Dövme Elde hint kinasi//yaz iiçin favori

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
ilk resim güzel bende arada yapıyorumama kalıcı olmuyo ve rengi tam siyah oluyo ne yapmam gerek

zarif ve ince olarak elde kına çok güzel duruyor bir kaç örnekte ben vereyim

cicek_desen.jpg

el_guzelligi.jpg

hintkinasidesenleri2659.jpg

hintkinasidesenleri4480.jpg

hintkinasidesenleri2498.jpg

Yaz günlerinde açık omuzlara yapılan hint kınası bayanları çok farklı gösteriyor

hintkinasidesenleri6649.jpg

ben çok seviyorum hint kınasını ama yaptırdım 3 gün sora çıktı 15 lira para verdim üstelik ben daha uzun sürer sandım ya boşa gitti para
ben bakarak çok güzel desen çizebiliyorum bu kınanın siyahı yok bulamıyorum ben ya

canlarım ama kuzenime ve amcamın sırtına yapmıştık dövme gibi olsun diye...
Sürdüğümüz bölgelerde siyah kıllar çıkardı yada sarı kılları siyahlaştırdı bilmiyorum ama görünüşü çok kötü dikkatli olun derim...

selam kizlar

haftaya nihayet tatil basliyor bana allah kismet ederse istanbuldayim iki hafta sonra nasil ozledim anlatamam bu hint kinasi cok guzel istanbulda nerde yaptirabilirim cvp yazarsaniz cok sevinirim

selamlar

Abdest sadece ojeli tırnaklara düşmez.. kına ile abdest alıp rahatlıkla namazınızı kıla bilirsiniz...

yengem hacdan tüp halinde hint kınası getirmişti.tüpün ucuna ince iğne gibi birşey takıp istediğiniz deseni çiziyorsunuz.5 dk sonra yıkayınca mükemmel sonuç:sm_cool:

ilk resimdeki gerçekten hoş olmuş

arkdaşlar bnde çok çok seviyorum ama bna olmuoyr yaa.:S off 3 gn içinde siliniyor ve kabarıyor dövmeli bölge..3 hafta kabarık geziyorum...:KK43: bi çaresi yokmu yasenağlama

ilk resimdekini çok beğendim...sositososito

arkdaşlar bnde çok çok seviyorum ama bna olmuoyr yaa.:S off 3 gn içinde siliniyor ve kabarıyor dövmeli bölge..3 hafta kabarık geziyorum...:KK43: bi çaresi yokmu yasenağlama

kınanın içindeki bi maddeye alerjin olabilir...

Ben de bunu 2 hf önce yaptırmıştım çok seviyorum hint kınasını,ama ben sade şekiller seviyorum abartılı şeylerden hoşlanmıyorum
hpim2231edited.jpg

waaaoooowww çok etkilendim :) kınayı mı gösteriyosun başka bişey mi anlamadım. şekil berbat

X