söyledi 1 alana 1 bedavaymış ve fiyatı 50 tl(yıllık lensler). sizce ne yapmalıyım? adore- bi yellow istedim ellerinde olmadıgı ve firmadada suanda bulunmadıgı için getirtemediler. siz sürekli kullanıcılarsınız sonuçta, elegance markasındada sarı lens var dedi görevli kadın; rainbowdaki renk ismi gibi elegance-giallo. adoredeki gibi ela-yeşil duruyormus göze takınca. buarada göz rengim orta koyulukta kahverengi,ne çok açık ne çok koyu.. sizce neyapmalıyım? güzel ve de doğal durması benim için önemli.tabi önerebileceğiniz başka birenkte olabilir fikir veirseniz sevinirimm:):KK61:

X