Dövme Elde hint kinasi//yaz iiçin favori

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
ARkadaşlar eliniz biraz yatkınsa kendinizde yapabilirsiniz gayet basit hiç bir zorluğu yok.. Hint kınası kına taşı ve oksijenli su malzemeler bunlar.. 1 tatlı kaşığı hint kınası 1 çay kaşığı kına taşı (kına tasının toz olanını alın dikkat edin çok uçuşuyor ve lekesi çıkmıyor tedbirinizi ona göre alın) kremsi bir kıvama gelene kadarda oksijenli su döküyorsunuz karıştırıyorsunuz... internetten beğendiğiniz bir modeli printleyin yağlı aydinger kağıdına resmi kopya edin siyah tükenmezle yada keçeliyle yapılacak yere roll-on yada krem sürün kağıdı yapıştırın çekin zaten desen çıkıyor üstündende kürdanla yada sivri birseyle karıştırdığınız kına karışımıyla geçin(şekli kınayla çizin).. yarım saat sonra yıkayım tamamdır.. Ben bir ara çok yapıyordum hatta 2 sene önceden kalma bir foto bunldum onuda koyım bakın fikir olur..

$Foto1751.jpg $Foto1981.jpg $Foto191.jpg

Resimleri kırptığım için birazcık bulanıklar..

arkdaşlar bnde çok çok seviyorum ama bna olmuoyr yaa.:S off 3 gn içinde siliniyor ve kabarıyor dövmeli bölge..3 hafta kabarık geziyorum...:KK43: bi çaresi yokmu yasenağlama

canim malesef alerji o, hint kinasi o alerjiyi yapabiliyor. hatta bu alerji basta yokken sonradan da gelisebiliyor. icindeki hangi maddeyse artik oyle bir riski de varmis. bende de malesef var.. 1-2 kez yaptirmistim iyiydi sonra 3.de asiri kasindi kasindi deli gibi hem de... kasidikca hatta dovme cikti birkac gunde. dovme seklinde kabardi cildim kirmizi cok kotuydu. birsey kullanmadim dovme silinince kendi kendine gecti. sonra ogrendim meger hint kinasi yaparmis bunu cildin de hassassa. ben bidaha hic yaptirmadim 12 yil oldu allah korusun bidaha asla :KK43::KK20:

Ablamin elinde ciddi allertji yapti cildiyeci yaptirmayin demis. Boyle bir tecrubesi olan varmi??

X