Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben elegance 3 ton gri kullandım görme açısından hiç bir problrmlr karşılaşmadım rengide çok güzeldi hareliydi gözü olduğundan büyük gösteriyodu değişiklik olsun diye solotica alıyım dedim ama yok rahat edemedim keşke gene elegence alsaydım diyorumkızlar içinizde elegans colors yıllık renkli lens kullanan var mı ve pupil boşluğu geniş mi şimdi kullandığım lensin pupili dar ve çok bulanık görüyorum
ben elegance 3 ton gri kullandım görme açısından hiç bir problrmlr karşılaşmadım rengide çok güzeldi hareliydi gözü olduğundan büyük gösteriyodu değişiklik olsun diye solotica alıyım dedim ama yok rahat edemedim keşke gene elegence alsaydım diyorum
yıllıgı var mı ki? ben 3 aylık ve 6 aylık var die biliyorum.. bi de ben bişi sorucam.. 2 tonlar mı koyu 3 tonlar mı.. ben hep 3 ton kullandım ama 2 tonu merak ettm
elegance ın 3 tone kahve yıllık olanını almayı düşünüyorum...
lens konusunda deneyimli birine benziyorsun mesjlarına bakılırsa elegance ın yapısı nasıl freshlook gibiyse alırsam canavar gibi gözükürüm
n.c mel başta çok rahat ve ince geldi ama sonraları rahatsız etmeye başladı gözümübi ağrırlık bi ağrı gibi bide göz pınarlarım beyaz beyaz oluyo , bende taşma yok fakat bazen kayıyor kayınca göz bebeğimi örtüyor birde rengi koyu olanından denk düştü hiç kimse anlamıyo gözümde lens olduğunu takmadığım günlerde bile lenslerini bi çakar gözlerin dinlensin gibilerinden bişey dedikleri bile oluyo hiç belli olmuyor doğru çünkü bariz bir renk değişimi yapmadı bende bazı arkadaşlarda açık seri düşmüş çok yakışmış ama malesef bende öle olmadı..cnm soloticanın hangi rengini ve serisini aldı acaba??
canım bu bahsedilen elegancelar yeni çıktılar..yani daha önce adı geçen yabancı marka olan ve dünyaca bilinen elegance değiller..yerli üretim ve yeni çıktılar..sadece isim benzerliği var...
yeni olduğu için ve hiç kullanmadığım için yorum yapamıyacağım canım...maalesef
resimlerden gördüğüm kadarıyla freshlook kadar kötü değildi..ama bilmiyorum zevkler kişiye göre değişir
arkadaşlar ben elegans cihan medikalin getirttigi marka lensleri 2 yıl kullandım o zamanlar kimse bilmiyordu bu markayı... 3 ton yeşil ve 3 ton gri kullandım ve cok memnun kaldım... özellikle 3 ton grisi yeşile çalan ve cok doğal duran bir renkti ve herkes kendi gözümü renkli sanıyordu... ah ah ama internetten bu sene lens arastırması yapayım degişik renk alayım dedim ve rainbow gri lens aldım ve malesef elegans gibi rahat degil ve belli oluyor... elegans lensler kore malı rainbow italyan daha kaliteli olur dedim ama işte simdi pişmanım ... elegans lenslerim benimle bütünleşmişti annem bile senin gözlerin o renk sanıyordum bu rainbowlar dogal degil dedi... kısaca elegans cok rahat dogal bir lens özellikle 3 ton grisini tavsiye ederim. 6- ay ile 1 yıl arasında kullanılanlardan kullandım ben 1 yıl dayandı
ben de 3 ton gri ve yeşil kullandım aynen bende de cok doğal durduğunu söylüyolardı kendi gözüm sanıolardı ama pupil kısmı belirgin işte nun malesef.. renkleri güzel güneşcim.. 3 ton gri de aylık ve 6 aylık olan arasnda tn farkı var 6aylık olan yeşile çalıo 1 aylıktan daha güzel onu tavsiye ederim. yeşil olan da gayet güzel duruo.. soluk değil canlı hoş bi yeşil.bilgiler için teşekkür ederim canım..3 ton yeşil olanı benim de gözüme çarptı...aslında aklımda 3 ton kahve almak var kendi kahve gözlerimi vurgulasın haresini belirginleştirsin diye..ama yeşilinde de gözüm kalmadı değil...canım bu cihan medikalin sitesindeki gibi mi duruyordu yeşiller..yani ton olarak nasıl bir yeşil tam olarak ? giallo falan gibi sarısı baskın sıcak bir yeşil mi..yoksa grimsi yeşil diyebileceğimiz soğuk ton yeşillerden mi ?
güneşcim canlı bir yeşil giri ile alakası yok rainbow un renginden cok daha doğal duruyor soluk bir renk degil kesinlikle benim gözlerim cok koyu siyaha yakın bir renk ve iri yani her renk hoş durmuyor ama elegance 3 ton yeşil de giri de cok dogal oldu... ama ben en cok 3 ton grisini sevdim zaten elegance 3 ton gri yeşil gibi duruyo pek gri ile alakası yok ama acayip doğal bir yeşil oluyor
bende rainbow lensimi biraz kullanayım tekrar alıcam elegance 3 ton grilerden gözümde bozuk zaten rahat bir lens gibisi yok
ben de 3 ton gri ve yeşil kullandım aynen bende de cok doğal durduğunu söylüyolardı kendi gözüm sanıolardı ama pupil kısmı belirgin işte nun malesef.. renkleri güzel güneşcim.. 3 ton gri de aylık ve 6 aylık olan arasnda tn farkı var 6aylık olan yeşile çalıo 1 aylıktan daha güzel onu tavsiye ederim. yeşil olan da gayet güzel duruo.. soluk değil canlı hoş bi yeşil.