- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Terzi de vardir ama elinde yoksada nereden alacağını sana yine terzi söyleyecektir.Nerde satiliyodur peki terzi de yok mudur?
Şu sözleri ağzınıza nasıl yakıştırıyorsunuz,hayret ediyorum.Oysa meramı anlatmanın 1001 yolu vardır.Nazik(!)olmasanız ne diyecektiniz acaba...Hay allahım ne kaynanalar var .Al oğlunu kendine kıy nikahı diyesim geliyor .nazik söyledim bunu siz anlayın artik.
İleride böyle kaynana olmayalım bizler lutfen.Eşinle güzellikle konuşsan ikna olmaz mı. Tezi 1 günde yapar ama aynı renk kumaşı bulursun umarim
Hay allahım ne kaynanalar var .Al oğlunu kendine kıy nikahı diyesim geliyor .nazik söyledim bunu siz anlayın artik.
İleride böyle kaynana olmayalım bizler lutfen.Eşinle güzellikle konuşsan ikna olmaz mı. Tezi 1 günde yapar ama aynı renk kumaşı bulursun umarim
Bende bunu merak ettimNormalde dizinizin altı görünür mü
Tesettürlü müsünüz
Yani ben dizde etek vs girerim bu durumda da tülden bacağımın görünmesi sıkıntı olmaz
Ama hep ayakbileğinde giyinen birinin tülden bacağının görünmesi hoş olmayabilir
Eğer normal giyiminize çok zıt değilse elbise ile oynamayın zira Kv gelin açılmıştı kapattırdım diye ortada gezer yıllarca
Niye dolduruşa gelecek adamları buluyorsunuz
Terzide yoksa bile nereden alacağını soylerNerde satiliyodur peki terzi de yok mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?